KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Achia wrote:Nie wierzę... Tyle m-cy.tyle łez. Szok. Ryczę. a ten progesteron sie jakoś przelicza?bo chya w innej jednostce zawsze badałam i nie wiem co z duphastonem...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0ec9902869ca.jpgAchia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Achia gratulacje !!! Kiedyś każdej z nas zaświeci słońce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2018, 17:47
Achia lubi tę wiadomość
Sebek - 2010
Starania od I 2016
18.08.2016 - zaśniad całkowity:(
V 2019 IVF - 😭
III 2020 😭
Czekam na cud..
HSG - oba jajowody drożne (lewy udrożniony po ponownym podaniu kontrastu) -
nick nieaktualnyZyczę każdej z Was jak najszybciej takich testów
czyli z bety 1,44 chyba może być jednak ciąża
wizyta u gina 19.04- to będzie 1,5 tyg po terminie @ i od razu alergolog bo ja na dokładkę mam też astmę oskrzelową. we wtorek zobaczę jak przyrasta beta
MOJE, MaryAnn, pilik, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Achia pięknie!
Frelciu przykro mi.
Reset kochana sto lat! Spełnienia marzeń i zdrowia!reset, Achia lubią tę wiadomość
-
Achia gratulacje
bedziesz chyba pierwsza, która tak wcześnie wykryła ciąże betą 1,44
teraź rozwijajcie się zdrowo i rośnijcie szczęśliwie
Achia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRozmawiałam z siostra trochę o nieudanym podejściu. I powiedziała mi że immunologia to wdzięczny temat (lekarz tak tylko mógł powiedzieć
) i że zna jakiegoś fajnego w Krakowie. Stwierdziłam że zobaczę co mi lekarz powie i zapytam o ten test z testdna. Przed drugą próba genetyka i może ja się jeszcze jakoś posprawdzam.. takie moje przemyślenia
Achia gratulacje:) może i mnie kiedyś cud trafi.olik321, Achia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Achiaaaaa SUPER!!! Bardzo sie ciesze, ze nieudane podejscia do hsg nie poszly na marne. Extra!!!
Progesteron musisz pomnozyc przez 0,31
Jest super!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2018, 17:58
Achia lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 ❤️
👼👼 -
nick nieaktualny
-
Frelciu - jak będziesz znać nazwisko tego immunologa to daj mi znać :*
Bocianiątko lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Minie Black wrote:Ja uciekam na imprezę, spije się za wasze zdrowie! W szczególności za wasze kwietniowe kropki !
Baw się dobrze i wypij tez za moja @ żeby wreszcie się zjawiła