Kwietniowe testowanie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Giannaa wrote:Ja mam co miesiąc bóle miesiączkowe...przed porodem miałam takie bóle, że z łóżka się nie mogłam podnieć Na szczęście teraz nie są aż takie silne.
Teraz na pewno siebie bardziej obserwujesz...ale wydaje mi się, że jeśli bolało by Ciebie podbrzusze na okres to nawet jeśli rzadko on występuje pamiętałabyś o tym.
Moja przyjacolka ma takie okropne bole. I oczywiscie jej wspolczuje, ale zawsze gdzies z tylu glowy zawsze mialam mimo wszystko lekka zazdrosc,ze wlasnie ja bede na stratnej pozycji w momencie staran, wiec juz moze wolalabym te bole. -
AnnaKliwijska wrote:Pobolewa mnie zawsze w pierwszy dzien. Wczesniej, z tego, co pamietam nie. Teraz pod wieczor przez chwile tez takie inne klucie tylko z jednej strony. Ach, psychiko, psychiko, czy platasz mi figle;)?
Aniu to dobry znak Trzymam kciuki, żeby @ nie przyszła. -
Piszę tu bo to chyba najlepszy watek. Kupilam test, zajrzałam sobie w ullotkę, ale moja radość nie trwała długo. Opakowanie podaje czułość 10, w ulotce 25. To tak w skrócie. Zgłupiałam. Albo ja czegoś tu nie rozumiem albo ulotka lub opakowanie po prostu przekłamuje. Jak to jest z tym testem? ACON.
Macie z nim doświadczenia? Jakie hcg w rzeczywistości wykrywa?
Przyznam, że jestem skonsternowana.
http://zapodaj.net/c3fd05b287b13.jpg.html
http://zapodaj.net/315f50e655358.jpg.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2015, 07:12
-
nick nieaktualny
-
A dlaczego dopiero 28? Jestesmy mniej wiecej w tym samym momencie cyklu. W kazdym razie - trzymam kciuka:D
-
Lunk_a wrote:Piszę tu bo to chyba najlepszy watek. Kupilam test, zajrzałam sobie w ullotkę, ale moja radość nie trwała długo. Opakowanie podaje czułość 10, w ulotce 25. To tak w skrócie. Zgłupiałam. Albo ja czegoś tu nie rozumiem albo ulotka lub opakowanie po prostu przekłamuje. Jak to jest z tym testem? ACON.
Macie z nim doświadczenia? Jakie hcg w rzeczywistości wykrywa?
Przyznam, że jestem skonsternowana.
http://zapodaj.net/c3fd05b287b13.jpg.html
http://zapodaj.net/315f50e655358.jpg.html
Choc zdjec nie moge obejrzec, wiec wypowiadam sie w ciemno;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2015, 07:31
-
Dzien dobry wszystkim raz jeszcze:) (wczesnie wszystkie wstajemy swoja droga;)).
Mam pytanie - przy wykresie pojawila sie informacja- szansa na pozytywne test: 18%. Wiem, ze to oczywiscie tylko program, ale na jakiej podstawie on to wylicza?
Swoja droga brakuje mi w wykresie uzupelniania odczuc: ja caly czas czuje sie wilgotno, ale nie ma takiej opcji do zaznaczenia.
Tak samo nie ma sluzu bialego, a ja wlasnie taki caly czas mam. Wiec nic nie zaznaczam w kwestii sluzu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2015, 07:44
-
ciri22 wrote:A masz cos na folijce napisane tej w ktora jest zapakowany sam test? To by bylo bardziej wiarygodne.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2015, 10:13
-
AnnaKliwijska wrote:Obstawiam oszustwo? Albo ktos zamienil, jak to w samoobsugowej czesci sklepu bylo kupowane?
Choc zdjec nie moge obejrzec, wiec wypowiadam sie w ciemno;) -
AnnaKliwijska wrote:Dzien dobry wszystkim raz jeszcze:) (wczesnie wszystkie wstajemy swoja droga;)).
Mam pytanie - przy wykresie pojawila sie informacja- szansa na pozytywne test: 18%. Wiem, ze to oczywiscie tylko program, ale na jakiej podstawie on to wylicza?
Swoja droga brakuje mi w wykresie uzupelniania odczuc: ja caly czas czuje sie wilgotno, ale nie ma takiej opcji do zaznaczenia.
Tak samo nie ma sluzu bialego, a ja wlasnie taki caly czas mam. Wiec nic nie zaznaczam w kwestii sluzu. -
Giannaa wrote:Program wylicza procentowo po innych wykresach, czyli jak kilka dziewczyn zaznaczylo ból piersi a potem oznaczyly pozytywny test to jeśli Ty w swoim wykresie zaznaczysz ból piersi to dla programu dobry znak... stąd punkty i procenty.
-
AnnaKliwijska wrote:Uhm, rozumiem. Ja w sumie nie zaznaczam prawie nic, procz temperatury, bo nie do konca pasuja mi te okreselnia. Ale zaraz zobacze dokladnie, co tam proponuja, choc sluz jest tylko kremowy, a moj taki ie jest.
Tam jest kilka rodzajów śluzu ...jeśli jest inny może to świadczyć o infekcji. Jaki to śluz ? -
Biały, bezzapachowy, nie sądzę, żeby to była infekcja.
Przez ostatnie dni nie było śluzu na wargach, musiałam go wyjąc, by sprawdzić, jaki jest - i był taki hmmm, wodnisty (ale nie jak w dni płodne) z białymi strzępkami. Na palcu niedużo, ale bielizna była ubrudzona i cały czas miałam poczucie wilgotności (tutaj nie da się tego zaznaczyć, na 28dni tak). Dzisiaj jest go jakby więcej a strzępki zrobiły się normalnymi glutami - wciąż białymi, bezapachowymi.
W wykresie nie widze w ogóle do zaznaczenia białego śluzu -a to przecież jeden z podstawowych śluzów. Czy w ovufirend kremowy to to samo, co biały?
Giannaa, dzięki za zainteresowanie, tak w ogóleWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2015, 09:07