Kwietniowe testowanie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
ciri22 wrote:No ja mam podobnie. Jiestwty moj czas sie ogranicza do 2-3 miesiecy a potem na dlugo bede musiala sobie dac spokoj... ;(
Uch, w idealnym swiecie nie musialybysmy w ogole sie martwic praca.ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
AnnaKliwijska wrote:Cześć Dziewczyny,
witam się serdecznie i od samego początku trzymam mocno kciuki za wszystkie tu piszące, ale też zaglądające po cichu (tak jak ja do tej pory).
Jestesmy w trakcie pierwszego cyklu starań, ale z racji mojego pco, jest to bardzo długi cykl,bo trwa od 22 lutego. Każda z Was, która ma PCO wie, jakie to frustrujące: ciągle czekać - kiedyś na okres, a teraz na oznaki płodności. Wszystko wskazuje na to (prowadzę samoobserwację), że wreszcie pojawiła się owulacja jakoś w ten weekend (nie monitoruję cyklu, więc opieram się na śluzie i temperaturze). Oczywiście uprawialiśmy seks, temperatura skoczyła, więc teraz pełna nadziei czekam, a raczej czekamy. Moja faza lutealna trwa 11 dni, więc jeśli w 12 dniu nie będę miała okresu i wyższa temepratura będzie się utrzymywać będę testować 24-25 kwietnia. Trzymajcie, proszę, kciuki, żeby tak się stało.
Prywatnie o mnie: mam 28lat, jestem nauczycielką, 30 maja wychodzę za mąż i niestety do końca czerwca musimy być z narzeczonym w dwóch różnych miastach (co znacznie utrudnia starania, ale jesteśmy dobrej myśli - w końcu ta owulacja wypadła idealnie w weekend).
Buziaki dla tych, które tak jak ja są na początku drogi (obyśmy jak najszybciej ją zakończyły i weszły na nową) i życzenia mnóstwa sił i nadziei dla tych, które wędrują w tych staraniach dłuższy czas.
Witaj Anna! POwodzeniaeSeS lubi tę wiadomość
-
przed @ nisko twarda i nie jest tak szczelnie zamknieta tylko czuc ze lekko otwarta...ja mialam podejrzenia, ze sie udalo wlasnie po szyjce na poczatku bo kilka dni przed @ juz mialam nisko i otwarta lekko a teraz bardzo wysoko ze nie mogl;am dobrze wymaca czy otwarta czy zamknieta
-
nick nieaktualny
-
bede musiala uzbroic sie w cierpliwosc i przeczekac te kilka dni i zrobic test lub moze uda mi sie przeczekac do dnia @ ...to czekanie jest okropne jedna nadzieja sa te 'plamienia' . ktore pojawily sie u mnie pierwszy raz ( a z M byly przytulanka codziennie w dni plodne) moze to i to
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Juz i tak jest lepiej ze przeforsowali ustawe o maciezynskim dla uczacych sie i bez umowy ozusowanej oraz bezrobotnch (choc przez to moze sie szerzyc patologia.)
alicjaaaa lubi tę wiadomość
Alicja . ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
Dobry wieczor. Dolaczam do testujacych w Kwietniu . Nie wiem kiedy mialam owulacje. I nie wiem, kiedy moglabym zrobic test. To nasze "drugie podejscie". 19.04 powinna przyjsc @. Chcialabym juz sparwdzic . Musze czekac do 18.04.? Jak uwazacie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 22:20
-
KASIAG24 wrote:przed @ nisko twarda i nie jest tak szczelnie zamknieta tylko czuc ze lekko otwarta...ja mialam podejrzenia, ze sie udalo wlasnie po szyjce na poczatku bo kilka dni przed @ juz mialam nisko i otwarta lekko a teraz bardzo wysoko ze nie mogl;am dobrze wymaca czy otwarta czy zamknieta