Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka Co tam u Was? Coś ostatnio żadna nie testuje:)? Chyba wszystkie pod koniec miesiąca będziemy testowaly ??
Ja już po owulacji, dzisiaj chyba 6 dzień, pierwszy raz nie doszukuję się żadnych objawów i czekam na termin @. Póki co mi dobrze idzie, aż sama w to nie wierzę, bo za każdym cyklem sobie wmawiałam że mam mnóstwo objawów ciąży a potem okres... Eh.. w tym cyklu dopiero testuję w 31 dniu, o ile w 28 nie przyjdzie @.
Czy któraś z Was była na monitoringu cyklu? Mi jak nie wyjdzie w tym miesiącu to lekarz mi powiedział że zrobimy monitoring żeby wiedzieć co z tą owulacją się dzieje Buziaki dla Was !! :* -
no to ja testuję zaraz przed Tobą, 28 kwietnia ja na monitoringu jeszcze nigdy nie byłam, ostatnio byłam tak po prostu zrobić badania i akurat wyszło , że jestem świeżo po owulacji, także ja póki co idę na żywioł , ale może jak się teraz nie uda to się umówię na takie monitorowanie, kto wie
Malwa30 lubi tę wiadomość
-
Jej ale sie zakręciłam......myślałam, że mam dziś fitness na 18 i już stałam w drzwiach.....i napisałam smsa do przyjaciółki że będę na styk bo dopiero wychodzę z domu......a ta mi odpisuje, że przecież dziś wtorek i mamy na 20ta hahaha Byłabym 2 godziny wcześniej hahaha uratowała mnie.
-
Agula82 wrote:Seraya a jak długo się staracie?ja dopiero trzeci cykl mierzę temp i jeszcze trochę dam sobie szans naturalnie,choć za długo też nie mogę czekać bo latka lecą...
-
AJA_S wrote:Jutro... większy stres niż przed maturą a myślałam że to niemożliwe
Dopiero na 17...
uderzenia gorąca mogą być powodowane ciśnieniem... ja na ten przykład w pracy miałam wypieki a pizdzilo mi że szok...
U mnie tak jak u Almanah, zawsze przed @ mam takie uderzenia gorąca, strasznie to drażniące mam nadzieję, że pod koniec tego cyklu już ich nie będzie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 17:48
-
nick nieaktualny
-
Kamiliaa24 wrote:widze ze musze nadrobic, a ostatnio coś czasu coraz mniej17.11.17-poronienie całkowite
-
nick nieaktualny
-
Ha! i tak oto pierwszy owulacyjny test za mną
Szkoda, że na ciążowym nie widziałam takiego cienia, to byłoby coś! A teraz.. to tylko negatyw;)PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Ja dziś doszłam do tego że mam w dupie temperature hahaha właśnie oglądam inne wykresy i dziewczyny miały niską temperaturę jak ja i wiele owulek chyba zostało wyznaczonych jak już temperatura skoczyła w okolicach miesiączki i okazało się, że jest w ciąży. Trzeba chyba na to wszystko patrzeć mniej więcej i tyle oto moja puenta na dzis hahahahaha
AJA_S lubi tę wiadomość
-
MagdaKrakow wrote:Hejka Co tam u Was? Coś ostatnio żadna nie testuje:)? Chyba wszystkie pod koniec miesiąca będziemy testowaly ??
Ja już po owulacji, dzisiaj chyba 6 dzień, pierwszy raz nie doszukuję się żadnych objawów i czekam na termin @. Póki co mi dobrze idzie, aż sama w to nie wierzę, bo za każdym cyklem sobie wmawiałam że mam mnóstwo objawów ciąży a potem okres... Eh.. w tym cyklu dopiero testuję w 31 dniu, o ile w 28 nie przyjdzie @.
Czy któraś z Was była na monitoringu cyklu? Mi jak nie wyjdzie w tym miesiącu to lekarz mi powiedział że zrobimy monitoring żeby wiedzieć co z tą owulacją się dzieje Buziaki dla Was !! :*
Magda - ja byłam w lutym i w marcu - zeby zobaczyc czy:
1. pecherzyki rosna - tak
2. czy pekaja - tak
3. a ciązy nie ma - ale przynajmniej sie uspokoiłam, ze wszystko ok teraz bede robic progesteron i prolaktyne oraz usg tarczycy. Zrobiłam juz tsh i jest bardzo dobre bo 1,08 i gin powiedziała, ze nie trzeba robic tf4 i tf3. Moj jeszcze zrobił badanie nasienia CASA (komputerowe)- ale nie wiem czy ktos mi zinterpretuje wynii bo wizyte u lekarza ma 12.05 dopiero..MagdaKrakow lubi tę wiadomość
Beta HCG
25.05-433
27.05-1285 -
nick nieaktualnyOgolnie kiedys tam czytałam jakis art ze tylko nie całe 25% par a moze nawet mniej zachodzi w ciaże w pierwszym cyklu. Dopiero im dłuższe starania tym % się powiększa. Ja tez w sumie badam swoj cykl bo chociaz mam pewnośc ze w miare jest dobrze - cykle regularne +/- 1 dzień, owulacja wystepuje bo mam w sumie zawsze te same objamy (sluz, test owulacyjny, skok temp, szyjka), oprocz plamien dziwnych przed okresem (ale moze tak mam bo progesteron wysoki dzis 21,9 ng/ml) - i w ciazy nie jestem Mam nadzieje ze moj mąż ma wszytsko "na miejscu" i to wkiestia czasu, jak u kazdej.
Mimo wszystko zapiski na ovu sa dla mnie "pomocą" a nie wyrocznia
i masz racje Deneira - takie tu cykle mozna zobaczyc ze wlasciwie nic nie jest przesądzone! sie rozpisalam ;d