Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
kra, kra, kra i ja kracze na Ciebie hehe no to już Martuśka nie masz innego wyjścia jak tylko fasolkować
dziewczyny czy któraś jest z Bieszczad? czy tylko ja bo tak ciągle ktoś pisze skąd jest ale zawsze jest to drugi koniec PolskiWiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 10:12
-
Witajcie Dziewczyny! My z Mężem staramy się już tak naprawdę od 4 m-cy (2,5 roku po ślubie) ale to wszystko u nas zależy od dni czy nam się w ogóle zachce seksu, oboje mamy problemy życiowe. Mój obecny Mąż nie ma żadnego dziecka (jedno było ale zmarło...) a ja mam 3 z pierwszego małżeństwa... Przez wiele miesięcy był seks ale tylko z prezerwatywą a teraz jedziemy na maksa - oczekując czy @ się pojawi. Domyślam się, że niejedna z Was mnie opiep..., bo mam już 3 a chce 4... - tak z Tym mężczyzną tak... Więc pytanie jedno - czy moge dołączyć do staraczków kwietniowych?
-
Asia2016 wrote:Witajcie Dziewczyny! My z Mężem staramy się już tak naprawdę od 4 m-cy (2,5 roku po ślubie) ale to wszystko u nas zależy od dni czy nam się w ogóle zachce seksu, oboje mamy problemy życiowe. Mój obecny Mąż nie ma żadnego dziecka (jedno było ale zmarło...) a ja mam 3 z pierwszego małżeństwa... Przez wiele miesięcy był seks ale tylko z prezerwatywą a teraz jedziemy na maksa - oczekując czy @ się pojawi. Domyślam się, że niejedna z Was mnie opiep..., bo mam już 3 a chce 4... - tak z Tym mężczyzną tak... Więc pytanie jedno - czy moge dołączyć do staraczków kwietniowych?
-
Rudzielec ja teraz co prawda we Wrocławiu od długiego czasu ale pochodzę z Przemyśla wiec Bieszczady Asia- tyłek Ci spiore żadna z nas cie nie opierdzieli tylko bedzie wspierać ja mam w domu 10latka. Syn mojego męża ale mieszka z nami a do matki jezdzi raz na 2tyg.....teraz chcemy dla niego rodzeństwo bo marzy o nim a my o naszym wspólnym dziecku bardzo bym chciała byc taka prawdziwa Mama dla kogos