KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
problemik wrote:Kwestia kliniki co uznaje za ciąże. Jedne już doliczają jeśli beta jest pozytywna a inne dopiero jak się urodzi dzieciaczek.
My mieliśmy 10% szans na ciąże. Dużo i nie dużo.
Tak. To prawda. Jeszcze nie skonczylam walki!!! Przegralam bitwe ale wojna nadal trwa. Zabieram się za szukanie mieszkania i zalatwianie kredytu. Za kilka dni minie magiczna data 3 lat od slubu wiec udajemy sie do OA
W wakacje kupujemy konia i zabieram sie za hipoterapie ❤
Za konia kocham Cie jeszcze bardziej!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2018, 15:57
Emiilka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyszlag mnie trafi zaraz z tą stroną. celem weryfikacji trzeba zaznaczać kwadraty to ze znakami drogogwymi,to z autobusami. i teraz kurcze ciągle i ciągle nowe okna się pojawiają, mimo że wszystko zaznaczam to pokazuje dalej
i nie moge wejsc zobaczyć czy wyniki są
-
Achia wrote:szlag mnie trafi zaraz z tą stroną. celem weryfikacji trzeba zaznaczać kwadraty to ze znakami drogogwymi,to z autobusami. i teraz kurcze ciągle i ciągle nowe okna się pojawiają, mimo że wszystko zaznaczam to pokazuje dalej
i nie moge wejsc zobaczyć czy wyniki są
-
nick nieaktualny
-
Frelcia przykro mi
popłacz i Walcz dalej razem z nami : *
Achia czekam na wynik!
Mi burczy w brzuchu i czekam na rosółWiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2018, 16:38
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Iza, przypomniałaś mi:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8fb1000bf400.png
Tak, na obniżenie napięciaAchia, KateKum, Bocianiątko, Izape_91, Morusek, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Problemik podziwiam za wolę walki !!! Tak jest !!! Zamartwianie się nic konkretnego nam nie da. Tylko ten durny kobiecy umysł wiecznie wymyśla sobie coś czym może się martwić i rozpracowywać na czynniki pierwsze.
Dałaś mi trochę pogody ducha i siły na kolejne dni. Dziękuję ci bardzo7.02.2019 moje dwa Aniołki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzytam co napisałaś problemik i jestem dumna
Dumna z Ciebie, dumna z siebie, z każdej Staraczki i Weteranki..
Dumna z nas - kobiet!
Z naszej siły i wytrwałości w dążeniu do celu
Jednego dnia świat wali nam się na głowę, a po nocy wstajemy pełne sił, woli walki, z nowym planem ułożonym w głowie
Jesteśmy herosami, każda z nas!!
Dzięki dzisiejszym przeżyciom macierzyństwo będzie 'smakowało' nam dużo dużo bardziej. I przede wszystkim bardziej je docenimy..
Lunaris, MaryAnn, moyeu, Czrna 81, Morusek, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie wierzę... Tyle m-cy.tyle łez. Szok. Ryczę. a ten progesteron sie jakoś przelicza?bo chya w innej jednostce zawsze badałam i nie wiem co z duphastonem...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0ec9902869ca.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2018, 17:28
Ania1003, olik321, never_lose_hope, Angelika83, Dip88, Luna1993, Cabrera, problemik, summer86, frezyjciada, Kargo31, Siwulec, Nat90, wisienka94, Yoselyn82, Minie Black, Frelcia, Lucia88, Bobisia, Kaczorka, nenusia, MOJE, Paulina_2603, Meśka, Mala90, Bajkaaa, Bocianiątko, nowa na dzielni, ANkaG, Lunaris, Malgonia, KateHawke, admiralka, Amal, Barbarka1984, MaryAnn, Jeżowa, pilik, s1985, 91Ewela09, blue00, Sanka, moyeu, Czrna 81, Lena21, Izape_91, golonat, Morusek, Kotowa, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny