Kwietniowe testowanie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Uwierzcie mi, że nigdy z takim takim bijącym sercem nie odbierałam wyników
Mam moją betę 172.7mIU/m I gdzie tu logika bo testy wykrywają 25mIU/m a u mnie były ledwo widoczne... przyglądam się temu wynikowi i zastanawiam się czy moja owulacja nie była dużo szybciej ? Taka beta może wyjść w 12dpo?AnnaKliwijska, Smużka, perła ziemi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gianna, ja się kompletnie nie znam. Wiem tylko, z tego, co wyczytałam, że to piękna beta A kiedy idziesz do gina?
Mnie zaczęły boleć piersi i znowu czuje delikatnie podbrzusze. Choć może boleć, to za dużo powiedziane, ale są na pewno wrażliwsze. Ciekawe, na którą to stronę. -
AnnaKliwijska wrote:Gianna, ja się kompletnie nie znam. Wiem tylko, z tego, co wyczytałam, że to piękna beta A kiedy idziesz do gina?
Mnie zaczęły boleć piersi i znowu czuje delikatnie podbrzusze. Choć może boleć, to za dużo powiedziane, ale są na pewno wrażliwsze. Ciekawe, na którą to stronę.
W środę pójdę na drugą betę i zrobię progesteron ... i myślę, że z tymi wynikami się pokarzę u gina ... wiem, że to wcześnie ale nie znam się na wynikach progesteronu wolałabym, żeby lekarz spojrzał na to a przy okazji mnie zbadał może chociaż pęcherzyk zobaczy ... boje się tego oczekiwania w zeszłym miesiącu stwierdziłam, ze czekam do 7 tc żeby zobaczyć serduszko....yhym zobaczyłam okres... -
Giannaa wrote:W środę pójdę na drugą betę i zrobię progesteron ... i myślę, że z tymi wynikami się pokarzę u gina ... wiem, że to wcześnie ale nie znam się na wynikach progesteronu wolałabym, żeby lekarz spojrzał na to a przy okazji mnie zbadał może chociaż pęcherzyk zobaczy ... boje się tego oczekiwania w zeszłym miesiącu stwierdziłam, ze czekam do 7 tc żeby zobaczyć serduszko....yhym zobaczyłam okres...