Kwietniowe staraczki :)
- 

WIADOMOŚĆ
- 

Hejka Co tam u Was? Coś ostatnio żadna nie testuje:)? Chyba wszystkie pod koniec miesiąca będziemy testowaly Co tam u Was? Coś ostatnio żadna nie testuje:)? Chyba wszystkie pod koniec miesiąca będziemy testowaly ?? ??
 Ja już po owulacji, dzisiaj chyba 6 dzień, pierwszy raz nie doszukuję się żadnych objawów i czekam na termin @. Póki co mi dobrze idzie, aż sama w to nie wierzę, bo za każdym cyklem sobie wmawiałam że mam mnóstwo objawów ciąży a potem okres... Eh.. w tym cyklu dopiero testuję w 31 dniu, o ile w 28 nie przyjdzie @.
 Czy któraś z Was była na monitoringu cyklu? Mi jak nie wyjdzie w tym miesiącu to lekarz mi powiedział że zrobimy monitoring żeby wiedzieć co z tą owulacją się dzieje Buziaki dla Was !! :* Buziaki dla Was !! :*
- 

no to ja testuję zaraz przed Tobą, 28 kwietnia ja na monitoringu jeszcze nigdy nie byłam, ostatnio  byłam tak po prostu zrobić badania i akurat wyszło , że jestem świeżo po owulacji, także ja póki co idę na żywioł , ale może jak się teraz nie uda to się umówię na takie monitorowanie, kto wie ja na monitoringu jeszcze nigdy nie byłam, ostatnio  byłam tak po prostu zrobić badania i akurat wyszło , że jestem świeżo po owulacji, także ja póki co idę na żywioł , ale może jak się teraz nie uda to się umówię na takie monitorowanie, kto wie   Malwa30 lubi tę wiadomość Malwa30 lubi tę wiadomość 
- 

Jej ale sie zakręciłam......myślałam, że mam dziś fitness na 18 i już stałam w drzwiach.....i napisałam smsa do przyjaciółki że będę na styk bo dopiero wychodzę z domu......a ta mi odpisuje, że przecież dziś wtorek i mamy na 20ta hahaha Byłabym 2 godziny wcześniej hahaha uratowała mnie.
- 

Już ponad rok, a to mój 3 cykl stymulowany. Dwa na CLO i ten z AromkiemAgula82 wrote:Seraya a jak długo się staracie?ja dopiero trzeci cykl mierzę temp i jeszcze trochę dam sobie szans naturalnie,choć za długo też nie mogę czekać bo latka lecą...
- 

hehe domyślam sięAJA_S wrote:Jutro... większy stres niż przed maturą a myślałam że to niemożliwe 
 Dopiero na 17...
 uderzenia gorąca mogą być powodowane ciśnieniem... ja na ten przykład w pracy miałam wypieki a pizdzilo mi że szok... będzie dobrze, zobaczysz będzie dobrze, zobaczysz przynajmniej będziesz miała wszystko czarno na białym a nie domysły przynajmniej będziesz miała wszystko czarno na białym a nie domysły 
 U mnie tak jak u Almanah, zawsze przed @ mam takie uderzenia gorąca, strasznie to drażniące mam nadzieję, że pod koniec tego cyklu już ich nie będzie... mam nadzieję, że pod koniec tego cyklu już ich nie będzie...  Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 17:48  
- 
                        nick nieaktualny
- 

No to dużo masz do nadrobienia, ja w pracy myślałam, że nigdy nie skończę czytać a to tylko przedpołudnie... Masakra dziewczyny się rozpisują... A ja w sumie też dokładam do czytaniaKamiliaa24 wrote:widze ze musze nadrobic, a ostatnio coś czasu coraz mniej  xD
                                17.11.17-poronienie całkowite xD
                                17.11.17-poronienie całkowite
- 
                        nick nieaktualny
- 

Ha! i tak oto pierwszy owulacyjny test za mną 

Szkoda, że na ciążowym nie widziałam takiego cienia, to byłoby coś! A teraz.. to tylko negatyw;)PCOS, niedoczynność, problem męski
 2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
 4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284
- 

Ja dziś doszłam do tego że mam w dupie temperature hahaha właśnie oglądam inne wykresy i dziewczyny miały niską temperaturę jak ja i wiele owulek chyba zostało wyznaczonych jak już temperatura skoczyła w okolicach miesiączki i okazało się, że jest w ciąży. Trzeba chyba na to wszystko patrzeć mniej więcej i tyle oto moja puenta na dzis hahahahaha oto moja puenta na dzis hahahahaha   AJA_S lubi tę wiadomość AJA_S lubi tę wiadomość
- 

MagdaKrakow wrote:Hejka Co tam u Was? Coś ostatnio żadna nie testuje:)? Chyba wszystkie pod koniec miesiąca będziemy testowaly Co tam u Was? Coś ostatnio żadna nie testuje:)? Chyba wszystkie pod koniec miesiąca będziemy testowaly ?? ??
 Ja już po owulacji, dzisiaj chyba 6 dzień, pierwszy raz nie doszukuję się żadnych objawów i czekam na termin @. Póki co mi dobrze idzie, aż sama w to nie wierzę, bo za każdym cyklem sobie wmawiałam że mam mnóstwo objawów ciąży a potem okres... Eh.. w tym cyklu dopiero testuję w 31 dniu, o ile w 28 nie przyjdzie @.
 Czy któraś z Was była na monitoringu cyklu? Mi jak nie wyjdzie w tym miesiącu to lekarz mi powiedział że zrobimy monitoring żeby wiedzieć co z tą owulacją się dzieje Buziaki dla Was !! :* Buziaki dla Was !! :*
 Magda - ja byłam w lutym i w marcu - zeby zobaczyc czy:
 1. pecherzyki rosna - tak
 2. czy pekaja - tak
 3. a ciązy nie ma - ale przynajmniej sie uspokoiłam, ze wszystko ok teraz bede robic progesteron i prolaktyne oraz usg tarczycy. Zrobiłam juz tsh i jest bardzo dobre bo 1,08 i gin powiedziała, ze nie trzeba robic tf4 i tf3. Moj jeszcze zrobił badanie nasienia CASA (komputerowe)- ale nie wiem czy ktos mi zinterpretuje wynii bo wizyte u lekarza ma 12.05 dopiero.. MagdaKrakow lubi tę wiadomość MagdaKrakow lubi tę wiadomość 
 Beta HCG
 25.05-433
 27.05-1285
- 
                        nick nieaktualnyOgolnie kiedys tam czytałam jakis art ze tylko nie całe 25% par a moze nawet mniej zachodzi w ciaże w pierwszym cyklu. Dopiero im dłuższe starania tym % się powiększa. Ja tez w sumie badam swoj cykl bo chociaz mam pewnośc ze w miare jest dobrze - cykle regularne +/- 1 dzień, owulacja wystepuje bo mam w sumie zawsze te same objamy (sluz, test owulacyjny, skok temp, szyjka), oprocz plamien dziwnych przed okresem (ale moze tak mam bo progesteron wysoki dzis 21,9 ng/ml) - i w ciazy nie jestem Mam nadzieje ze moj mąż ma wszytsko "na miejscu" i to wkiestia czasu, jak u kazdej. Mam nadzieje ze moj mąż ma wszytsko "na miejscu" i to wkiestia czasu, jak u kazdej.
 Mimo wszystko zapiski na ovu sa dla mnie "pomocą" a nie wyrocznia 

i masz racje Deneira - takie tu cykle mozna zobaczyc ze wlasciwie nic nie jest przesądzone! sie rozpisalam ;d sie rozpisalam ;d