Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudzielec91 wrote:zresztą jak w poprzednim cyklu badałam wszystko to zaczęłam popadać w paranoje w tym cyklu patrzę tylko na śluz i jestem dużo spokojniejsza
-
Seraya wrote:ja również śluz i mierzę temp, plus w każdym cyklu mam monitoring u lekarza więc jestem na bieżąco a wy dziewczyny długo się już staracie? i na razie naturalnie czy też jakaś stymulacja?
-
Offca88 wrote:Przy monitoringu przynajmniej masz pewność Ja mam już jedną pociechę 2 letnią, a teraz o drugiego bobasa staram się drugi cykl. Za pierwszym nie wyszło, więc pewnie długa droga jeszcze przede mną Jak na razie niczego dodatkowo nie zażywam
Drugi i oby ostatni wcale nie jest powiedziane, że długa droga dla mnie aktualnie "wpadka" to jakiś kosmos...Offca88 lubi tę wiadomość
-
Ja juz też po @. Znów bardzo skąpa i krótka,4dni.
Co do sluzow to ja np nigdy nie mam rozciagliwego. Czasem coś co pasuje na wodnisty, więc to też ciężko...
Ja juz rozpoczelam mimo że do owulki pewnie jeszcze z 6-8 dni. Ale przeciez nie zaszkodzi;)
Jutro gin. Ciekawe co powie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2016, 21:22
PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Kozisina wrote:Ja juz też po @. Znów bardzo skąpa i krótka, 2dni.
Co do sluzow to ja np nigdy nie mam rozciagliwego. Czasem coś co pasuje na wodnisty, więc to też ciężko...
Ja juz rozpoczelam mimo że do owulki pewnie jeszcze z 6-8 dni. Ale przeciez nie zaszkodzi;)
Jutro gin. Ciekawe co powie. -
Tak. Powiem powiem.
Choc głównie niepokoją mnie plemienia przed @.
Idę do innego gina, wcześniejszy uznał plamienia, skąpe @ za szczegół i kazał wrócić po pól roku.PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Seraya wrote:Drugi i oby ostatni wcale nie jest powiedziane, że długa droga dla mnie aktualnie "wpadka" to jakiś kosmos...
-
Kozisina wrote:Tak. Powiem powiem.
Choc głównie niepokoją mnie plemienia przed @.
Idę do innego gina, wcześniejszy uznał plamienia, skąpe @ za szczegół i kazał wrócić po pól roku. -
Kozisina wrote:Ja juz też po @. Znów bardzo skąpa i krótka,4dni.
Jutro gin. Ciekawe co powie.
No ja też już sobie zacznę serduszkować, bo ochota jest, nie będę się przecież wzbraniać Skoro ma to być z miłości to do dzieła
-
Offca88 wrote:Ja z pierwszym dzieckiem zaszłam w pierwszym cyklu. Ale każde kolejne podobno już ciężej spłodzić No zobaczymy, człowiek się starzeje No i parametry zdrowia się zmieniają Dzięki za otuchę obyś miała rację, Tobie też życzę 2 kreseczek jak najprędzej
Offca88 lubi tę wiadomość
-
Seraya wrote:Tak byłaby to moja pierwsza dzidzia...i bardzo mocno wierzę w to, że w końcu się uda, zwłaszcza, że czuję że się starzeje bo jak właśnie zobaczyłam w lustrze ile mam siwych włosów to masakra fryzjer potrzebny od zaraz
-
Seraya wrote:w pierwszym cyklu to prawie jak wpadka szczerze zazdroszczę ale myślę, że i teraz długo się nie naczekasz...grunt to chyba nie przejmować się za bardzo bo stres jednak swoje robi
-
Seraya wrote:28...a moja mama w wieku 30 była już prawie cała siwa więc to na pewno genetyka
-
No właśnie nie da się nie myśleć jeżeli coś się planuje... moja koleżanka teraz zaszła w ciąże po tym jak dwa miesiące nie widziała się z narzeczonym i była przekonana, że już jest po owu...a człowiek męczy tego męża czy się chce czy nie i nic...ale idzie wiosna więc na pewno sie uda
Offca88 lubi tę wiadomość
-
Seraya wrote:No właśnie nie da się nie myśleć jeżeli coś się planuje... moja koleżanka teraz zaszła w ciąże po tym jak dwa miesiące nie widziała się z narzeczonym i była przekonana, że już jest po owu...a człowiek męczy tego męża czy się chce czy nie i nic...ale idzie wiosna więc na pewno sie uda