Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kozisina wrote:Nie chcę w błąd wprowadzać ale na 99% vea już radośnie ciazuje...
Cos kojarzę, że lekarz na 80% powiedział ze ciąży brak ale beta wyszla pozytywna...
Chyba że mylę historie:)
Oszaleliśmy chyba dziś... Kolejne ... -
Marta powiem Ci że zajmowanie się półtora rocznymi bliźniakami i ich 6 letnim bratem to jakaś masakra uwielbiam dzieci ale dały mi popalić... i to same chłopaki, maluchy się gryzą, jeden zrobil taką kupkę że body sie tylko dp prania nadawały... Drugi chce odkręcać gaz 6 letni zazdrosny i ciagle mu mało zabawy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2016, 19:42
-
Rudzielec91 wrote:Marta powiem Ci że zajmowanie się półtora rocznymi bliźniakami i ich 6 letnim bratem to jakaś masakra uwielbiam dzieci ale dały mi popalić... i to same chłopaki, maluchy się gryzą, jeden zrobil taką kupkę że body sie tylko dp prania nadawały... Drugi chce odkręcać gaz 6 letni zazdrosny i ciagle mu mało zabawy
-
marie_marie22 wrote:pracujesz jako opiekunka?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2016, 19:52
-
Seraya wrote:Może w takim razie jesteś jeszcze przed owulacją i stąd 2 pęcherzyki bądź dobrej myśli
No właśnie o tym samym pomyślałabym gdyby nie fakt że mówił że już po owulce... według nie z lewego jajnika a przez tydz bolał mnie prawy... I w głowie huczy WTF?!17.11.17-poronienie całkowite -
marie_marie22 wrote:Dziewczyny, wyszła mi meeega blada kreska (druga)aaaa. Wiem, pora robienia testu 'idealna' ale zestresowałam się jutrem i wolałam zrobić jeszvze sikacza. jeeejoby to było to o czym myślę
-
AJA_S wrote:No właśnie o tym samym pomyślałabym gdyby nie fakt że mówił że już po owulce... według nie z lewego jajnika a przez tydz bolał mnie prawy... I w głowie huczy WTF?!