X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Kwietniowe testowanie ;)
Odpowiedz

Kwietniowe testowanie ;)

Oceń ten wątek:
  • Gumisia Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Życzę wam żebyście się pozytywnie zaskoczyły. ;)

ciri22 lubi tę wiadomość

• Aleksandra0000 Koleżanka

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale myślisz że te testy mogę faktycznie tak długo wychodzić negatywne? Bo niby słyszałam takie przypadki ale nie chce mi się aż wierzyć..

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandra wysłałam Ci zaproszenie, to bedziemy mogly popisac w spokoju, przyjmij je jak mozesz ;)

• KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jednak zrobilam sikanca dzisiaj o 18 kreska tak samo jak w sobote rano ;)

ciri22 lubi tę wiadomość

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • kamisiakass Przyjaciółka

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewuszki :) powiedzcie mi prosze jaka pozycje szyjka przybiera przed @ ? Jestem w 10 dpo a fl trwa u mnie 12 dni. Jesyescie madre babeczki i mam nadzieje ze ktoras mi pomoze

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No oczywiscie czekam na testing i sie zaczynam denerwowac kiedy zbliza sie termin @ ...

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba przed @ jest nisko i zaczyna sie otwierac i jest twarda, ale to czasem moze byc na kilka godzin prze @ sie otwiera, ale nie jestem pewna.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu zagladaj do prywatnych wiadomosci :D

• AnnaKliwijska Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny,
    witam się serdecznie i od samego początku trzymam mocno kciuki za wszystkie tu piszące, ale też zaglądające po cichu (tak jak ja do tej pory).
    Jestesmy w trakcie pierwszego cyklu starań, ale z racji mojego pco, jest to bardzo długi cykl,bo trwa od 22 lutego. Każda z Was, która ma PCO wie, jakie to frustrujące: ciągle czekać - kiedyś na okres, a teraz na oznaki płodności. Wszystko wskazuje na to (prowadzę samoobserwację), że wreszcie pojawiła się owulacja jakoś w ten weekend (nie monitoruję cyklu, więc opieram się na śluzie i temperaturze). Oczywiście uprawialiśmy seks, temperatura skoczyła, więc teraz pełna nadziei czekam, a raczej czekamy. Moja faza lutealna trwa 11 dni, więc jeśli w 12 dniu nie będę miała okresu i wyższa temepratura będzie się utrzymywać będę testować 24-25 kwietnia. Trzymajcie, proszę, kciuki, żeby tak się stało.
    Prywatnie o mnie: mam 28lat, jestem nauczycielką, 30 maja wychodzę za mąż i niestety do końca czerwca musimy być z narzeczonym w dwóch różnych miastach (co znacznie utrudnia starania, ale jesteśmy dobrej myśli - w końcu ta owulacja wypadła idealnie w weekend).

Buziaki dla tych, które tak jak ja są na początku drogi (obyśmy jak najszybciej ją zakończyły i weszły na nową) i życzenia mnóstwa sił i nadziei dla tych, które wędrują w tych staraniach dłuższy czas.

marta1987, tapir19 lubią tę wiadomość

7v8rikgni12rlaff.png
  • marta1987 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnaKliwijska wrote:
    Cześć Dziewczyny,
    witam się serdecznie i od samego początku trzymam mocno kciuki za wszystkie tu piszące, ale też zaglądające po cichu (tak jak ja do tej pory).
    Jestesmy w trakcie pierwszego cyklu starań, ale z racji mojego pco, jest to bardzo długi cykl,bo trwa od 22 lutego. Każda z Was, która ma PCO wie, jakie to frustrujące: ciągle czekać - kiedyś na okres, a teraz na oznaki płodności. Wszystko wskazuje na to (prowadzę samoobserwację), że wreszcie pojawiła się owulacja jakoś w ten weekend (nie monitoruję cyklu, więc opieram się na śluzie i temperaturze). Oczywiście uprawialiśmy seks, temperatura skoczyła, więc teraz pełna nadziei czekam, a raczej czekamy. Moja faza lutealna trwa 11 dni, więc jeśli w 12 dniu nie będę miała okresu i wyższa temepratura będzie się utrzymywać będę testować 24-25 kwietnia. Trzymajcie, proszę, kciuki, żeby tak się stało.
    Prywatnie o mnie: mam 28lat, jestem nauczycielką, 30 maja wychodzę za mąż i niestety do końca czerwca musimy być z narzeczonym w dwóch różnych miastach (co znacznie utrudnia starania, ale jesteśmy dobrej myśli - w końcu ta owulacja wypadła idealnie w weekend).

Buziaki dla tych, które tak jak ja są na początku drogi (obyśmy jak najszybciej ją zakończyły i weszły na nową) i życzenia mnóstwa sił i nadziei dla tych, które wędrują w tych staraniach dłuższy czas.

Powodzenia trzymam kciuki!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnaKliwijska wrote:
    Cześć Dziewczyny,

Bede trzymać kciuci a dla pocieszenia powiem ze moja kolezanka bierze slub w maju, do konca kwietnia musiala zajsc w ciaze bo miała umowe o prace do tego czasu, z narzeczonym tez w oddzielnych miastach mieszkaja do tego ona chciala juz dziecka a on nie, i co jest teraz w 11 lub 12 tc :) A widywali sie tylko w weekend lub rzadziej :D

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Chyba przed @ jest nisko i zaczyna sie otwierac i jest twarda, ale to czasem moze byc na kilka godzin prze @ sie otwiera, ale nie jestem pewna.
    tak tez mi sie wydaje. A moja juz dzisiaj uniosla sie wysoko i jest rozpulchniona . Co to moze oznaczac? Bo jeszcze wczoraj czy przedwczoraj byla baaardzo niski bardzo twarda i zamknieta

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marta1987 wrote:
    Powodzenia trzymam kciuki!!!
    ja tez mocno trzymam kciuki ! Powodzenia !

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnaKliwijska wrote:
    Cześć Dziewczyny,
    Ja tez mocno trzymam kciuki! Powodzenia!

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamisiakass wrote:
    tak tez mi sie wydaje. A moja juz dzisiaj uniosla sie wysoko i jest rozpulchniona . Co to moze oznaczac? Bo jeszcze wczoraj czy przedwczoraj byla baaardzo niski bardzo twarda i zamknieta

Wiesz tez tak miałam ostatnio, jakies kilka dni temu i jak na razie w miare wysoko jest ale bez przesady na siedzaco lednow dosiegam w kucki juz normalnie, nie wiem co to moze oznaczac ale jak na razie ja @ nie mam :P

• AnnaKliwijska Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Bede trzymać kciuci a dla pocieszenia powiem ze moja kolezanka bierze slub w maju, do konca kwietnia musiala zajsc w ciaze bo miała umowe o prace do tego czasu, z narzeczonym tez w oddzielnych miastach mieszkaja do tego ona chciala juz dziecka a on nie, i co jest teraz w 11 lub 12 tc :) A widywali sie tylko w weekend lub rzadziej :D

To moja sytuacja jest bardzo podobna - z racji przeprowadzki do innego miasta musze odejsc z pracy, wiec ciaza bylaby idealnym rozwiazaniem. Wiadomo, nie toketcnajwazniejsze, ale nie da sie pozbyc pragmatycznego spojrzenia na rzeczywistosc. Niemniej staramy sie skupiac na prgnieniu rodzicami, a nie wbiciu sie w najlepszy timing, bo dzieckocjest nadrzedne wobec pracy.

ciri22 lubi tę wiadomość

7v8rikgni12rlaff.png

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Wiesz tez tak miałam ostatnio, jakies kilka dni temu i jak na razie w miare wysoko jest ale bez przesady na siedzaco lednow dosiegam w kucki juz normalnie, nie wiem co to moze oznaczac ale jak na razie ja @ nie mam :P
    kurcze tez jestem ciekawa co to oznacza. Ja ją ledwo siegam a jak siegne to jest jak w dni plodne rozpulchniona. Moze ktoras tu nasza madra glowka bedzie wiedziala. A ktory to twoj dzien fl?

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie? Juz 18. Chyba ;p bo tempki wtedy nie mierzylam jeszcze.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnaKliwijska wrote:
    To moja sytuacja jest bardzo podobna - z racji przeprowadzki do innego miasta musze odejsc z pracy, wiec ciaza bylaby idealnym rozwiazaniem. Wiadomo, nie toketcnajwazniejsze, ale nie da sie pozbyc pragmatycznego spojrzenia na rzeczywistosc. Niemniej staramy sie skupiac na prgnieniu rodzicami, a nie wbiciu sie w najlepszy timing, bo dzieckocjest nadrzedne wobec pracy.

No ja mam podobnie. Jiestwty moj czas sie ogranicza do 2-3 miesiecy a potem na dlugo bede musiala sobie dac spokoj... ;(

• kamiii Koleżanka

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie staraczki :)
    Na wstepie zycze wszystkim upragnionych,wymarzonych 2 kreseczek !
    Mam cykle 28 dniowe. Dzis moj 24 dc ,owulacje mialam prawdopodobnie 14 dc , a 22dc wieczorem mialam maciupenkie plamienie , ktore bylo jescze na drugi dzien tylko z rana (po ciuchu mysle, ze to moze plamienie implantacyjne? ) . Zrobilam dzis test z porannego moczu lecz wynik byl negatywny :( Byc moze to za wczesnie lub byc moze to nie w tym cyklu przyjdzie do Nas upragniona fasolka :((( Czy moge miec jeszcze jakas nadzieje ?

Pozdrawiam kobietkii :D

tapir19 lubi tę wiadomość

‹‹ 68 69 70 71 72 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ