Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
heh muszę Wam się z czegoś zwierzyć wiem, że nic w naturze nie ginie dlatego bardzo mnie zdziwił fakt , że po wczorajszym prawie nic ze mnie nie wyleciało pytałam mojego czy może czuł że jakoś malutko tego z niego poszło a on powiedział, że normalnie, jak zawsze ...tylko gdzie to się podziało coś tam wyleciało ale to malutko zastanawiam się, że może to przez pozycję "na jeźdźca" może wyleciało od razu a ja myślałam że to ze mnie bo miałam orgazm może się moje z jego pomieszało
-
Ooo ruda! Tez się właśnie czasami nad tym zastanawiam dlaczego tak jest kiedyś czytałam ze to dlatego ze facet miał mały wytrysk, ale no nie wiem sama co o tym myśleć. Może w dni płodne tak masz hahaha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 09:51
-
Hej dziewczyny! Wy szalone jeden wieczór człowiek nie zajrzy a tu prawie 20 stron narosło
Witam wszystkie nowe dziewczyny Super, że z nami jesteście.
Ja w tym cyklu też wiesiołek biorę. Gdzieś wyczytałam, że facetom też pomaga, więc szprycuje mojego. Na szczęście łyka wszystko co mu powiem. Ten cykl u mnie jakiś dziwny temperatura niby ruszyła w górę ale trochę niemrawo.
Co do seksu w płodne też tak mam że mnie jajniki bolą i trzeba się kręcić do dobrej pozycji, więc to chyba norma -
Rudzielec91 wrote:heh muszę Wam się z czegoś zwierzyć wiem, że nic w naturze nie ginie dlatego bardzo mnie zdziwił fakt , że po wczorajszym prawie nic ze mnie nie wyleciało pytałam mojego czy może czuł że jakoś malutko tego z niego poszło a on powiedział, że normalnie, jak zawsze ...tylko gdzie to się podziało coś tam wyleciało ale to malutko zastanawiam się, że może to przez pozycję "na jeźdźca" może wyleciało od razu a ja myślałam że to ze mnie bo miałam orgazm może się moje z jego pomieszało
Haha, wiesz, myślę, że nie ma co panikować z tym "wypływaniem".
Nawet owu kiedyś napisało w poradzie, że nie należy zwracać uwagi na pozycję- to co ma się dostać, jest wtłaczane pod takim ciśnieniem, że się dostanie gdzie trza, wypływa ejakulat a nie plemniki same w sobie:)
Mam nadzieję, bo akurat z moim zamiłowaniem do jazdy konnej, to ulubiona pozycja- a mi, też w niej zawsze najlepiej...PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Rudzielec91 wrote:heh muszę Wam się z czegoś zwierzyć wiem, że nic w naturze nie ginie dlatego bardzo mnie zdziwił fakt , że po wczorajszym prawie nic ze mnie nie wyleciało pytałam mojego czy może czuł że jakoś malutko tego z niego poszło a on powiedział, że normalnie, jak zawsze ...tylko gdzie to się podziało coś tam wyleciało ale to malutko zastanawiam się, że może to przez pozycję "na jeźdźca" może wyleciało od razu a ja myślałam że to ze mnie bo miałam orgazm może się moje z jego pomieszało
Mam nadzieję, że wszystko się wciągnęło i właśnie szarżuje w dobrym kierunku -
nick nieaktualny
-
Tez tak czasem miałam. Mysle ze to czasem zależy od ułożenia i siły wytrysku. Tak mi sie zdaje. A czasami tez ze nie zdąży naprodukowac zbyt wiele ale liczy sie jakość a nie ilośc dziewczyny! Haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 09:55
-
nick nieaktualny
-
reddie czyli jest nas więcej z tym bólem, to dobrze bo już się bałam , że to ze mną coś nie tak
ja też ją lubię sama ułożę się pod takim kątem jak trzeba ... no i ode mnie zależy głębokość penetracji a w przy moich bólach owulacyjnych to ważne
dzięki za odpowiedzi :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarta95 wrote:Zołza,ooo moze też to zakupie ;P
Dziewczyny uda sie wam! Nie krakajcie ze się nie uda, nu nu nie wolno!
Najlepiej przez neta kupić... pytałam w Aptece razu jednego.. to za małe op 50zl za wieksze 80 a w internetowej aptece małe 27zl , 55zl duze.. -
nick nieaktualny