Kwietniowe testowanie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyalicjaaaa wrote:Dziewczyny nie chcę nie nakręcać i w ogóle, ale zauważyłam dzisiaj pojedynczą smużkę krwi na papierze. To 11dpo wg OF, a wg mnie 10dpo, więc zastanawiam się, czy to możliwe, żeby tak późno była teoretyczna implantacja?
Dodatkowo od owulacji piersi miałam jak balon, twarde, nie mogłam się dotknąć, przy jakimkolwiek większym ruchu okropnie mnie bolały - dzisiaj wszystko przeszło :o
Zostały tylko powiększone i ciężkie, ale stały się miękkie i niebolesne przy dotyku.
Normalnie przed @ było na odwrót - jak zaczynały boleć, to wiedziałam, że nadchodzi.
Nie chcę się nakręcać i tego nie robię, zwłaszcza, że ten cykl spisałam raczej na straty, ale zwyczajnie się zastanawiam i chciałam się wygadać
Pewnie, że jest szansa, ale nie traktuj tego jak wyznacznik. Ja w poprzednim cyklu też miałam jedną kropkę krwi w śluzie 8-9 dni po owulacji i nic z tego nie wyszło. A nakręciłam się trochę, bo dzień po tym incydencie miałam migrenowe bóle głowy, doszły bóle piersi, wiec byłam pewna, że zarodek zaczął produkować HCG i pojawiają się objawy. No niestety, potem przyszła @. -
nick nieaktualnyNo sprawdzam. Ale wydaje mi sie ze jest lekko wyzej i lekko otwarta. Mokro mam caly czas w srodku na zawnatrz nic nie wylatuje. Wkladka czysta. Ale w sumie dzis nie sprawdzlam sluzu bo nie wiem jak to jest po wspolzyciu podobno na iles godzin zmienia sie wydzielina. Ale wydaje mi sje ze jak dotykam czubka szyjki to nic nie zostaje na palcu tylko dookola z poczwy wydzielina.
-
nick nieaktualnyJedna rzecz jaka sie zmienila tylko w sumie nie wiem juz w tej chwili czy to moja wyobraznia. Zawsze mialam brodawki wokol sutkow byly jasne takie zlewajace sie ze skora teraz wydaje mi sie ze jest obrys ciemniejszy. Ale to moze byc.tylko moja wyobraznia.
Gumisia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mam nadzieje, ze bedzie juz cos widac w srode... to bedzie 39 dc... bo umawiałam sie z lekarzem ponad 1,5 tyg temu po tych 2 pozytywnych a pozniej mialam negatywne i tak w sumie zastanawiam sie czy nie za wczesnie na wizyte?
Gumisia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny