KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry Kochane
Luna kciuki trzymam już od dzisiaj za Twoje prenatalne, za Nikę także od dzisiaj, bo przecież na pewno nie zaszkodzi a pomoże! I w obu przypadkach wierzę,że wszystko będzie w porządku
Zostawiam trochę ciążowych wirusków, więc łapcie i róbcie z nich mądry użytek &@"€#;@"!"@@&€€@"Luna1993, Morusek lubią tę wiadomość
-
Flower ja też bardzo chętnie przyjmę brzuszek
Jeżowa dziękuję za Wiruski.
Eh z tymi naszymi facetami. Chociaż dla nich to wszystko jest też na pewno bardzo stresujące. Jeszcze ta męska ambicja dochodzi, a to takie delikatne "stworzenia"7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
ANGELIUS- zabieg jajniki i reszta u mnie ok.
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Liczba plemników 12 mln ( norma od 39 mln)
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Starania o dzieciątko od 9 lat 😔😔😔
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
Za mała ilość żeby zrobić morfologię 😭
07.12.2023 zabieg żylaków powrózka nasiennego 🙏
CZEKAMY NA CIEBIE MALUSZKU ❤️❤️ -
Dzień dobry wszystkim
KateHawke lubi tę wiadomość
-
Hejka :*
Achia i s1985 gratuluję!!!
Ja się dopiero obudziłam, wesele udane ale bez szaleństw. Dzisiaj dzień lenia:(Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Dzien dobry najdzielniejsze kobietki swiata
Troszke z opoznieniem ale...
Achia, S1985 gratulacje piekne 8 miesiecy przed Wami
Yos u mnie tez pojawila sie lezka i bardzo ciesze sie Twoim szczesciem pokazujesz nam wszystkim ze jak sie bardzo czegos chce to nie ma rzeczy niemozliwych
Frelcia, przykro mo ze tym razem sie nie udalo ale patrzac na to jakie cuda sie dzieja u naszych weteranek wierze ze u Ciebie tez niedlugo zaswieci slonce
U mnie dzisiaj 9dpo i tak mnie korci zeby cos obsikac a z drugiej strony nie chcialabym ogladac bieli w taki piekny sloneczny dzien7 cs,
Grudzien 2017 - poronienie 6tc
Euthyrox 50
-
olik321 wrote:a w której kiecce w końcu poszłaś?
Uwielbiam takie babskie fora Pytanie dnia należy do Olik
p.s. też mnie interesuje Twój wybór, Izuś!
lamka, olik321, Bocianiątko lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Olik w tej z baskinką, wzorzystej do tego czarne szpile
Lunaris, lamka, olik321, olik321, Amal, reset, frezyjciada, nenusia, Morusek, Czrna 81, Lena21, Emiilka lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
nick nieaktualny
-
Wolałam nie podpadać młodej:p to było wesele od strony meza. Ogólnie to była lipa z jego bratem ciotecznym, bo oni brali ślub 13 a my 14. Do tego tamci robili niby huczne poprawiny w dzień naszego ślubu więc rodzina musiała się podzielić. I ta ciotka matka tego chłopaka co się hajtal pamiętam jak zapraszaliśmy ich na wesele to tak zaczęła wyć że to MY bardzo brzydko zrobiliśmy i jak tak można bo wiedzieliśmy że oni planują ślub. Guzik wiedzieliśmy. Tak samo nasza jak i ich wina. Więc wczoraj były wywiady co gdzie i jak. A ciotunia się obnosiła z świeżym jeszcze wnusiem i patrzyła na nas takim wzrokiem, że odczuwałam jej pytanie bez słów: a to wy jeszcze nie macie dziecka??? Hehehe.
Wszyscy tak strasznie żałowali że nie było ich na naszym weselu:)
Uwielbiam takie rodzinne imprezy!
Ps Olik jak Ty to zrobiłaś że podwójnie zalajkowalas posta
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/561a23f9e47f.pngWiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2018, 10:15
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Lamka wstyd się przyznać, ale nie mamy ani jednego zdjęcia :p szwagier coś robił przy stole, ale wszystko rozmazaneStarania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
nick nieaktualny
-
Eh z tymi rodzinnymi plotami. Straszne to jest. Czasem ludzie nie wiedzą co robić z wolnym czasem i pieprzą takie głupoty...
Vivanilka - gdyby byla opcja "nie lubię" to bym kliknela. Oby jutro był szczęśliwy dzienWiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2018, 10:29
Izape_91 lubi tę wiadomość
7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
Lamka czekaj, zaraz się odpicuje tak jak wczoraj i zrobię foto haha tylko mąż śpi jak suseł więc bez niego. jakoś tak coraz mniej zdjęć sobie robimy razem:(
dziewczyny taka piękna pogoda dzisiaj co by tu robić??Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Babeczki a powiedzcie mi czy jak 5 dni po zastrzyku Ovi jeśli np pęcherzyki pękły na drugi dzień, to czy po 4 dniach będzie coś widać? Tzn płyn w zatoce itp. jakieś ślady po pęcherzykach? Ostatnio dwa dni po zastrzyku byłam, to był płyn w zatoce i resztki pęcherzyków, ale po dłuższym czasie ... ciekawa jestem. Wizyta dopiero we wtorek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2018, 10:33
7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
nick nieaktualnyA ja właśnie wydałam 1574zł na badania z testdna. Jak mi jest teraz LŻEJ na sercu. Na wtorek się wciskam do lekarza i mam w dupie co mi rejestratorka powie, że dopiero 12dpo. I zapytam o histero i dlaczego jego zdaniem zarodki się przestały rozwijać no i czy nie lepiej podawać w 3 dobie i jakie leki, czy to może być problem z implantacja. I co na to zaradzić.
UFFFFFF.. Co robicie z tak piękną niedzielą? U mnie brak humoru totalny i chyba posiedzę tylko na ogrodzie. Mąż wywiał na rower.