Kwietniowe testowanie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnnaKliwijska wrote:Dzień dobry Dziewczyny.
Temperatura spadła - 36,48. Przeważnie w fazie niższych mam niższe, około 36,35, ale to i tak niezaprzeczalny fakt- temperatura spadła, progesteron spada, jest okres.
No nic, mam plan działania, w poniedziałek zrobię hormony, w czwartek za tydzień ginekolog, może uda się konkretniej zadziałać.
Od dzisiaj piję dwie porcje inofolicu.
A swoją drogą powiedzcie mi, jak tutaj zaczyna się nowy cykl? Czy jak na wykresie zaznacze miesiaczke, to on automatycznie to zrobi?
(hehehe - pozytywny test na dzisiaj: 80%, taaaaa)
Tak jak zaznaczysz krwawienie to pyta czy zaczac nowy cykl.
I nie lam sie najwazniejsze ze masz plan wiesz jak to mowia duzo zachodzi do 3 cyklu staran wiec mam nadzieje ze zalapiemy sie -
KASIAG24 wrote:Dziewczyny tak jak myslalam ciaza tydz mlodsza 5 tydz fasolke juz widac na usg powiedzial ze za tydz bylby widoczny dobrze zarodek i byc moze serduszko. Ale wizyte mam 13 maja a tym czasem komplet badan
Super Kasiula ciesze się bardzo ;-)Ja chyba po majówce dopiero wybiorę się do lekarza...chciałabym od razu zobaczyć serduszko -
nick nieaktualnyGiannaa wrote:Super Kasiula ciesze się bardzo ;-)Ja chyba po majówce dopiero wybiorę się do lekarza...chciałabym od razu zobaczyć serduszko
-
ciri22 wrote:Mysle ze dobrze robisz ja tez od razu wolalabym cos zobaczyc bo tak to w zyciu nie uwierze nawet beta czy dwie kreski na tescie nie dadza mi tej pewnosci co zobaczyc
Hahahah Ciri ale z Ciebie niedowiarek ja to po prostu nie chcę się denerwować ... czy jest zarodek czy go nie ma ...a czy serduszko zacznie bić czy nie zacznie...nie ukrywam mam ochotę iść do gina i chociaż pęcherzyk zobaczyć ale co to mi da jak zobaczę a później nie rozwinie się zarodek ? Bardziej mnie to zaboli a tak jestem nieświadoma Dla poprawy humoru strzeliłam sobie suwaczek ...a co ! Nie ustawiłam jednak od daty miesiączki mojej miesiączki tylko 6 dni póżniej bo zapłodnienie było później. -
nick nieaktualnyNo i fajnie no ja to niedowiarek zreszta jestem po szkole z profilem medycznym i glowny tekst jesli chodzi o ciaze ze wszystkie poronienia do 2 miesiaca sa zwykle dlatego ze nasz organizm wie ze moze nie podolac i w mysl tego po prostu chyba tez bym nie chciala zobaczyc wiedziec ze juz jest moze i jest juz czlowieczkiem. Widziec je a potem bach... straszne....
Eh ale zamulilam... ;( smutasek.
Dobra. Kiedy ta OWULACJA? ;P -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA to wiem. W sumie nidy nie ibserwowalam tak dokladnie sluzu ale nie mialam takiej potrzeby bo u mnie to on sie tak ciagnie w dni plodne ze przy siusianiu nie mam problemu tego zobaczyc ;p ale wiesz po tych tabletkach to ja juz niczemu nie wierze ;p
-
nick nieaktualnyNoo ja nie wiem bo przez te 3 miesiace po odstawiwniu szczerze jakos nie obserwowalam go bo jeszcze nie staralam sie. Dalam czas organizmowi na wytchnienie. Ale wiem ze zawsze sluz plodny to taki mialam ze bez wkladki ani rusz a czesen to mi sie tak ciagnal ze spokojnie na 20 cm. Taki meeeega glucior. Ale teraz bede parzec uwazniej i moze po temperaturze cos wyczytam. Od dzis zaczynam mojego nakrecac na starania bo teraz to nie wiadomo kiedy bedzie owu i zobaczymy jak to sie skonczy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a wydawało by sie, ze to hop siup dziewczyny zdecydowałam, ze bede chodziła jednak na nfz i zapisałam sie do lekarza do ktorego chodzzi moja ciezarna kolezanka, wizyte na czwartek 30.04 na 9:45, akurat zaczne sobie badania robic, a w zamian za nie platne wizyty kupie córce nowy rower
-
nick nieaktualny