X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Kwietniowe testowanie ;)
Odpowiedz

Kwietniowe testowanie ;)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To bedzie kicha jak u mnie sie okaze wielkie nic. Bo tak sie mecze z tym ze nie moge jesc ze az przykro....

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już psychicznie nastawiona na @ więc mi już lżej. Głowa do góry Kochana! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam dzien w dzien oczekuje spadku temperatury i @. I nic. Moj organizm sobie ze mna w jakas glupia gre gra.

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A może nic bo ciąża? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh. Ja dalej obstawiam ze gdyby to bylo toto test by cos juz pokazal.

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mojej koleżance do 7 czy 8 tygodnia testy wychodziły negatywne. ;)

ciri22 lubi tę wiadomość

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dziś ma 3 miesięcznego synka. ;)

ciri22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O jaka niespodzianka ;D fajnie w sumie tak miec. Choc ten stres z brakiem @ jest straszny. Kazda wizyta w toalecie to sprawdzanie czy nie przyszla bo mam wrazenie ze jest mokro. No i nie moglam schudnac i teraz moze wreszcie sie uda bo to juz poltora tygodnia jak prawie nic nie jem.

Gumisia lubi tę wiadomość

• Aleksandra0000 Koleżanka

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri22 a ile już Ci się spóźnia okres?

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzis jest 37dc. Ile dokladnie nie wiem. Bo po odstawieniu tabletek jestem trzeci cykl.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Dzis jest 37dc. Ile dokladnie nie wiem. Bo po odstawieniu tabletek jestem trzeci cykl.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj cos sie popsulo mialo byc tabletek antykoncempcyjnych.

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja mam w ogóle dziwną sytuację bo mam 86 dzień cyklu miałam duphaston na wywołanie dziś 8 dzień od ostawienia i dalej nic.. ginekolog mi powiedziała że nie wyklucza ciąży ale nic wtedy jeszcze jak u niej byłam nie widziała. Testy przed odstawieniem duphastonu wychodziły negatywne a bety nie mam możliwości teraz zrobić ale na szczeście już za tydzień mam wizytę u ginekologa jeśli do tej pory okres nie przyjdzie ;) Ale ciekawe jest to co gumisia napisała że tak długo testy nie wychodziły jej koleżance

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytalam Twoja historie w innym poscie. A mam pytanie za nim dostalas cos na wywolanie tp jak sie czulas? Cos Ci dolegalo? I kiedy poszlas po te leki? W ktorym dniu cyklu?

• KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    po 8 dniach po odtsawieniu juz chyba powinnas dostac @ jak by to nie byla ciaza... a teraz robilas test po odstawieniu?

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok 58 dnia tylko zazwyczaj mam cykl 36-38 i miałam poczekać tydzień z duphastonem i dopiero potem wziąć i tak zrobiłam. Ale myślę że w tym cyklu mi się owulacja dużo przesunęła. Jeśli chodzi o to czy coś mi dolegała to brzuch mnie bolał jak na okres, teraz dopiero zaczęły mnie piersi boleć i takie dziwne uczucie mam w podbrzuszu ale nie wiem czym może to być spowodowane..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 14:33

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robiłam zanim odstawiłam i narazie stwierdziłam że nie ma sensu bo już tyle tych testów robiłam i negatywne wychodziły.. stwierdziłam że poczekam ale cały czas sie dziwnie czuję a poza tym boli mnie brzuch codziennie rano jak na okres ale jego dalej nie ma.. a miałyście może taką sytuację żeby po odstawieniu duphastonu okres nie przyszedł i były to takiej zaburzenia hormonalne?

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze ja to za nim zaczelam brac tabletki to mialam zawsze regularne cykle a mialam 18 lat jak zaczelam je brac. A teraz...

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czytalam taka historie tu u jakiejs dziewczyny w pamietniku ze wlasnie w 80 ktoreyms dniu dopiero wykryli u niej ciaze tez nie dostala okresy po wywolaniu.

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też miałam regularnie zawsze.. czasem tylko przy większym stresie zdarzało się max 45 dni a teraz to nie wiem co się stało tyle dni.. ooo w 80? To ja tyle teraz mam :) i po odstawieniu 8 dni ale duphaston brałam pierwszy raz bo nigdy nie trzeba było wywoływać okresu

‹‹ 67 68 69 70 71 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ