Kwietniowe testowanie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
eneska wrote:Ja oczywiście już sobie wyobraziłam najgorsze - że zarodek zaczął się zagnieżdżać i mu się nie udało, ale przy takich poronieniach powinny chyba wystąpić bóle podbrzusza, a poza tym, chyba za wcześnie na jakiekolwiek zagnieżdżanie, skoro stosunek miał miejsce w niedzielę popołudniu. Wiem doskonale, że przy takim incydencie cykl jest stracony...
Dziś jest mój 18 dc.
Przy takich poronieniach raczej wątpliwe, żeby można było odczuć ból brzucha bo to mikro poronienie by było... -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny opadam z sił ...
Mam wrażenie, że jestem coraz słabsza ... Obawiam się, że ta ciąża może być ciężka... Sama z jednym małym urwisem a drugim w brzuchu ... Właśnie wróciłam do domu bo z Aleksandrem byłam na rowerze Jak dobrze, że jutro piątek nie wiem jak przeżyje ten dzień ...ale jeszcze w sobotę trzeba wcześnie wstać bo zapisałam się na kurs norweskiego... potrzebuje urlopu ehhh... -
ciri22 wrote:Nieeeeee...... ja tu otwieram facebooka a tam co? Co druga ciezarna.... kurde, ale jak to? Mowie wam na zlosc mi to robia.... wrrrr....
Dzisiaj mnie wkurzały, że tak chwalą się tymi brzuchami ;p;p
A tak naprawdę trochę się boję, że będę musiała długo walczyć o to, żeby samemu taki mieć. -
nick nieaktualnyGiannaa wrote:Przy takich poronieniach raczej wątpliwe, żeby można było odczuć ból brzucha bo to mikro poronienie by było...
Wizyta w przyszłym tygodniu - mam nadzieję, że coś się wyjaśni.
Ja też ostatnio wszędzie widzę ciężarne, mało tego - mam z nimi bezpośredni kontakt A to na uczelni, a to wśród znajomych..
Dziewczyny, pora na nas, my też niedługo będziemy chodzić z brzuchami i przeklinać bóle kręgosłupa w ostatnich miesiącach ciąży:))) -
nick nieaktualnyeneska wrote:Być może.
Wizyta w przyszłym tygodniu - mam nadzieję, że coś się wyjaśni.
Ja też ostatnio wszędzie widzę ciężarne, mało tego - mam z nimi bezpośredni kontakt A to na uczelni, a to wśród znajomych..
Dziewczyny, pora na nas, my też niedługo będziemy chodzić z brzuchami i przeklinać bóle kręgosłupa w ostatnich miesiącach ciąży:)))
Własnie to nawet nie chodzi o zazdrosc lecz o strach ze na to ja bede musiala czekac dlugo... Kurde dzis mnie napadly takie wlasnie mysli. -
nick nieaktualnyGiannaa wrote:O ja już przeklinam te bóle kręgosłupa...obawiam się , że w ostatnich tygodniach ciąży będę jeździć na wózku
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
miana109 wrote:Nie tylko wy tak macie ,że widzicie ciężarne, ja pracuje w sklepie spożywczy co 2 to w ciąży ,a co najlepsze moja przyjaciółka miesiąc po moim poronieniu powiedziała ,że jest w ciąży....
-
miana109 wrote:Nie tylko wy tak macie ,że widzicie ciężarne, ja pracuje w sklepie spożywczy co 2 to w ciąży ,a co najlepsze moja przyjaciółka miesiąc po moim poronieniu powiedziała ,że jest w ciąży....
Przykro mi z powodu Twojego poronienia Na pewno wiadomości o ciąży przyjaciółki nie była dla Ciebie łatwa, ale mam na dzieję, że się na nią nie złościłaś?
Marta - Ty dzisiaj dalej w komisji ?
RUN_AWAY!!!! Co z tobą odezwij się jak u Ciebie!