Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Kwietniowe testowanie ;)
Odpowiedz

Kwietniowe testowanie ;)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 06:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podobno do pol godziny nie robi roznicy a potem juz tak, mysle ze lepiej zostaw ta co masz bo to raczej nie ma znaczenia dla ciebie jaka wpiszesz a fasolka jak ma byc to bedzie ;p

kofeinka lubi tę wiadomość

• stokrotka1987 Przyjaciółka

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 06:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety @przyszla. Jak zawsze regularnie w 28 dniu... Nic nie pozostaje jak starać się dalej, a nuż miałam nadzieje że wyjdzie, bo bole wyjątkowo bolesne przed i ten krzyż

307a45c6967abf523d6b51fdd3c10141.png

36a0d6afdf4cec7408fa225fceed1a4a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 06:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masz rację ;) To i tak nic nie zmieni. Nie potrzebnie tylko będę sobie robić nadzieję.

kofeinka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I tak podswiadomie bedziesz wiedziala ze cos tam gmeralas pry tym wykresie a nadzieje bedziesz miala dopoki @ nie przyjdzie, ja moerze temp od 29dc bo wtedy sie nastawialam ze @ przyjdzie zeby miec ladny wykresik na nowy cykl. 3 testy i nic. Jedymie ten wczorajszy jakby smuga rozowego brudu niejednoznacznie negatywny. Po wyschnieciu ja nic nie widzialam moj M za to tak. A dzis temperatura troche w dol. Czekam do srody a potem pewnie wywolanie @.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak jest cień cienia to możliwe, że jest pozytywny. Robiłaś dzisiaj drugi raz? Może było za wcześnie i dlatego tak słabo widoczna ta kreseczka?
    Życzę Ci z całego serca żeby Ci się udało :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj za wczesnie.... raczej nie. Wg mnie to juz 17 dzien po owulacji byl wczoraj. Jesli przesunela sie owu to niestety lecz na zaplodnienie nawet nie bylo szans bo serduszek to u mnie nie duzo. To raczej nie cien lecz takie rozmazane cos widoczne pod switlo. Dzis nie robilam. Zrobie jutro badz we srode. A sroda to dzien koedy daje sobie czas na przyjscie @ potem dzwonie do ginekologa i mam nadzieje ze czwartek-piatek mnie przyjmie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri to zrób dla pewności, ja jak robiłam kiedyś test to nawet pod światłem i pod żadnym kątem nie było nic widać. ;) A u Ciebie jednak coś jest.

Muszę kończyć Ciri bo już pora wstawać. Miłego dnia :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dzieki. Ja juz dzielnie pracuje :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to miłej pracy :) Papa :)

• alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nie chcę nie nakręcać i w ogóle, ale zauważyłam dzisiaj pojedynczą smużkę krwi na papierze. To 11dpo wg OF, a wg mnie 10dpo, więc zastanawiam się, czy to możliwe, żeby tak późno była teoretyczna implantacja?
    Dodatkowo od owulacji piersi miałam jak balon, twarde, nie mogłam się dotknąć, przy jakimkolwiek większym ruchu okropnie mnie bolały - dzisiaj wszystko przeszło :o
    Zostały tylko powiększone i ciężkie, ale stały się miękkie i niebolesne przy dotyku.
    Normalnie przed @ było na odwrót - jak zaczynały boleć, to wiedziałam, że nadchodzi.

Nie chcę się nakręcać i tego nie robię, zwłaszcza, że ten cykl spisałam raczej na straty, ale zwyczajnie się zastanawiam i chciałam się wygadać :)

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Temp jednak dziwnie skacze, więc pewnie to kolejny dziwny cykl zakończony @.

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest taka szansa bo implantacja miedzy 6-10 dniem po owulacji moze wystapic. Wiec jest to mozliwe.

• KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.fotoszok.pl/show.php/2375571_IMG-20150411-093557.JPG.HTML JAK OBIECAŁAM TAK DODAJE, SOBOTNI PORANNY SIKANIEC...

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tez bladzioch ale jest ;D a robilas kolejne zeby zobaczyc wyrazniejsze kreseczki? Kiedy lekarz?

• KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri mi sie wydaje, ze masz taka sytuacje jak ja. Przeciez mi w czwartek wyszedl negatyw tez sie dopatrywalam pod swiatlo moze jakis cien cienia ale nawet na zdjeciu nie bylo widac a w sobote juz bardziej widoczna kreseczka... zadzwon do gin i sie umow na wizyte a miedzy czasie siknij jeszcze jutro albo w srode

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KASIAG24 Piękne kreseczki gratulacje :) <3
    W którym dniu po owulacji robiłaś ten test? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bede dzwonic we srode do niego. Na razie jeszcze daje sobie czas. Dzis temperatura wrocila do 36,8. Ale ja to objawow nie mam co cos sie pojawia to znika. Od wczoraj za to sutki juz nie sa wrazliwe za to brzuch mnie ciagnie jakbym dwa dni robila brzuszki i krzyz mnie boli i tyle. A o odmija mi sie wszystkoi brak apetytu. Wiec kicha.

• KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    taka sama mialam jak bylam w 1 ciazy tylko robilam w dniu spodziewanej @, nie robiłam juz testow bo w srode masm wziyte u gin , gdyby wyszedl negatywny robila bym jeszcze dzisiaj a tak to dałam sobie spokoj

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak szkoda testow choc ja dla upewnieia bym jeszcze robila ;p

• KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    35 dcrobiony byl ten a owu nie wiem bo dokladnie w tym cyklu sama nie jestem w stanie powiedziec kiedy była...

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
‹‹ 65 66 67 68 69 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ