Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudzielec91 wrote:hehe coś jak ja aż mam teraz wyrzuty, że może za bardzo... jest już po owu więc dam mu kilka dni na odpoczynek
Rudzielec91 lubi tę wiadomość
-
marta95 wrote:Aj to czekanie jest najgorsze
Wszystkie po owulce a ja jak zwykle na końcu ...
Oj oj! Ja też jeszcze przed;)PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Marie będzie dobrze, zobaczysz
Deneira brak bólu piersi to nic moja ciotka do 3 miesiąca nie wiedziała, że jest w ciąży, nie miała ŻADNYCH objawów , i miała krwawienie co miesiąc i to takie, może nie mega obfite ale wkładka by nie wystarczyła i bądź tu mądra...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2016, 11:30
-
Hmm wole miec nadzieje do ostatniego momentu niz juz sie poddać ze nic z tego. na razie @nie ma weekend bedzie decydujący. Czuje sie jakbym wróciła do gry.....bo juz temp nie dawała mi wielkich nadziei. A tu miłe zaskoczenie a juz wyłączyłam budzik na weekend na 6 rano by zmierzyć temp. Po dzisiejszym poranku włączyłam ponownie budziki hahaha czuje sie jakbym powstała z martwych hahaha taka mała rzecz a cieszy.
-
Dodam że nie wiem kiedy powinnam mieć owulacji iż tego nie obserwuje ale po śluzie myślę że była między 5 a 7. Po na początku tygodnia poczułam ból jajników jak na @ ale zawsze bolą mnie w dzień @lub dzień przed. Następnie doszedł ból sutków jak dotykam czego nigdy nie miałam przed @ później mdłości ale nie wymioty a wczoraj zauważyłam zielone żyły widoczne na piersiach co u mnie też nigdy nie było spotykane. 12 na papierze toaletowym zobaczyłam dokładnie 3 plamki krwi i wczoraj na wkładce trochę śluzu zabarwionego na ciemno czerwono lub brąz ciężko określić. Robiłam dziś najtańszy test paskowy z allegro pierwszym moczem rano ale wyszedł negatywny. Przy mojej pracy muszę wiedzieć jak najszybciej o ciąży. Myślicie że dziś beta już ja ukaże?