Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Kwietniowe testowanie ;)
Odpowiedz

Kwietniowe testowanie ;)

Oceń ten wątek:
  • KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri ja juz robilam tyle testow w tym cyklu ze wizyte prywatnie spokojnie bym miala za ta kwote :P to jest 3 pozytywny w tym cyklu, wiec juz nie bede robila poczekam do srody :)

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo tak no tak :D MNIE W SRODE 39dc minie...

• KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to Ty masz tak jak ja a test kiedy ostatni robilas? wczoraj?

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicjaaaa wrote:
    Dziewczyny nie chcę nie nakręcać i w ogóle, ale zauważyłam dzisiaj pojedynczą smużkę krwi na papierze. To 11dpo wg OF, a wg mnie 10dpo, więc zastanawiam się, czy to możliwe, żeby tak późno była teoretyczna implantacja?
    Dodatkowo od owulacji piersi miałam jak balon, twarde, nie mogłam się dotknąć, przy jakimkolwiek większym ruchu okropnie mnie bolały - dzisiaj wszystko przeszło :o
    Zostały tylko powiększone i ciężkie, ale stały się miękkie i niebolesne przy dotyku.
    Normalnie przed @ było na odwrót - jak zaczynały boleć, to wiedziałam, że nadchodzi.

Nie chcę się nakręcać i tego nie robię, zwłaszcza, że ten cykl spisałam raczej na straty, ale zwyczajnie się zastanawiam i chciałam się wygadać :)

Pewnie, że jest szansa, ale nie traktuj tego jak wyznacznik. Ja w poprzednim cyklu też miałam jedną kropkę krwi w śluzie 8-9 dni po owulacji i nic z tego nie wyszło. A nakręciłam się trochę, bo dzień po tym incydencie miałam migrenowe bóle głowy, doszły bóle piersi, wiec byłam pewna, że zarodek zaczął produkować HCG i pojawiają się objawy. No niestety, potem przyszła @.

• KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeszcze jest nadzieja, a gmyralas po szyjce? bo ja przed testem jeszcze smyrnelam lekko i znowu sie barzo podniosla jest twarda i zamknieta i od wczoraj mam wiecej troszke sluzu takiego kremowo wodnistego

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No sprawdzam. Ale wydaje mi sie ze jest lekko wyzej i lekko otwarta. Mokro mam caly czas w srodku na zawnatrz nic nie wylatuje. Wkladka czysta. Ale w sumie dzis nie sprawdzlam sluzu bo nie wiem jak to jest po wspolzyciu podobno na iles godzin zmienia sie wydzielina. Ale wydaje mi sje ze jak dotykam czubka szyjki to nic nie zostaje na palcu tylko dookola z poczwy wydzielina.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jedna rzecz jaka sie zmienila tylko w sumie nie wiem juz w tej chwili czy to moja wyobraznia. Zawsze mialam brodawki wokol sutkow byly jasne takie zlewajace sie ze skora teraz wydaje mi sie ze jest obrys ciemniejszy. Ale to moze byc.tylko moja wyobraznia.

Gumisia lubi tę wiadomość

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane przepraszam że się tyle nie odzywałam ale przez weekend nie miałam dostępu do Internetu. U mnie bez zmian. Testy negatywne. Co tam u was??? Jakieś zielone kropki? ;)

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri22 trzymam kciuki za to by ten objaw był spowodowany kropkiem. ;) Mi w ciąży też ciemniały brodawki. ;)

ciri22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie nie cale. Tylko tak jakby dookola. Ale ja to dalej tez negatywy. Za ciebie tez Trzymamy kciuki. Poki @ jest nadzieja :D

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia czekam z niecierpliwością na twoją wizytę w środę. ;) Daj znać. Trzymam kciuki. ;)

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie na 100% ciąży nie ma. ;) Znam swoje ciało i wiem jak się czuję w ciąży. Mój jedyny ewentualny objaw wczoraj minął. ;) Czekam na @, ale za was mocno trzymam kciuki. ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie objawy mijaja i sie pojawiaja tylko @ nie ma wiec tez kicha.

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KASIAG24 wrote:
    http://www.fotoszok.pl/show.php/2375571_IMG-20150411-093557.JPG.HTML JAK OBIECAŁAM TAK DODAJE, SOBOTNI PORANNY SIKANIEC...
    Super!!!!!!!!! :)

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No u mnie też wciąż nie ma @. ;) A już by mogła przyjść bu zacząć od nowa. ;)

• KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam nadzieje, ze bedzie juz cos widac w srode... to bedzie 39 dc... bo umawiałam sie z lekarzem ponad 1,5 tyg temu po tych 2 pozytywnych a pozniej mialam negatywne i tak w sumie zastanawiam sie czy nie za wczesnie na wizyte?

Gumisia lubi tę wiadomość

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gumisia wrote:
    No u mnie też wciąż nie ma @. ;) A już by mogła przyjść bu zacząć od nowa. ;)

Mowie dokladnie to samo. Szczegolnie ze imprezowy okres mnie czeka. 3 sluby i jeden wieczor panienski

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To tak jak u mnie. W piątek urodziny koleżanki. ;)

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia na pewno już coś będzie widać. ;)

‹‹ 66 67 68 69 70 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ