Forum W oczekiwaniu na testowanie KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)
Odpowiedz

KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)

Oceń ten wątek:
  • StaraczkaNika Autorytet
    Postów: 6968 12673

    Wysłany: 7 kwietnia 2018, 17:31

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia wrote:
    Nie wierzę... Tyle m-cy.tyle łez. Szok. Ryczę. a ten progesteron sie jakoś przelicza?bo chya w innej jednostce zawsze badałam i nie wiem co z duphastonem...
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0ec9902869ca.jpg
    Kochana, pięknie! Progesteron się dzieli chyba przez 3.13. Ten Twój jest super! No i beta też super w 11 dpo! Warto było czekać :)

    Achia lubi tę wiadomość

    4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 7 kwietnia 2018, 17:32

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia PRG= 63.5250g/L
    Bardzo ładny. Dupek nie zaszkodzi i tak ;)
    Gratulacje!

    Achia lubi tę wiadomość

  • Dip88 Autorytet
    Postów: 1233 884

    Wysłany: 7 kwietnia 2018, 17:34

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia wiedziałam :) Gratuluję z całego serca :D

    Achia lubi tę wiadomość

    19.03.2008 Nikodem <3
    20.12.2018 Alexander <3
    16.12.2019 [*] 6tc <3 Aniołek <3
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 7 kwietnia 2018, 17:39

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia!!!! Szybko wykryłaś maluszka! Spokojnej ciąży kochana!!!!

    Achia lubi tę wiadomość

  • Kingulla Autorytet
    Postów: 2698 2639

    Wysłany: 7 kwietnia 2018, 17:40

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia gratulacje !!! Kiedyś każdej z nas zaświeci słońce :)

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2018, 17:47

    Achia lubi tę wiadomość

    Sebek - 2010 <3 <3
    Starania od I 2016

    18.08.2016 - zaśniad całkowity:(

    V 2019 IVF - 😭

    III 2020 😭

    Czekam na cud..

    HSG - oba jajowody drożne (lewy udrożniony po ponownym podaniu kontrastu)
  • Kargo31 Autorytet
    Postów: 1545 1086

    Wysłany: 7 kwietnia 2018, 17:40

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia gratulacje!!!!

    Achia lubi tę wiadomość

    *44 cs o pierwszego Maluszka (start marzec 2017)
    *iui x 1
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 7 kwietnia 2018, 17:42

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zyczę każdej z Was jak najszybciej takich testów :) czyli z bety 1,44 chyba może być jednak ciąża :) wizyta u gina 19.04- to będzie 1,5 tyg po terminie @ i od razu alergolog bo ja na dokładkę mam też astmę oskrzelową. we wtorek zobaczę jak przyrasta beta

    MOJE, MaryAnn, pilik, Emiilka lubią tę wiadomość

  • _Hope_ Autorytet
    Postów: 3381 4989

    Wysłany: 7 kwietnia 2018, 17:42

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia pięknie!

    Frelciu przykro mi.

    Reset kochana sto lat! Spełnienia marzeń i zdrowia!

    reset, Achia lubią tę wiadomość

    Córka kwiecień 2015 <3 <3 <3
    4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • Siwulec Autorytet
    Postów: 3164 5684

    Wysłany: 7 kwietnia 2018, 17:46

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia gratulacje <3 bedziesz chyba pierwsza, która tak wcześnie wykryła ciąże betą 1,44 :) teraź rozwijajcie się zdrowo i rośnijcie szczęśliwie ;)

    Achia lubi tę wiadomość

    relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • wisienka94 Autorytet
    Postów: 455 505

    Wysłany: 7 kwietnia 2018, 17:47

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia gratulacje ogromne. Spokojnych 9ciu miesięcy życzę :)

    Achia lubi tę wiadomość

    o148qtkffioabai4.png
    rfxgqqmzy991np25.png
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 7 kwietnia 2018, 17:54

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozmawiałam z siostra trochę o nieudanym podejściu. I powiedziała mi że immunologia to wdzięczny temat (lekarz tak tylko mógł powiedzieć:D) i że zna jakiegoś fajnego w Krakowie. Stwierdziłam że zobaczę co mi lekarz powie i zapytam o ten test z testdna. Przed drugą próba genetyka i może ja się jeszcze jakoś posprawdzam.. takie moje przemyślenia


    Achia gratulacje:) może i mnie kiedyś cud trafi.

    olik321, Achia lubią tę wiadomość

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 7 kwietnia 2018, 17:55

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja uciekam na imprezę, spije się za wasze zdrowie! W szczególności za wasze kwietniowe kropki !

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2018, 17:56

    KateKum, bondzik007 lubią tę wiadomość

  • agulineczka Autorytet
    Postów: 5194 5433

    Wysłany: 7 kwietnia 2018, 17:56

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achiaaaaa SUPER!!! Bardzo sie ciesze, ze nieudane podejscia do hsg nie poszly na marne. Extra!!!
    Progesteron musisz pomnozyc przez 0,31 :)
    Jest super!

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2018, 17:58

    Achia lubi tę wiadomość

    oeuagywllgo70qby.png

    Synek 2016 💚
    Córka 2018 ❤️

    👼👼
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 7 kwietnia 2018, 18:03

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny!
    Frelcia ja wierzę że i Tobie i każdej z forum trafi się mały cud. będę trzymac mocno kciuki za kolejny transfer i starania! <3

  • Anna Stesia Autorytet
    Postów: 3911 5258

    Wysłany: 7 kwietnia 2018, 18:06

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia, gratuluję z całego serca! Rośnijcie zdrowo!

    Achia lubi tę wiadomość

    PVkxp2.png
  • reset Autorytet
    Postów: 7214 13037

    Wysłany: 7 kwietnia 2018, 18:09

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frelciu - jak będziesz znać nazwisko tego immunologa to daj mi znać :*

    Bocianiątko lubi tę wiadomość

    relgmg7ymfbmxgyl.png


    * 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 7 kwietnia 2018, 18:10

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia wrote:
    Nie wierzę... Tyle m-cy.tyle łez. Szok. Ryczę. a ten progesteron sie jakoś przelicza?bo chya w innej jednostce zawsze badałam i nie wiem co z duphastonem...
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0ec9902869ca.jpg
    GRATULUJE

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 7 kwietnia 2018, 18:16

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    reset wrote:
    Frelciu - jak będziesz znać nazwisko tego immunologa to daj mi znać :*

    Poproszę siostrę o nazwisko :)

  • MOJE Autorytet
    Postów: 1042 658

    Wysłany: 7 kwietnia 2018, 18:16

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia huuuurrrrrraaaaa !!!!!!!
    Rewelacja. Piękna beta piękny próg.
    To teraz dopiero mąż chodzi dumny ;)

    7.02.2019 moje dwa Aniołki :(
  • Siwulec Autorytet
    Postów: 3164 5684

    Wysłany: 7 kwietnia 2018, 18:21

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minie Black wrote:
    Ja uciekam na imprezę, spije się za wasze zdrowie! W szczególności za wasze kwietniowe kropki !

    Baw się dobrze i wypij tez za moja @ żeby wreszcie się zjawiła :)

    relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
‹‹ 106 107 108 109 110 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego