Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
never give up wrote:Dzień dobry
Czy Wy oszalałyście
Nie było mnie tu kilka godzin i tyle stron natrzaskałyście Szalone
Aż się boję co to będzie dziśnever give up lubi tę wiadomość
-
Kozisina wrote:Wstał i nasz zacny EKSPERT
Deneira tak jak Marta mówi , każdy cykl inny, może spróbuj zasugerować się skokiem temp metodą Rotzera, to temp większa o min. 0,05 stopnia od najwyższej temp z 6 poprzednich ... zresztą ja widziałam takie wykresy, że nic tam nie wskazywało na owulacje a na pewno nie na wyraźną a zakończyło się ciążą nasz organizm to wielka tajemnicaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 08:43
-
Rudzielec91 wrote:haha przestańcie juz bo aż się głupio czuje haha ze mnie ekspert jak z koziej du..y trąbka hahaha
Deneira tak jak Marta mówi , każdy cykl inny, może spróbuj zasugerować się skokiem temp metodą Rotzera, to temp większa o min. 0,5 stopnia od najwyższej temp z 6 poprzednich ... zresztą ja widziałam takie wykresy, że nic tam nie wskazywało na owulacje a na pewno nie na wyraźną a zakończyło się ciążą nasz organizm to wielka tajemnica
Ekspercie mój Ty.. nie no ok, już nie żartuję sobie...
Ale... dziwna ta moja tempka dziś, zastanawiam się czy to nie jakiś jednorazowy wybryk nie jest- skoczyla jak malpka cyrkowa dzisiaj.. jak na złość nie mam testów jeszcze, bym zaczęła robić od dziś, nie wiem czy nie skoczyć do apteki, kupić i zrobić... bo to dziwacznie- aż tak króciutkich cykli to nie miałam...PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
wiesz co, ja czytałam kiedyś , że skok temp może pojawić się właśnie tuż przed spadkiem owulacyjnym także poczekaj jeszcze, może jutro lub pojutrze zobaczysz duży spadek, wtedy to na moje oko będzie owulka ale jak masz blisko do apteki to możesz podskoczyć nie zaszkodzi
-
Rudzielec91 wrote:wiesz co, ja czytałam kiedyś , że skok temp może pojawić się właśnie tuż przed spadkiem owulacyjnym także poczekaj jeszcze, może jutro lub pojutrze zobaczysz duży spadek, wtedy to na moje oko będzie owulka ale jak masz blisko do apteki to możesz podskoczyć nie zaszkodzi
Hehe, ciekawe, nie słyszałam, ale ja wiele jeszcze nie słyszałam- no właśnie daleko nie mam... tylko czekam na te co zakupiłam ostatnio- mają dojść listem poleconym. Nie chciałabym ew przegapić. No zobaczymy...PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
nick nieaktualny
-
cześć Zołza żeby taka pogoda była za oknem jak na zdjęciu a niestety nadal pochmurno ;/
Marta to tylko info wygrzebane gdzieś w necie... ale też Cię kocham :*
A ja mam dzisiaj mniej śluzu zawsze mam go mnóstwo, wczoraj już zaczęły się bóle jajników, dużo wodnistego śluzu , aż miałam mokro a dziś ino, ino mam nadzieję, że jeszcze się dziś pojawi bo to prawie owu u mnie -
Kozisina to leć jak nie masz daleko kup jeden, zrób wieczorkiem będziesz miała pewność, a jak dojdą te z neta to nic, przydadzą się bo czasem może się okazać, że to co wyczytałam gdzieś tam to bzdura ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 09:07
-
nick nieaktualnyW Gdańsku niestety też szaro buro i ponuro... dlatego postanowiłam poprosić wujka google o trochę słońca dla nas
U mnie już po owu... teraz pozostaje czekać do 22.04 Trzymam mocno kciuki za te przed jak i te po owulce :*never give up lubi tę wiadomość
-
Rudzielec91 wrote:haha przestańcie juz bo aż się głupio czuje haha ze mnie ekspert jak z koziej du..y trąbka hahaha
Deneira tak jak Marta mówi , każdy cykl inny, może spróbuj zasugerować się skokiem temp metodą Rotzera, to temp większa o min. 0,05 stopnia od najwyższej temp z 6 poprzednich ... zresztą ja widziałam takie wykresy, że nic tam nie wskazywało na owulacje a na pewno nie na wyraźną a zakończyło się ciążą nasz organizm to wielka tajemnica -
nick nieaktualny
-
to zazdroszczę śluzu i tez mam ogromną nadzieję, że ten cykl zakończy się dla ciebie zafasolkowaniem
a może mój śluz się jeszcze nie obudził...? ech nigdy nie miałam tak przed owulką, zawsze było tak jak teraz u Ciebie "jak z rynny" no nic, poczekamy, zobaczymy -
nick nieaktualnymarta95 wrote:Hej zołza właśnie u mnie też pada i ponuro...nic tylko koc i herbata
Ruda też się kocham :*
U mnie jak z rynny, tak mocniutko ale jestem dobrej myśli, że może się w końcu uda nooo.
Hej U mnie niestety praca :p o kocyku i herbacie będę intensywnie myśleć do 15