X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Kwietniowe testowanie ;)
Odpowiedz

Kwietniowe testowanie ;)

Oceń ten wątek:
  • AnnaKliwijska Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    U mnie chyba w porzadku. Skierowanie na beta.
    Ale uspokoiła Cię ta wizyta?

7v8rikgni12rlaff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczerze? nie. Nie powiedzial mi nic co bym nie wiedziala. Zbadal mnie tylko palpacyjnie i zajrzal. Powiedzial ze usg dopiero jak cos sie dalel bedzie dzialo.

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Szczerze? nie. Nie powiedzial mi nic co bym nie wiedziala. Zbadal mnie tylko palpacyjnie i zajrzal. Powiedzial ze usg dopiero jak cos sie dalel bedzie dzialo.
    Nie zrobil Ci USG? A to prywatna wizyta była czy państwowa?

7v8rikgni12rlaff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panstwowa. Powiedzial ze na usg i tak nic nie bedzie widac jeszcze jesli to ciaza kazal beta zrobic i wejsc miedzy pacjentkami jak bede miala wyniki. I zobaczymy co dalej.

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uch, niecierpię państwowych wizyt ginekologicznych (wiem, średnio pomaga taki komentarz). Ech, no to rzeczywiście pozostaje Ci tylko czekać. Zrobilas te bete?

7v8rikgni12rlaff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie. Bo dzia juz laboratorium nie pracuje. Ale ten lekarz jest dobry uratowal mojej mamie zycie gdzie trzech czy 4 prywatnych zawiodlo...

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ach, no to jeśli masz do niego zaufanie, to to najważniejsze w przypadku lekarza. I wtedy to nawet plus, że przyjmuje państwowo :)

7v8rikgni12rlaff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ja to mowie ciazy raczej nie ma. Stawiam ze jednak wina pigulek. A bol wytlumacYl tym ze po prostu nadrabiaja zaleglosci hormonalne i tym ze ostatnie op tabletek przerwalalam po 14 dniach a nie skonczylam calego blistra.

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i logiczne są te wytłumaczenia. Cierpliwoś i Ciri.

7v8rikgni12rlaff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pytanie kiedy teraz owulacja. Mysle ze od jutra zaczne robic testy. Mam ich 30 to jakis moze pokarze owulacje i trzeba zaczac strania ;p

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A obserwujesz śluz? Mnie on pomaga w wyznaczeniu się zbliżającej owulacji.

7v8rikgni12rlaff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam bardzo rozciagliwyvpodczas owulacji. Baaaardzo ;p nie musze go obserwowac

• Giannaa Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uwierzcie mi, że nigdy z takim takim bijącym sercem nie odbierałam wyników ;-)
    Mam moją betę 172.7mIU/m ;-) I gdzie tu logika bo testy wykrywają 25mIU/m a u mnie były ledwo widoczne... przyglądam się temu wynikowi i zastanawiam się czy moja owulacja nie była dużo szybciej ? Taka beta może wyjść w 12dpo?

AnnaKliwijska, Smużka, perła ziemi lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysle ze moze. Pasuje do 4 tyg ciazy.

Giannaa lubi tę wiadomość

• Smużka Ekspertka

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Giannaa gratuluję :)

Giannaa lubi tę wiadomość

3jgx3e3kaave89k5.png
    klz9krhmenj9pn50.png
    Aniołek 7 tc. - 30.12.2014

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gianna, ja się kompletnie nie znam. Wiem tylko, z tego, co wyczytałam, że to piękna beta :) A kiedy idziesz do gina?

Mnie zaczęły boleć piersi i znowu czuje delikatnie podbrzusze. Choć może boleć, to za dużo powiedziane, ale są na pewno wrażliwsze. Ciekawe, na którą to stronę.

7v8rikgni12rlaff.png
  • Giannaa Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnaKliwijska wrote:
    Gianna, ja się kompletnie nie znam. Wiem tylko, z tego, co wyczytałam, że to piękna beta :) A kiedy idziesz do gina?

Mnie zaczęły boleć piersi i znowu czuje delikatnie podbrzusze. Choć może boleć, to za dużo powiedziane, ale są na pewno wrażliwsze. Ciekawe, na którą to stronę.

W środę pójdę na drugą betę i zrobię progesteron ... i myślę, że z tymi wynikami się pokarzę u gina ... wiem, że to wcześnie ale nie znam się na wynikach progesteronu wolałabym, żeby lekarz spojrzał na to a przy okazji mnie zbadał może chociaż pęcherzyk zobaczy ... boje się tego oczekiwania w zeszłym miesiącu stwierdziłam, ze czekam do 7 tc żeby zobaczyć serduszko....yhym zobaczyłam okres...

a.png
    a.png

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Giannaa wrote:
    W środę pójdę na drugą betę i zrobię progesteron ... i myślę, że z tymi wynikami się pokarzę u gina ... wiem, że to wcześnie ale nie znam się na wynikach progesteronu wolałabym, żeby lekarz spojrzał na to a przy okazji mnie zbadał może chociaż pęcherzyk zobaczy ... boje się tego oczekiwania w zeszłym miesiącu stwierdziłam, ze czekam do 7 tc żeby zobaczyć serduszko....yhym zobaczyłam okres...
    No, to mi się wydaje rozsądne - będziesz miała bete, jesteś po ciąży biochemicznej, rzeczywiście idź się pokazać jak najszybciej :)

7v8rikgni12rlaff.png

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde, rano pisalam,ze nic nie czuje, a teraz ciągną mnie i pachwiny i podbrzusze czuje, robi się wręcz śrendio przyjemnie, ech, takie średniorpzyjemne uczucie kojarzy się tylko z jednym ;/

7v8rikgni12rlaff.png
  • Giannaa Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kojarzy się z @ ? To nie koniecznie musi być to ?

Aniu nie korci Ciebie, żeby iść na betę?

a.png
    a.png
‹‹ 107 108 109 110 111 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ