Kwietniowe testowanie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Ja dzis ide na 15 ale nie wiem o ktorej mnie lekarz przyjmie bo ide bez zapisu. Pracuje do 16:45 lekarz wiec pewnie kolo 17 dam znac co i jak. Ale wydaje mi sie ze zaczelam nowy cykl bo temperatura mniej wiecej na tym samy poziomie nisko.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny
Byłam dzisiaj z rana na becie wyniki po 16 stej ... normalnie ze stresu obgryzam paznokcie Ja już sobie wmawiam, że znowu pewnie będzie to samo... co chwile łapie się za piersi sprawdzając czy bolą... mogłam zrobić jeszcze progesteron ale to chyba zrobię przy kolejnej becie... nie wiem czemu ale mam wrażenie, że coś z nim jest nie tak
Aniu - piękne temperaturki mocno ściskam za Ciebie kciuki. -
nick nieaktualny
-
Giannaa wrote:Cześć Dziewczyny
Byłam dzisiaj z rana na becie wyniki po 16 stej ... normalnie ze stresu obgryzam paznokcie Ja już sobie wmawiam, że znowu pewnie będzie to samo... co chwile łapie się za piersi sprawdzając czy bolą... mogłam zrobić jeszcze progesteron ale to chyba zrobię przy kolejnej becie... nie wiem czemu ale mam wrażenie, że coś z nim jest nie tak
Aniu - piękne temperaturki mocno ściskam za Ciebie kciuki.[/QUOT
Nie stresuj się....kobietom w ciązy nie można Wszystko będzie dobrze...!!!Giannaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Giannaa nie wiem co jest ale ja dzis caly dzien chdze zdenerwona. Mam jakies zle przeczucia i nie wiem z czym to jest zwiazane... brzuch mnie strasznie z nerwow boli.
Kochana trzy głębokie wdechy będzie dobrze Ja Ci mówię, że ten cykl jest Twój -
Giannaa wrote:Cześć Dziewczyny
Aniu - piękne temperaturki mocno ściskam za Ciebie kciuki.
Nie dziwie sie, ale trzymaj sie mocno!
Uch, ja dzisiaj w zasadzie prawie nic nie cxuje. Wczorja bardzo mocno czulam bole jak miesiaczkowe, uczucie w glowie jak w samochodzie,gdy mi niedobrze czy na statku. Dzisiaj od czasu do czasu cos zakluje, o wiele mniej niz wczoraj. Dla mnie teraz zaczelo sie odliczanie, w kazdej chwili temperatura moze spasc.
-
ciri22 wrote:Giannaa nie wiem co jest ale ja dzis caly dzien chdze zdenerwona. Mam jakies zle przeczucia i nie wiem z czym to jest zwiazane... brzuch mnie strasznie z nerwow boli.
-
nick nieaktualny