Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
no Przemyśl to bardzo blisko:) jak będziesz kiedyś odwiedzać rodzinne strony to zgadujemy się na kawkę
I oczywiście trzymam kciuki żeby udało Wam się mieć maleństwo ja nie mogłabym mieć jednego taka smutna, sierotka mała z rodzeństwem zawsze raźniej -
Rudzielec91 wrote:Marta wpadaj z małżem:) Kozisina mamy w wioseczne konie całą stadninę i mój "wujek" też ma swoje własne to to już kilka kilometrów dalej, ale ma własną stadninę i organizuje kilkudniowe rajdy hehe tak tylko wspomniałam może wpadniesz
Byłam tam, byłam!!! (w sensie na tamie)
Wiecie... ze mnie największa "wieśniara"- Stolica się kłania;) hehe
PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
W moim przypadku - "tatuś" dzieci zostawił mnie i dzieci dla młodszej od siebie o 12 lat laski, zrobił jej właśnie kolejne dziecko - swojego ukochanego syna... zapomniał, że już ma 2 córki i syna... a obecny Mąż wziął mnie razem z całym bagażem... to nie takie łatwe.
-
Asia znam taką sytuację, dziewczyna z mojej wioski , młodsza ode mnie znalazła faceta duuuużo starszego, który miał żonę i 3 dzieci i oczywiście polazł za nią... ech takich to powinni kastrować ;P miałam pisać że przykro mi z tego powodu ale właściwe nie jest przykro, dzięki temu teraz znalazłaś fajniejszego faceta a poprzedni jeszcze się na młodej zdąży przejechać...