Kwietniowe testowanie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyI tak podswiadomie bedziesz wiedziala ze cos tam gmeralas pry tym wykresie a nadzieje bedziesz miala dopoki @ nie przyjdzie, ja moerze temp od 29dc bo wtedy sie nastawialam ze @ przyjdzie zeby miec ladny wykresik na nowy cykl. 3 testy i nic. Jedymie ten wczorajszy jakby smuga rozowego brudu niejednoznacznie negatywny. Po wyschnieciu ja nic nie widzialam moj M za to tak. A dzis temperatura troche w dol. Czekam do srody a potem pewnie wywolanie @.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOj za wczesnie.... raczej nie. Wg mnie to juz 17 dzien po owulacji byl wczoraj. Jesli przesunela sie owu to niestety lecz na zaplodnienie nawet nie bylo szans bo serduszek to u mnie nie duzo. To raczej nie cien lecz takie rozmazane cos widoczne pod switlo. Dzis nie robilam. Zrobie jutro badz we srode. A sroda to dzien koedy daje sobie czas na przyjscie @ potem dzwonie do ginekologa i mam nadzieje ze czwartek-piatek mnie przyjmie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny nie chcę nie nakręcać i w ogóle, ale zauważyłam dzisiaj pojedynczą smużkę krwi na papierze. To 11dpo wg OF, a wg mnie 10dpo, więc zastanawiam się, czy to możliwe, żeby tak późno była teoretyczna implantacja?
Dodatkowo od owulacji piersi miałam jak balon, twarde, nie mogłam się dotknąć, przy jakimkolwiek większym ruchu okropnie mnie bolały - dzisiaj wszystko przeszło :o
Zostały tylko powiększone i ciężkie, ale stały się miękkie i niebolesne przy dotyku.
Normalnie przed @ było na odwrót - jak zaczynały boleć, to wiedziałam, że nadchodzi.
Nie chcę się nakręcać i tego nie robię, zwłaszcza, że ten cykl spisałam raczej na straty, ale zwyczajnie się zastanawiam i chciałam się wygadać
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri mi sie wydaje, ze masz taka sytuacje jak ja. Przeciez mi w czwartek wyszedl negatyw tez sie dopatrywalam pod swiatlo moze jakis cien cienia ale nawet na zdjeciu nie bylo widac a w sobote juz bardziej widoczna kreseczka... zadzwon do gin i sie umow na wizyte a miedzy czasie siknij jeszcze jutro albo w srode
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBede dzwonic we srode do niego. Na razie jeszcze daje sobie czas. Dzis temperatura wrocila do 36,8. Ale ja to objawow nie mam co cos sie pojawia to znika. Od wczoraj za to sutki juz nie sa wrazliwe za to brzuch mnie ciagnie jakbym dwa dni robila brzuszki i krzyz mnie boli i tyle. A o odmija mi sie wszystkoi brak apetytu. Wiec kicha.
-
nick nieaktualny