KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
KateKum wrote:Nika ja Cię będę głaskać po głowie, bo ja mam zupełnie odwrotnie. Najchętniej bym nie sikała i nic nie badała. Zresztą jak sama zauważyłaś.
W każdym razie trzymam cały czas za Was kciukiKateKum lubi tę wiadomość
-
nenusia wrote:Nika, ja przez pół roku 7 kg przytyłam, a diety nie zmieniłam. A czuje się okropnie, cały czas spać mi się chce, zmuszam się do jedzenia, co chwilę chora jestem, wkurza mnie wszystko
Mówię Ci -chlorella! Trawienie też poprawia. Pijesz przed jedzeniem, a potem rzucasz się z radościa na każde jedzenie, byleby tylko zabić ten smak! -
Nika opierniczam Cię i głaskam po główce. Patrząc na Ciebie i to co robisz dla tego dzieciątka to ja jeszcze przed ciąża czuje się jak wyrodna matka. Robisz wszystko co jesteś w stanie, tak dobierasz leki,żeby nie zrobić dziecku krzywdy tylko mu pomóc i jednocześnie pomagasz nam tutaj. Więc Ty masz przywilej marudzenia tu ile wlezie. To ja jak zobaczyłam ten za duży poziom kwasu to jeszcze się zastanawiam czy badać mutacje, bo liczę na jakiś chory cud. Ty naprawdę jesteś siłą wielu z nas. Ja ogromnie trzymam kciuki za Ciebie
Tak, będę słodzić tym,które na to zasługująEmiilka lubi tę wiadomość
*starania od marca 2017
*iui x 3 - nieudane
- I - 17.07.2020: 1 pęcherzyk,
- II - 10.09.2020: 2 pęcherzyki,
- III - 9.12.2020: 2 pęcherzyki.
*I ivf - krótki protokół, 15 pecherzyków - 3 komórki - 2 zarodki:
- I FET 27.08.2021 (57cs) - 3 dniowy Maluch
11dpt- beta88,9, prog16,1
13dpt- beta218,9, prog14,3
19dpt -beta 2541, prog 16,6
26dpt- ❤
28.10.2021 poronienie zatrzymane (Aniołek 8tc-11tc)
- II FET 13.01.2022 (59cs)- 6-dniowy Maluch 4ba
6dpt- beta 0, prog 12,5
11dpt -beta 0, prog 40,33
*II ivf - dlugi protokół (7 komórek, 2 zarodki)
- I FET - 3 Dniowy Maluch - beta 0
- II FET 23.012023 - zarodek 4BB
5dpt bladzioch
7dpt negatyw
10dpt beta 0 -
nick nieaktualny
-
Admiralka moje kciuki już w gotowości
Nika jestem z Ciebie dumna ! W obydwu przypadkach tak samo nie powiem Ci ze masz przestać myśleć czy wyluzować bo wiem ze się nie da. Dobrze ze pracujesz to może choć na chwile masz głowę zajęta czym innym słońce wyszło, pogoda się zdobial wiec wszystkie grube pałace i pijące matki wylazły z wózkami z zaciszy domowych żeby się nad nami znęcać i dlatego masz u mnie złoty medal za to ze tak się dzielnie trzymasz :* -
A ja dziś biorę pierwszy raz metę 1500. Trzymajcie kciuki żebym się jutro w pracy nie obsrala
StaraczkaNika, Siwulec, Kingulla, Malgonia, Kargo31, moyeu, Meśka, nenusia, KateKum, Kotowa, KateHawke, Rucola, Koteczka82, Jeżowa, Karma88, Paulina_2603 lubią tę wiadomość
-
Nenusia, mnie się rzucił w oczy dość wysoki wynik glukozy na czczo (prawie 98, przy normie do 99). Może warto wykonać krzywą cukrową? Tym bardziej, że piszesz, że przybyło kilka kilogramów, a wątpię, żebyś przed badaniem koksowała się cuksami. Na pewno przy takim wyniku, kontrolowała bym tę glukozę w ciąży.
Nikuś, ja tam delikatnie głaszczę po główce Zrób progesteron, naciesz oko pięknym wynikiem po suplementacji i odetchnij na chwilkę Mówię Ci to ja, która odwiedziła 2 razy IP (oprócz standardowych wizyt u gina) w ciągu pierwszych 8 tygodni ciążynenusia lubi tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
nenusia wrote:A to cudo w aptece dostanę?
nenusia lubi tę wiadomość
-
Nie zdążyłam przeczytać postów bo skasowane sa
dziewczyny kocham podroze, byłam w Rzymie, kocham Barcelonę i byłam tam kilka razy
Mangolia niezły kierunek sobie wybralas, musi tj być pięknie, Tajlandia jak piękna jest..moze kiedyś tez tam bedeEmiilka lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyStaraczkaNika wrote:Mam dziś podwójny trening silnej woli!
Walczę z chęcią skomentowania. I wygrywam!
A przede wszystkim walczę z potrzebą badania, sprawdzania, biegania po ginach. Nie zbadałam nic od czwartku, nie sikałam od wtorku. Biorę luteinę, więc nawet bym nie wiedziała, że już coś poszło źle. Cały czas o tym myślę. Opiernicz poproszę i potem trochę głaskania po główce, jeśli można prosić. Chyba muszę iść do psychologa, jeśli Wam się nie uda zrobić porządku.
Dobrze chociaz, że miałam tu tyle stron lektury po pracy, przynajmniej się nie zamartwiałam przez pół godziny!
Także ten.
Ale nawet nie wiecie jak się cieszę że trafiłam na to forum:) -
Tez byłam w rossmanie , kupiłam sobie kilka kosmetyków z SinSkin - całkiem fajne . Ale najbardziej się cieszę z giga paki koenzymu Q10, nowa suplo-zabawka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2018, 20:07
Malgonia lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Nika, gdybym mogla, wzielabym na siebie troche Twojego strachu glaskam, tulam i w ogóle. Chcialabym, zeby to byl juz 10 tydzień i zebyśmy mogły zrobić ufff..
Co do kierunku to jeszcze pol roku temu zapieralam sie, ze nigdy dk Malezji juz nie wroce no, ale powinno byc ok.
Choc zabrzmi to pewnie dziwnie to od lat przymuerzamy sie do Europy i zawsze Azja wychodzi taniej -
Achia wrote:Nika ja Cię rozumiem. Sikalam też wczoraj i sikne jutro mimo że jutro beta. Wizytę chyba jednak zrobię w przyszły wtorek a nie czwartek bo zwariuje.zbadalabym progesteron ale zaufam Tobie i do wizyty robić nie będę,zresztą pewnie i tak dostanę od gina listę badań (chyba,tak myślę?)
Także ten.
Ale nawet nie wiecie jak się cieszę że trafiłam na to forum:)
Ja chyba jednak pójdę zbadać proga i betę w środę. Jeśli będzie ok, to przynajmniej nie będę całe rano siedzieć w tułalecie z nerwów. I tak będę. Ale byłoby minimalnie lepiej. A jeśli będzie źle, to najgorsze przetrawię w domu a nie w gabinecie przy obcym facecie.
A Ty jedziesz na betę do tego samego labu? Jeśli nie, to musisz się liczyc, że różnica między betami może być trochę przekłamana, ale to najwyżej o kilka ml. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam się wieczornie dziewczyny
Moje - kciuki za wizytę!
Nenusia kciuki za wyniki badań
Phnappy no cudowna wiadomość! Podwójne szczęście Ja dzisiaj byłam na spacerze z chrześniaczką i jej kuzynką - obie półtora roku. No tak się nabiegałam za nimi! Jedna w jedną stronę, druga w drugą i za kim tu biec? Dały mi dziewczynki dzisiaj popalić! Ale jak słysze tylko jak wołają do mnie ciocia i patrzą tymi pięknymi oczyskami to aż serduszko szybciej bije, takie są słodkie kruszynki
Ja dzisiaj 9dc i już jajniki zaczynają chyba pracować bo czuje jakieś dziwne ciągnięcia, może po tym dongu będzie szybciej owulacja.. oby bo i tak sie dłuży ten czas.
My w zeszłym roku byliśmy w Grecji ale ja się strasznie boję latać i panikowałam oczywiście w dwie strony
Admiralka kciuki jutro od 9tej trzymam mocno zaciśnięte!KateHawke, Phnappy lubią tę wiadomość
-
Yoselyn82 wrote:Nie zdążyłam przeczytać postów bo skasowane sa
dziewczyny kocham podroze, byłam w Rzymie, kocham Barcelonę i byłam tam kilka razy
Mangolia niezły kierunek sobie wybralas, musi tj być pięknie, Tajlandia jak piękna jest..moze kiedyś tez tam bede
Nic nie stracilas nie czytając -
Achia wrote:No właśnie do innego. Tego NCM u mnie na osowie.i teraz już tu będę wszystko badać. Zresztą wynik wrzucę z aktualnych mam betę, proga,TSH i ft4. Ogólna morfologia jest sprzed mca jak robili w szpitalu przed histero także już raczej nieaktualna
-
nenusia wrote:Też mnie ciekawi ta glukoza, chyba jednak też zrobię, bo byłam u rodzinnego na NFZ i oczywiście nie zwrócił na to uwagi
Bocianiątko, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Nika rozumiem Twoje obawy. Też sikalam przez ileś dni, na dodatek testy wychodziły jakieś jaśniejsze i dopiero schizowalam.
A teraz umieram że strachu, że zobaczę jutro pusty pęcherzyk albo zarodek któremu już nie bije serduszko. To jest straszne.