Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
boooje sie, serio, teraz mam tak dziwnie, że z jednej str się ciesze z tej kreski, z drugiej tak jakos hmmm lękam się że np nagle zacznę krwawić lub że nagle jutro mi beta wyjdzie 1...no nic, zobaczymy. oznaczyłam sobie to na owu to od razu mnie już przekierowało na fioletową stronę wow, jutro do Was wrócę z wynikami, proszę pomódlcie się za mnie
-
Marie Marie trzeba na spokój. Aż się nie mogę doczekać tej Twojej bety:)
Ja lubię, acz nie oglądam zazwyczaj... Bardzo rano wstaję i wcześnie chodzę spać...PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Rudzielec91 wrote:Marta powiem Ci że zajmowanie się półtora rocznymi bliźniakami i ich 6 letnim bratem to jakaś masakra uwielbiam dzieci ale dały mi popalić... i to same chłopaki, maluchy się gryzą, jeden zrobil taką kupkę że body sie tylko dp prania nadawały... Drugi chce odkręcać gaz 6 letni zazdrosny i ciagle mu mało zabawy
-
Marie kochana !!!!! Cudownie!!!! a ja jak jutro jak nie dostanę okresu to bedze cud. Czuje sie jakbym miała zaraz dostac okres. Cos mi sie cykl chyba skrócił albo beda skakać raz 28 raz 34
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2016, 21:20
-
AJA_S wrote:Duphaston jest na wyrównanie cykli bierze się go od 14 do 1 dnia cyklu następnego... A te "mięsko" to skrzepy i w życiu u żadnego gina nie słyszałam by to uniemożliwiało zajście w ciążę!
-
Almanah wrote:Może przyjedzie w ostatnią sobotę kwietnia, ale w niedzielę wraca do Warszawy. Więc sobie ten cykl odpuszczam. Wiatropylna niestety nie jestem.
-
Ale kurczę się nie mogę tej bety doczekać
Moje ciało chyba szykuje się do owulki. Wczoraj bolał lekko brzuch, ostatnie kilka dni pobolewają jajniki a dziś tempka pokazała najniższą wartość od początku cyklu. No i na wczorajszym teście kreska testowa była mocniejsza jak ostatnio:)
Zobaczymy- dziś na noc zostaję sama, dopiero w sob wraca małż. Zobaczymy cóż to z tego wszystkiego wyniknie.
Az jestem w szoku, bo jakoś mega na luzie na razie podchodzę do tego cyklu. Może dlatego że jakoś z góry traktuję go za przejściowy w drodze do następnego w ktorym będę robiła badania? Nie wiem, ale co ma być to będzie.
Offica działaj działaj! Tylko chlopa nie zamęcz- przyda się jeszcze pewnie;)
Dziewczyny bez chłopów w domu, kurczę. Współczuję. Musi być ciężko być tyle samemu... o staraniach nie wspomnęPCOS, niedoczynność, problem męski
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Dziękuję Wam kochane za wszystkie dobre słowa Jesteście niezastąpione!
Marie z całego serca życzę aby to było TO!
Ja dziś mam 15 dzień cyklu, i aż dziwne, bo zawsze owu około 13-14 dzień i ból okołoowulacyjny zawsze wykluczał mnie na 2-3 h z życia- a teraz nic... Piersi tez zawsze czułam aż do samej @ i tez nic..
Dziwne :pKwiatek6 -
M5. Faktycznie dziwne.
Ja osobiście pojecia nie mam co oznacza ból piersi. Nigdy, ale to nigdy mnie nie bolały.PCOS, niedoczynność, problem męski
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284