Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziś ja zaczynam dzień, wyjątkowo, dziwna godzina jak dla mnie, ale skoro już mały mężczyzna postanowił wstać całkowicie wyspany na wyjście taty o 5 rano... uwielbiam to
O, widzę dziewczyny w podobnym wieku, ja
też pierwszego syna urodziłam mając jeszcze 19 lat, teraz 21 i staramy się o drugiego bobasa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 06:18
24.12.2013 - dwie kreski
23.08.2014 - Kuba (39+4 tc)
12.05.2016 - dwie kreski
21.12.2016 - Maciek (36+2 tc) -
Dziendoberek:)
Ja teraz niedawno skończyłam 25:) męża mam od 26.12 zeszłego roku, także świeża sprawa...
Wiem co macie na myśli, ja mimo że mam tyle ile mam i ślub jest to wieke osób się dziwi że chcemy orzeszka. Wszyscy gadają bo czemu się z mężem nie chcemy nacieszyć sobą... A ja tam zawszę mówię, że cieszyć sie sobą możemy całe życie i co mały orzeszek ma w tym przeszkadzać?
Zwłaszcza, że starania raczej zbliżają
Dziś mój temp wykonała skok cyrkowy... Aż dziwne, bo na owulke byłoby bardzo wcześnie, nawet jak na mnie... Choć ten śluz wczoraj...PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Musze też brać pod uwagę, że mierzenie u mnie temp to też taki pic na wodę. Mąż ma ustawiony budzik na godzinę 5 więc siłą rzeczy ja się budzę. Raz potem przysnę, raz nie...a ja wstaję o 6 ech....chrzanić temp Chyba będę mierzyć tylko do owulacji by wiedzieć kiedy mam i resztę dni oleję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 07:27
-
Deneira wrote:Super.....po wprowadzeniu dzisiajszej temperatury program stwierdzil, że nie miałam owulacji...więc ja chyba w tym cyklu odpadam?
Spokojnie. Też tak miałam w zeszłym. Wprowadzałam dalej i nim dostałam @ owulka na nowo byla zaznaczona:)
Marta95- tak. Święta, cudowna sprawa. Choinki w kościele były. Cudnie. Bardzo nie lubiłam świat, kiepskie wspomnienia- chciałam to zmienić.PCOS, niedoczynność, problem męski
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Kozisina wrote:Spokojnie. Też tak miałam w zeszłym. Wprowadzałam dalej i nim dostałam @ owulka na nowo byla zaznaczona:)
Marta95- tak. Święta, cudowna sprawa. Choinki w kościele były. Cudnie. Bardzo nie lubiłam świat, kiepskie wspomnienia- chciałam to zmienić.
:* jesteś kochana :* -
Ale musze przyznać ze w tym cyklu mam dziwnie niska temp. We wcześniejszym mierzyłam dopiero juz przed miesiączka moze z tydzien ale miałam wtedy ok 36,8 a właściwie teraz w tym samym momencie co wtedy miałam 36,7 to teraz mam 36,48 i jajniki bardzo obolałe. Dziwnie jakos.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 08:07
-
Rudzielec91 wrote:Cześć Martuśka i AJA! Widzę że już się zaklimatyzowałyście fajnie, że też tu jesteście
Wstał i nasz zacny EKSPERTAJA_S lubi tę wiadomość
PCOS, niedoczynność, problem męski
Seraya wrote:a który to Twój cykl z letrozolem? Bo mój pierwszy, dziś 12 dc i śluz płodny już jest...zastanawiam się jak na mnie podziała. A jak się po nim czujesz?
Serayla u mnie też drugi. Ja jestem dopiero w 6dc a letrozol biorę od 4 dni - jutro ostanie 2 tabletki i czekamy na owulkę Ja się po nim czuję bdb, nie zaobserwowałam nic niepokojącego.
Ty jesteś w 12dc czyli owulka tuż tuż