KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Minie to lekarz pewnie zobaczy czy został czy się wchlonął, nie martw się na zapas !
Dobra, macie mnie. Chciałam się pochwalić stołkiem
ale dzięki Wam może go szybciej skończę

Minie on ma bardzo ciemne drewno, było kilka warstw farby zdzieranej. I na tym zdjęciu jest jedną warstwa bejcy kokosowejWiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2018, 14:09
Siwulec, Minie Black, reset, Emiilka lubią tę wiadomość
*starania od marca 2017
*iui x 3 - nieudane
- I - 17.07.2020: 1 pęcherzyk,
- II - 10.09.2020: 2 pęcherzyki,
- III - 9.12.2020: 2 pęcherzyki.
*I ivf - krótki protokół, 15 pecherzyków - 3 komórki - 2 zarodki:
- I FET 27.08.2021 (57cs) - 3 dniowy Maluch
11dpt- beta88,9, prog16,1
13dpt- beta218,9, prog14,3
19dpt -beta 2541, prog 16,6
26dpt- ❤
28.10.2021 poronienie zatrzymane (Aniołek 8tc-11tc)
- II FET 13.01.2022 (59cs)- 6-dniowy Maluch 4ba
6dpt- beta 0, prog 12,5
11dpt -beta 0, prog 40,33
*II ivf - dlugi protokół (7 komórek, 2 zarodki)
- I FET - 3 Dniowy Maluch - beta 0
- II FET 23.012023 - zarodek 4BB
5dpt bladzioch
7dpt negatyw
10dpt beta 0 -
Dzięki :*
Ja wole luźniejszy styl, a na sportowo to juz uwielbiam. Szpilki i sukienki to nie moja bajka, jak muszę je włożyć to chora jestem
. Jednak z racji mojego wieku to już powinnam raczej zmieniać styl na bardziej kobiecy, jak to mój mąż ostatnio mi powiedział 
-
nick nieaktualnyFrezyjciada przyjmę każdy dodatkowy mm

Jestem hipokrytką i też zamowilam nowe buty
tak na pocieszenie. A mogłam coś dziecku kupić :p tyle że młodej to az się wszystko z szaf wysypuje .
Kargo ! Ale mi ochoty narobiłaś na kalafiora! O matko muszę lecieć do sklepu
Reset mój ciążowy mózg nie ogarnia wszystkich informacji, a kiedy masz wizytę u gina?
Kargo31 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzy mój mąż nie jest przypadkiem też Twoim mężem?Siwulec wrote:Dzięki :*
Ja wole luźniejszy styl, a na sportowo to juz uwielbiam. Szpilki i sukienki to nie moja bajka, jak muszę je włożyć to chora jestem
. Jednak z racji mojego wieku to już powinnam raczej zmieniać styl na bardziej kobiecy, jak to mój mąż ostatnio mi powiedział 
Powiedz jeszcze, że też Ci zabrania rudych włosów
Siwulec lubi tę wiadomość
-
reset
żeby zdiagnozować PCOS musisz mieć 2 z 3
1/ zaburzenia miesiączkowania/brak owulacji
2/ objawy hiperandrogenizmu
3/ wielotorbielowate jajniki
Ja miałam 1 i 3. Bez dupka cykle po kilkadziesiąt dni. Z dupkiem okres był, ale cykle bezowu zazwyczaj.
Chyba jest tak, że PCO = sam jajnik policystyczny (czyli koraliki), a PCOS ("s" od syndome) to już zespół - czyli jak masz 2 z 3 powyższych rzeczy.
Ale - ogólnie ja czytałam o PCOS to tutaj chyba jest podobnie jak zespół jelita drażliwego - trochę niewiadomo skąd to się bierze i niewiadomo jak z tym walczyć
co lekarz to inna opinia

staramy się już ponad 2 lata
- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane
-
nick nieaktualny
-
Siwulec i Minie to Wasi mężowie są przeciwieństwami mojego - bo mój to by mnie najchętniej widział w trampkach i bluzach z kapturem, koniecznie bez makijażu i najlepiej w związanych włosach... jego definicja bycia sexy
a ja właśnie jestem bardzo dziewczęca w swoim stylu ubierania się
no i lubię makijaż.
-
Kargo super stołek i super buty, ja jedynie wolę na cienkiej szpilce

Minie Black, Siwulec - to mój mąż totalnie odwrotnie. Najbardziej lubi mnie w adidasach, obcisłych dżinsach i białym T-shircie
ale mój mąż jest czasem dziwny 
Reset ja jestem kiepska w tych hormonach
nie ogarniam za bardzo.
Luna jeszcze zdążysz kupić coś i dziecku
mama też musi pięknie wyglądać 
Luna1993 lubi tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Minie Black wrote:Czy mój mąż nie jest przypadkiem też Twoim mężem?
Powiedz jeszcze, że też Ci zabrania rudych włosów
hahahahaha raz miałam rudo-podobne ale mi samej też się nie podobało
to jak mamy tego samego męża to będziemy mieć wspólne dzieci
Malgonia, lamka, Minie Black, nenusia, Emiilka, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Właśnie był u mnie Pan Kurier i zabrał przesyłkę na testDNA. Ale się cieszę
Oby mi uśmiech nie zniknął jak wyniki będą 
Takie szybkie pytanko, czy któraś z Was miała wynik szybciej niż po tych 14 dniach roboczych?
-
nick nieaktualnyJa miałam kiedyś piękny miedziany kolor
I NASZ Mąż stwierdził, że matce to już nie przystoi taki rudy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2018, 15:42
Jeżowa, lamka, Kargo31, Malgonia, Siwulec, Morusek, nenusia, Phnappy, moyeu, Luna1993, blue00, KateKum, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny11 dzień roboczyMalgonia wrote:Właśnie był u mnie Pan Kurier i zabrał przesyłkę na testDNA. Ale się cieszę
Oby mi uśmiech nie zniknął jak wyniki będą 
Takie szybkie pytanko, czy któraś z Was miała wynik szybciej niż po tych 14 dniach roboczych?
Malgonia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReakcja mojego męża, jak mu powiedziałam, że musiałabym sobie trochę ciuchów kupić na wiosnę, cytat.
"Ale z ubraniami to może poczekaj jak brzuszek urośnie to i tak w nic się nie zmieścisz"
No niestety Kochane, zakupy odkładam na sierpień hahaha.
Kargo co do mojego samopoczucia to już jojczałam na ex-testerkach, że jest kiepsko. Dzisiaj mam migrenę i mdłości standardowo od 9 do 19. Do tego moja suczka ma pierwszą cieczkę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2018, 14:25
Jeżowa, reset, Minie Black lubią tę wiadomość
-
Phnappy - z tych objawów przez Ciebie wymienionych to bym miała PCOS. Ale w sumie kij z diagnozą, niech mi wróci owulacja i normalne cykle

Luna- wizytę u starego gina mam jutro. U nowego - jak M. zrobi wszystkie badania, a badania zrobi najwcześniej w przyszłym tygodniu. Ale to stary wyczaił potencjalny problem z cukrem, więc niech pierwszy się wypowie.
Kargo - stołek genialny! Buty w sumie jak u mnie - albo płasko albo szpilki.
Kargo31 lubi tę wiadomość

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyPamiętaj też, że sierpniu wiosenne ubrania to w promocyjnych cenach będąlamka wrote:Reakcja mojego męża, jak mu powiedziałam, że musiałabym sobie trochę ciuchów kupić na wiosnę, cytat.
"Ale z ubraniami to może poczekaj jak brzuszek urośnie to i tak w nic się nie zmieścisz"
No niestety Kochane, zakupy odkładam na sierpień hahaha.
dobrze chłop kombinuje 
Edit. I pamiętaj, że Ty w ciąży już jesteś, to możesz wydawać już kasę, a nie kisić na badania!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2018, 14:26
Malgonia, lamka, nenusia, blue00, Emiilka, Bocianiątko, Bajkaaa lubią tę wiadomość
-
Haniu twój post uderzył bezpośrednio we mnie. Tak mój mąż wyjechał i nie rozumiem dlaczego z tego powodu mam chodzić na jakąś terapię? Ogarnij się dziewczyno! Nic nie rozumiesz z tego co my Ci tu piszemy i chcemy przekazać! Odejdź z tego forum, bo nie znasz nas i nie wiesz przez co przeszlysmy. Naucz się doceniać to co masz a nie wytykać innym różne rzeczy!
Bocianiątko, Bajkaaa lubią tę wiadomość
-
Hania34 wrote:To jalo gospodyni mnie zablokuj. Tak jestem pusta bo wam wytknęłam hipokryzję. Nie napisałam że nie zasługuje tylko że dziwnym
Jest że taka osoba nie miała problemu a młode dbajace o siebie osoby mają. Akurat mam czas bo mam urlop a wy macie w sobie tyle żółci może stąd karma
Jesli idziesz kogos odwiedzic a on wyrzuca Cie z domu mowiac ze nie chce z Toba rozmawiac to drzesz sie na niego i mowisz zeby Cie wyrzucil sila czy zachowujesz odrobine godnosci i wychodzisz?
Troche honoru Hania. Pomyslalas o tym ze czesc dziewczyn jest tutaj w ciazy, wiekszosc dlugo sie starala i sa na tym forum nie po to zeby sie denerwowac i nie daj Boze zaszkodzic maluchom tylko po to zeby otrzymac wsparcie...
Jesli sama tak bardzo chcesz byc mama to prosze Cie, idz do watkow gdzie Cie rozumieja a nam po prostu daj spokoj.
*nie wywoluje Cie do odpowiedzi, nie musisz sie do tego odnosic.
Mimo wszystko trzymam kciuki zeby Ci sie udalo bo jesli brak drugiej ciazy powoduje u Ciebie tak skrajne emocje z ktorymi nie potrafisz sobie poradzic to jest mi Ciebie i Twoich bliskich zwyczajnie po ludzku zal.
Bajkaaa lubi tę wiadomość
7 cs,
Grudzien 2017 - poronienie 6tc
Euthyrox 50