Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
według mnie pierwszy test pozytywny wyszedłby właśnie 13stego ale to tylko moje zdanie, jesli sugerować się tempka to właśnie na to wskazuje , także serduszka są w porządku ;)trzymam kciuki!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 10:41
-
OlaSto- nie wygląda to wcale na aż takie zgapienie się Całkiem w termin, nie ma co ^^ Jakby nie było nic... to dopiero byłaby mogiła;PPCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Ola ja rowniez zgadzam sie z Rudzielcem - u mnie w owu byl spadek temp (16.03-bylam na usg i pecherzyk mial 23mm a 18.03 juz go nie bylo)a owu wyznaczyl mi owulacje na 18.03...takze to tylko kalkulator i duze prawdopodobienstwo pomylki. Nie wiem jakie masz dlugie cykle? U mnie w 28/29 dniowych wychodzi ze owulacja jest ok.13dc
Beta HCG
25.05-433
27.05-1285 -
nick nieaktualnyHej Dziewczyny,
Ja czekam na testowanie, jak @ nie przyjdzie do końca tygodnia to będę testować, chociaż strasznie się boję rozczarowania.
Jedną ciąże straciłam w 6tc. we wrześniu ubiegłego roku, potem laparoskopia z usunięciem ognisk endo i nakłuciem jajników ( na szczęście jajowody mam drożne) i tak w lutym odstawiłam w końcu visanne. Dwa tygodnie temu była piękna owulacja, mam nadzieję że coś z tego będzie -
Aksamitna wrote:Hej Dziewczyny,
Ja czekam na testowanie, jak @ nie przyjdzie do końca tygodnia to będę testować, chociaż strasznie się boję rozczarowania.
Jedną ciąże straciłam w 6tc. we wrześniu ubiegłego roku, potem laparoskopia z usunięciem ognisk endo i nakłuciem jajników ( na szczęście jajowody mam drożne) i tak w lutym odstawiłam w końcu visanne. Dwa tygodnie temu była piękna owulacja, mam nadzieję że coś z tego będzie
Wiem co czujesz.....ja straciłam ciążę też w 6tc tyle że w czerwcu w tamtym roku No ale nie ma co się załamywać, następna musi być już dobraWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 11:16
-
nick nieaktualnyNajprawdopodobniej tamtą straciłam właśnie przez endo. Ostatnio przy badaniu wyszło że jest pięknie i czystko zero nowych ognisk.
Maż mówi że na bank ciąża bo widać po zachowaniu, ja tam nic nie zauważyłam Natomiast strasznie bolą mnie sutki i piersi są takie rozpalone. Mogłabym spać całą dobę, a piwko pachnie mi zgniłymi jajkami W tamtej ciąży było podobnie, ale boję sobie robić nadzieję za dużo było tych pojedynczych kresek... Zobaczymy w piątek. -
A u mnie nie wiadomo dlaczego poroniłam Lekarz powiedział, że teraz wiele pierwszych ciąż leci i by być dobrej myśli. Ze mną na oddziale było w tym samym czasie jeszcze 7 dziewczyn Ja i tak w miarę bezpoleśnie przez to przeszłam mimo iż i tak skończyło się na łyżeczkowaniu, ale wiele z nich strasznie cierpiała Ja tyle, że po tym zabiegu długo nie mogłam wyjść z zakażeń.....Dopiero w styczniu porządnie się zaleczyłam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 11:40
-
nick nieaktualnyDeneira wrote:A u mnie nie wiadomo dlaczego poroniłam Lekarz powiedział, że teraz wiele pierwszych ciąż leci i by być dobrej myśli. Ze mną na oddziale było w tym samym czasie jeszcze 7 dziewczyn Ja i tak w miarę bezpoleśnie przez to przeszłam mimo iż i tak skończyło się na łyżeczkowaniu, ale wiele z nich strasznie cierpiała Ja tyle, że po tym zabiegu długo nie mogłam wyjść z zakażeń.....Dopiero w styczniu porządnie się zaleczyłam.
U mnie też było łyżeczkowanie, na szczęście umieścili mnie w pokoju "bez ciąż i noworodków". Wypisałam się na następny dzień. Pamiętam że przy moim wypisie była młoda dziewczyna która też poroniła, mogła mieć może z 20 lat. Pamiętam jej wzrok jak jej matka szczęśliwa biegała wokół niej, że dobrze się stało. Aż się krajało serce jak się na nią patrzyło... -
Tymonciowa wrote:Cześć dziewczyny przyjmiecie mnie do grona?
Staramy się o drugie dziecko
Ostatni okres miałam 23 marca. dziś 20 dc.
Witamy, każdy miło widziany.. chyba mówię za wszystkie;)
20dc- ooo to do testowania masz bliziutko ^^
Ja tak ciut bezprawnie tu siedzę, bo testowanko w maju chyba.PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284