Kwietniowe testowanie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyO jaka niespodzianka fajnie w sumie tak miec. Choc ten stres z brakiem @ jest straszny. Kazda wizyta w toalecie to sprawdzanie czy nie przyszla bo mam wrazenie ze jest mokro. No i nie moglam schudnac i teraz moze wreszcie sie uda bo to juz poltora tygodnia jak prawie nic nie jem.
Gumisia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To ja mam w ogóle dziwną sytuację bo mam 86 dzień cyklu miałam duphaston na wywołanie dziś 8 dzień od ostawienia i dalej nic.. ginekolog mi powiedziała że nie wyklucza ciąży ale nic wtedy jeszcze jak u niej byłam nie widziała. Testy przed odstawieniem duphastonu wychodziły negatywne a bety nie mam możliwości teraz zrobić ale na szczeście już za tydzień mam wizytę u ginekologa jeśli do tej pory okres nie przyjdzie Ale ciekawe jest to co gumisia napisała że tak długo testy nie wychodziły jej koleżance
-
nick nieaktualny
-
Ok 58 dnia tylko zazwyczaj mam cykl 36-38 i miałam poczekać tydzień z duphastonem i dopiero potem wziąć i tak zrobiłam. Ale myślę że w tym cyklu mi się owulacja dużo przesunęła. Jeśli chodzi o to czy coś mi dolegała to brzuch mnie bolał jak na okres, teraz dopiero zaczęły mnie piersi boleć i takie dziwne uczucie mam w podbrzuszu ale nie wiem czym może to być spowodowane..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 14:33
-
Robiłam zanim odstawiłam i narazie stwierdziłam że nie ma sensu bo już tyle tych testów robiłam i negatywne wychodziły.. stwierdziłam że poczekam ale cały czas sie dziwnie czuję a poza tym boli mnie brzuch codziennie rano jak na okres ale jego dalej nie ma.. a miałyście może taką sytuację żeby po odstawieniu duphastonu okres nie przyszedł i były to takiej zaburzenia hormonalne?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja też miałam regularnie zawsze.. czasem tylko przy większym stresie zdarzało się max 45 dni a teraz to nie wiem co się stało tyle dni.. ooo w 80? To ja tyle teraz mam i po odstawieniu 8 dni ale duphaston brałam pierwszy raz bo nigdy nie trzeba było wywoływać okresu