X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Kwietniowe staraczki :)
Odpowiedz

Kwietniowe staraczki :)

Oceń ten wątek:
  • Rudzielec91 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heh muszę Wam się z czegoś zwierzyć :P wiem, że nic w naturze nie ginie dlatego bardzo mnie zdziwił fakt , że po wczorajszym <3 prawie nic ze mnie nie wyleciało :P pytałam mojego czy może czuł że jakoś malutko tego z niego poszło a on powiedział, że normalnie, jak zawsze :P ...tylko gdzie to się podziało :P coś tam wyleciało ale to malutko :P zastanawiam się, że może to przez pozycję "na jeźdźca" :P może wyleciało od razu a ja myślałam że to ze mnie bo miałam orgazm :P może się moje z jego pomieszało :P

ckai9n73i3etzh5b.png
  • marta95 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo ruda! Tez się właśnie czasami nad tym zastanawiam dlaczego tak jest :/ kiedyś czytałam ze to dlatego ze facet miał mały wytrysk, ale no nie wiem sama co o tym myśleć. Może w dni płodne tak masz hahaha :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 09:51

• reddie137 Ekspertka

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny! Wy szalone jeden wieczór człowiek nie zajrzy a tu prawie 20 stron narosło :O
    Witam wszystkie nowe dziewczyny :) Super, że z nami jesteście.
    Ja w tym cyklu też wiesiołek biorę. Gdzieś wyczytałam, że facetom też pomaga, więc szprycuje mojego. Na szczęście łyka wszystko co mu powiem. Ten cykl u mnie jakiś dziwny temperatura niby ruszyła w górę ale trochę niemrawo.
    Co do seksu w płodne też tak mam że mnie jajniki bolą i trzeba się kręcić do dobrej pozycji, więc to chyba norma :)

• Kozisina Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzielec91 wrote:
    heh muszę Wam się z czegoś zwierzyć :P wiem, że nic w naturze nie ginie dlatego bardzo mnie zdziwił fakt , że po wczorajszym <3 prawie nic ze mnie nie wyleciało :P pytałam mojego czy może czuł że jakoś malutko tego z niego poszło a on powiedział, że normalnie, jak zawsze :P ...tylko gdzie to się podziało :P coś tam wyleciało ale to malutko :P zastanawiam się, że może to przez pozycję "na jeźdźca" :P może wyleciało od razu a ja myślałam że to ze mnie bo miałam orgazm :P może się moje z jego pomieszało :P

Haha, wiesz, myślę, że nie ma co panikować z tym "wypływaniem".
    Nawet owu kiedyś napisało w poradzie, że nie należy zwracać uwagi na pozycję- to co ma się dostać, jest wtłaczane pod takim ciśnieniem, że się dostanie gdzie trza, wypływa ejakulat a nie plemniki same w sobie:)
    Mam nadzieję, bo akurat z moim zamiłowaniem do jazdy konnej, to ulubiona pozycja- a mi, też w niej zawsze najlepiej...;)

PCOS, niedoczynność, problem męski
    2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
    4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284
  • reddie137 Ekspertka

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzielec91 wrote:

Mam nadzieję, że wszystko się wciągnęło i właśnie szarżuje w dobrym kierunku :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0c2ee332460b.jpg

Podobno bardzo dobry :) Będę niebawem zamawiać :)

• Deneira Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez tak czasem miałam. Mysle ze to czasem zależy od ułożenia i siły wytrysku. Tak mi sie zdaje. A czasami tez ze nie zdąży naprodukowac zbyt wiele ;) ale liczy sie jakość a nie ilośc dziewczyny! Haha :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 09:55

• reddie137 Ekspertka

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zołza:) wrote:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0c2ee332460b.jpg

Podobno bardzo dobry :) Będę niebawem zamawiać :)

Ja na przyszły cykl jak w tym nie wyjdzie ;)

• marta95 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej reddie :) szalony dziewczyny :P

Zołza a cóż to ? Nie widziałam tego nigdy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 09:54

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    reddie137 wrote:
    Ja na przyszły cykl jak w tym nie wyjdzie ;)

Ja mam kurde jakieś uczucie że dopiero w 3 u mnie pyknie...

• Rudzielec91 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    reddie czyli jest nas więcej z tym bólem, to dobrze bo już się bałam , że to ze mną coś nie tak :P
    ja też ją lubię :) sama ułożę się pod takim kątem jak trzeba ...;) no i ode mnie zależy głębokość penetracji a w przy moich bólach owulacyjnych to ważne :)
    dzięki za odpowiedzi :*

ckai9n73i3etzh5b.png
  • reddie137 Ekspertka

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam nadzieję, że do 6 się uda, bo potem muszę zrobić przerwę na 4 miesiące :/

• Rudzielec91 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    reddie137 wrote:
    Mam nadzieję, że wszystko się wciągnęło i właśnie szarżuje w dobrym kierunku :)
    hehe ja też mam taka nadzieję ;)

ckai9n73i3etzh5b.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marta95 wrote:
    Hej reddie :) szalony dziewczyny :P

Zołza a cóż to ? Nie widziałam tego nigdy

Żel który poprawia jakość nasienia, ułatwia ślizganie się plemnikom no i dobrze "naoliwia" wejście :p

• Rudzielec91 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja mam nadzieję, że mi się uda do czerwca bo przez pracę tez później będę zmuszona zrobić przerwę w staraniach aż do lutego 2017 ;/

ckai9n73i3etzh5b.png
  • marta95 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zołza,ooo moze też to zakupie ;P

Dziewczyny uda sie wam! Nie krakajcie ze się nie uda, nu nu nie wolno!

AJA_S lubi tę wiadomość

• Rudzielec91 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja czas mam jakieś takie przeczucie że już w tym miesiącu się uda ale wiadomo jak jest :P pewnie wiele z Was tak czuje a później i tak @ wita :P

ckai9n73i3etzh5b.png
  • marta95 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha no niestety ja tak mam :/ wredota zawsze musi przyjść ehh.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marta95 wrote:
    Zołza,ooo moze też to zakupie ;P

Dziewczyny uda sie wam! Nie krakajcie ze się nie uda, nu nu nie wolno!

Najlepiej przez neta kupić... pytałam w Aptece razu jednego.. to za małe op 50zl za wieksze 80 :/ a w internetowej aptece małe 27zl , 55zl duze.. ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spoko... ja dopiero skończyłam owulke a juz czuje sie jak na okres ;D

‹‹ 55 56 57 58 59 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ