Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
sabcia1393 wrote:u mnie cykle trwaja średnio do 32 dni . Mam 23 lata chcielibyśmy z narzeczonym już mieć maleństwo lekarz wogole o nic mni eni pytal tak jakby mnie trochę zbylo bo wiadomo na nfz robiłam badania
-
Lo dziewczyny nie nadazam za wami pisac my ostatnio serdusKujemy wiecej w okresie plodnym ale mam takie dni ze nie mam ochoty nawet... a teraz z ta szyja moja plodne mi sie zaczynaja niby od srody owulacja za tydzien. Zastanawiam się czy mierzyc temp... bo mnie to chyba stresuje bardziej. Moze zostane tylko przy testach owu26.09.2014 Aluś :*
Aniołek [*] Listopad 2015r.
-
nick nieaktualny
-
kredkaczarna wrote:Lo dziewczyny nie nadazam za wami pisac my ostatnio serdusKujemy wiecej w okresie plodnym ale mam takie dni ze nie mam ochoty nawet... a teraz z ta szyja moja plodne mi sie zaczynaja niby od srody owulacja za tydzien. Zastanawiam się czy mierzyc temp... bo mnie to chyba stresuje bardziej. Moze zostane tylko przy testach owu
Mój temp też wyglądała jak pijana, ale owu wskazała.
W tym cyklu mierze temp i spróbuje zrobić testy owu. Zobaczymy:)PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
hej Kamila dziewczyny jestem znowu, wpadłam się pochwalić właśnie zrobiłam swoje pierwsze w życiu proziaki wyszły pycha! ale jestem z siebie dumna co prawda wszystkie babcie i prababcie za głowę by się złapały bo jak proziaki w piekarniku a nie na starym blacie kuchennym przepraszam z góry ale takiego nie posiadam zrobiłam nawet zdj, a co
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 17:53
-
nick nieaktualnyJa testów używam chyba 5 miesiąc pomagają myśle ze bardzo. W dniu owulacji myśle ze nie powinien byc pozytywny jak np dzien przed. Wiadomo druga kreska będzie wyraźna ale nie tak jak faktycznie przed owulacja. Ogólnie dopiero w tym miesiącu zauważyłam robiąc rownocześnie testy dwoch rożnych firm ze podobnie jak testy ciążowe maja rożna cZulosc
-
no mi wyszedł test pozytywny dzień przed owulacją ale jak Magda pisze, że kreska jest jaśniejsza od wczorajszej to nie wiadomo czy już wczoraj była czy dzisiaj, czy co u mnie na szczęście były tak samo mocne także ja takiego problemu jeszcze nie miałam.
A co do wypieków to są to tradycyjne podkarpackie... hmmmm jak to nazwać takie bułeczki szybkie na sodzie i zsiadłym mleku najlepsze na ciepło z masełkiem mniam , moja mama robi najlepszeWiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 18:34