X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Kwietniowe staraczki :)
Odpowiedz

Kwietniowe staraczki :)

Oceń ten wątek:
  • Rudzielec91 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to godzina dobra, bo robiłaś testy tylko w te dni które widać tak? 13 i 14 juz nie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 10:33

ckai9n73i3etzh5b.png
  • OlaSto Znajoma

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    taaak, trochę zle zrobiłam, ale zasugerowałam się tym, że przez 3 dni były negatywne a OF zaznaczyl dni płodne na 15-19 dc, więc stwierdziłam, że zaczne robić testy od 15 dc.

f2w3yx8dumizl59a.png
  • Rudzielec91 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    według mnie pierwszy test pozytywny wyszedłby właśnie 13stego :) ale to tylko moje zdanie, jesli sugerować się tempka to właśnie na to wskazuje , także serduszka są w porządku ;)trzymam kciuki!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 10:41

ckai9n73i3etzh5b.png
  • Kozisina Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OlaSto- nie wygląda to wcale na aż takie zgapienie się;) Całkiem w termin, nie ma co ^^ Jakby nie było nic... to dopiero byłaby mogiła;P

PCOS, niedoczynność, problem męski
    2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
    4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284
  • OlaSto Znajoma

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki! :) teraz tylko pozostaje uzbroić się w cierpliwość ;)

f2w3yx8dumizl59a.png
  • Rudzielec91 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to chyba najtrudniejsze :P to czekanie :P ja jeszcze w trakcie przytulania , jestem przed owulacją , a po owulacji do jak dla mnie najgorszy czas :P

ckai9n73i3etzh5b.png
  • OlaSto Znajoma

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie... starasz się nie myśleć, a i tak nie wychodzi ;) owocnych przytulanek Rudzielec :)

f2w3yx8dumizl59a.png
  • infinity888 Ekspertka

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola ja rowniez zgadzam sie z Rudzielcem - u mnie w owu byl spadek temp (16.03-bylam na usg i pecherzyk mial 23mm a 18.03 juz go nie bylo)a owu wyznaczyl mi owulacje na 18.03...takze to tylko kalkulator i duze prawdopodobienstwo pomylki. Nie wiem jakie masz dlugie cykle? U mnie w 28/29 dniowych wychodzi ze owulacja jest ok.13dc

34bwvfxmgk5zmjd1.png
    Beta HCG
    25.05-433
    27.05-1285
  • OlaSto Znajoma

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ostatnie dwa cykle miały 32 i 31 dni. Ciągle sobie powtarzam, że OF to tylko program a organizm jednak rządzi się swoimi prawami. No nic, poczekam i zobaczę :) dziękuję Wam za odzew :)

f2w3yx8dumizl59a.png
  • Iwonka 87 Przyjaciółka

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli pośród nas obecnie nie ma testerek?? Bo każda narazie jeszcze ma trochę czekania...;-)

1 iui- 01.2014 :(
    2 iui- 02.2014 :(
    3 iui- 04.2014 :(
    10.2015r.- Naprotechnologia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny,

Ja czekam na testowanie, jak @ nie przyjdzie do końca tygodnia to będę testować, chociaż strasznie się boję rozczarowania.

Jedną ciąże straciłam w 6tc. we wrześniu ubiegłego roku, potem laparoskopia z usunięciem ognisk endo i nakłuciem jajników ( na szczęście jajowody mam drożne) i tak w lutym odstawiłam w końcu visanne. Dwa tygodnie temu była piękna owulacja, mam nadzieję że coś z tego będzie

• Deneira Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja muszę wytrwać bez @ do niedzieli ;)

• Deneira Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aksamitna wrote:
    Hej Dziewczyny,

Ja czekam na testowanie, jak @ nie przyjdzie do końca tygodnia to będę testować, chociaż strasznie się boję rozczarowania.

Jedną ciąże straciłam w 6tc. we wrześniu ubiegłego roku, potem laparoskopia z usunięciem ognisk endo i nakłuciem jajników ( na szczęście jajowody mam drożne) i tak w lutym odstawiłam w końcu visanne. Dwa tygodnie temu była piękna owulacja, mam nadzieję że coś z tego będzie

Wiem co czujesz.....ja straciłam ciążę też w 6tc tyle że w czerwcu w tamtym roku :( No ale nie ma co się załamywać, następna musi być już dobra ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 11:16

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najprawdopodobniej tamtą straciłam właśnie przez endo. Ostatnio przy badaniu wyszło że jest pięknie i czystko zero nowych ognisk.

Maż mówi że na bank ciąża bo widać po zachowaniu, ja tam nic nie zauważyłam :P Natomiast strasznie bolą mnie sutki i piersi są takie rozpalone. Mogłabym spać całą dobę, a piwko pachnie mi zgniłymi jajkami :D W tamtej ciąży było podobnie, ale boję sobie robić nadzieję za dużo było tych pojedynczych kresek... Zobaczymy w piątek.

• Deneira Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aksamitna ja gdybym miała takie objawy to już byłabym w ciąży!!!! Trzymam kciuki!!! brzmi pięknie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 11:37

• Deneira Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie nie wiadomo dlaczego poroniłam :/ Lekarz powiedział, że teraz wiele pierwszych ciąż leci i by być dobrej myśli. Ze mną na oddziale było w tym samym czasie jeszcze 7 dziewczyn :/ Ja i tak w miarę bezpoleśnie przez to przeszłam mimo iż i tak skończyło się na łyżeczkowaniu, ale wiele z nich strasznie cierpiała :/ Ja tyle, że po tym zabiegu długo nie mogłam wyjść z zakażeń.....Dopiero w styczniu porządnie się zaleczyłam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 11:40

• Tymonciowa Debiutantka

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny przyjmiecie mnie do grona?
    Staramy się o drugie dziecko
    Ostatni okres miałam 23 marca. dziś 20 dc.

f2wl2n0ajmxmc3ji.png
  • Deneira Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam jestem nowa i niewiele mam tu do gadania :P hahaha ale ja przygarniam ;) :*

Tymonciowa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Deneira wrote:
    A u mnie nie wiadomo dlaczego poroniłam :/ Lekarz powiedział, że teraz wiele pierwszych ciąż leci i by być dobrej myśli. Ze mną na oddziale było w tym samym czasie jeszcze 7 dziewczyn :/ Ja i tak w miarę bezpoleśnie przez to przeszłam mimo iż i tak skończyło się na łyżeczkowaniu, ale wiele z nich strasznie cierpiała :/ Ja tyle, że po tym zabiegu długo nie mogłam wyjść z zakażeń.....Dopiero w styczniu porządnie się zaleczyłam.

U mnie też było łyżeczkowanie, na szczęście umieścili mnie w pokoju "bez ciąż i noworodków". Wypisałam się na następny dzień. Pamiętam że przy moim wypisie była młoda dziewczyna która też poroniła, mogła mieć może z 20 lat. Pamiętam jej wzrok jak jej matka szczęśliwa biegała wokół niej, że dobrze się stało. Aż się krajało serce jak się na nią patrzyło...

• Kozisina Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tymonciowa wrote:
    Cześć dziewczyny przyjmiecie mnie do grona?
    Staramy się o drugie dziecko
    Ostatni okres miałam 23 marca. dziś 20 dc.

Witamy, każdy miło widziany.. chyba mówię za wszystkie;)

20dc- ooo :-) to do testowania masz bliziutko ^^
    Ja tak ciut bezprawnie tu siedzę, bo testowanko w maju chyba.

PCOS, niedoczynność, problem męski
    2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
    4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284
‹‹ 39 40 41 42 43 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ