Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Deneira wrote:Ja mam nadzieję, że jutro rano będę mieć wyższą temperaturę jak mam teraz Aż się boję mierzyć.
-
Dobranoc, Rudziu. Zrób dziś co w twojej mocy.
Ja też spadam, stosunkowo dobrze nie będzie, bo do tanga trzeba dwojga ale piwko ze znajomymi czeka.
Miłego wieczorku, dziewuszki.Offca88, Rudzielec91 lubią tę wiadomość
-
Rudzielec91 wrote:Dlatego ja nie mierzew tym cyklu mniej stresu ja dziewczyny Lecę się myć a potem mam zamiar dorwać swojego chłopa także do jutra stosunkowo udanego wieczoru Wam życzę
Haha. Oby właśnie stosunkowo byl udany.
Jak tylko skończy pracować to też chyba dorwę. Cały dzień wyczekuję.Rudzielec91 lubi tę wiadomość
PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Ale nas się tu dużo zrobiło,super!a ja się dzisiaj dowiedziałam,że koleżanka,która starała się 8 lat właśnie urodziła,ma 35 lat,możo to będzie szczęśliwy rok.A co do tej fazy lutealnej to ovu liczy średnią,mi wyliczył 12dni,plus minus jeden dzień.Dobrej nocy dziewczyny-dla tych które śpią,a owocnej dla tych korzystających z życia
Rudzielec91 lubi tę wiadomość
Agula82 -
Hej hej, melduję się !
Jestem Marta, przyslaly mnie tu dziewczyny Rudzielec i Almanah, podobno tu fajniej
Może coś o sobie... mam 20 latek, w październiku 21 mam już męża od września 2015r. staramy się już 8 cykl i dalej nic. Wczoraj nawiedziła mnie @, więc smutnawo mi ale daje radeWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 21:23
AJA_S lubi tę wiadomość