Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudzielec91 wrote:ja już mam 12 dc i od wczoraj tak do 16 dc planuję codziennie mam nadzieję, że podołamy
Oj, Oj... to Ty już mocno w staraniach acz, z tego co kojarzę, masz dluższe cykle co ja, prawda Rudzielcu? Bo chyba jakoś tam testowanko łeb w łeb wychodzi, czy już pokręciłam?
Bo na pewno łeb w łeb z offica pędzęPCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Rudzielec91 wrote:ja mam cykle zawsze 28 dniowe:) także 27 marca wypada mi dzień @, a testować planuje dzień po jeśli się nie pojawi
A to nie, nie;) Coś mi się pokiełbasiło Ja pewnie początek maja będę miała planowaną @. Bo ovu liczy z mojej szalonej średniej cykli (na ten moment daje 30 dni) a ja ostatnie dwa cykle miałam 26. Więc pewnie testowanko będzie jakoś począteczkiem maja
Infinity888, a który nie lubi? zresztą, nie oszukujmy się... nas chyba tez nie boli to staranie;-)PCOS, niedoczynność, problem męski
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
nie boli ale np. moja znajoma też się teraz stara i ona mówi że codziennie by nie dała rady znam takie pary które tylko kilka razy w miesiącu ale za to mega długo także różnie to bywa ja znowu wole często ale nie za długo każdy ma swoje "upodobania" hehe
ja uciekam na chwilę trochę posprzątac do później laski -
Rudzielec91 wrote:nie boli ale np. moja znajoma też się teraz stara i ona mówi że codziennie by nie dała rady znam takie pary które tylko kilka razy w miesiącu ale za to mega długo także różnie to bywa ja znowu wole często ale nie za długo każdy ma swoje "upodobania" hehe
ja uciekam na chwilę trochę posprzątac do później laski
Haha. Ja to mam takie przebłyski, że bym mogła non stop- ale czasami to zacinka, że w ogóle mi się nie chce nawet spróbować zachcieć
Najgorzej było jak brałam anty- mogłyby dla mnie w ogóle nie istnieć.PCOS, niedoczynność, problem męski
Iwonka spokojnie wszystko może Ci się poprzestawiać ale ze stresu właśnie a ja jestem tego przykładem, miałam kiedyś bardzo nerwowy czas i wszystko miałam poprzestawiane , także relaks co ma być to i tak będzie, teraz i tak nic nie poradzisz :* także pozostaje spokojnie czekać na obserwować co się będzie działo:) trzymam kciuki
Kozisina ja też mam czasem taką zacinkę ale na szczęście nie trwa to nigdy długo -
Ja u siebir obserwuje fazy kiedy mi sie chce bardzo chce mniej i kiedy trzeba np.jak czuje ze @ sie zbliza a nie chce przyjsc mowie do mojego ze dzis bedziemy czyscic kominek wyciorkiem i on juz wie co to oznacza;) a na nastepny dzien zawsze przychodzila @.
Beta HCG
25.05-433
27.05-1285