KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
admiralka wrote:Nika rozumiem Twoje obawy. Też sikalam przez ileś dni, na dodatek testy wychodziły jakieś jaśniejsze i dopiero schizowalam.
A teraz umieram że strachu, że zobaczę jutro pusty pęcherzyk albo zarodek któremu już nie bije serduszko. To jest straszne.
A u Ciebie będzie dobrze. Choroba Twojej córeczki była jak przegrana na loterii - drugi raz się nie powtórzy i będzie dobrze.
Teraz to bym była za tym, żeby to jednak faceci się z tym męczyli. -
nick nieaktualnyStaraczkaNika wrote:Dorzuć koniecznie estradiol, chociaż przy takim progu napewno jest super - zobaczysz, ucieszy Cię.
-
Łoooooo matkooooooooooo!
Przebrnęłam przez wszystkie posty od rana -1,5h mi to zajęło! Głównie dzięki Pani wyedytowanej może to i lepiej- ciężarnej nie wolno się denerwować.
Phnappy !!! Wow ale niespodzianka Gratulacje podwójnego szczęścia
Luna współczuję podejścia lekarzy -i gina i genetyczki -skąd ona się medycyny uczyła?... brak słów! Dobrze, że maluszek zdrowy
Agulineczka gratulację pozytywnego USG!
Lucia jak w pracy było?
Reset....muszę Cię zmartwić- te wredne też w ciążę zachodzą. Prędzej czy później ale zachodzą... patrz przypadek autora
U mnie dziś szpital w domu. Cały dzień spędziłam na dworze z synem a wieczorem odebraliśmy naszą kotkę-staruszkę po zabiegu do domu. Leży teraz bida i odsypia będę miała tydzień wyjęty z życiorysu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2018, 20:43
Phnappy lubi tę wiadomość
-
StaraczkaNika wrote:Kiedyś myślałam, że ciąża to piękny czas Dla mnie to jest stres do porzygania i osiwienia. Wiesz, ostatnio widziałam i zarodek i serce i wiem, że wszystko moze się zawalić w każdym momencie. Odetchnęłabym dopiero po porodzie. Nie wiem, czy jakikolwiek zarodek przetrwa koegzystancję z moją nerwicą
A u Ciebie będzie dobrze. Choroba Twojej córeczki była jak przegrana na loterii - drugi raz się nie powtórzy i będzie dobrze.
Teraz to bym była za tym, żeby to jednak faceci się z tym męczyli.
W 2 trymestrze naprawdę jest łatwiej i strach maleje z każdym tygodniem, przynajmniej u mnie tak jest czego i tobie życzę z całego serca -
Jeszcze Was tu będę podczytywać z ukrycia ale pewnie zgasnę w miedzyczasie. Strasznie mnie spanie goni wieczorem- pewnie dlatego ze w dzień nie mam się kiedy położyć. I tak grzecznie koło 21.30 odpływam w niebyt
Admirałka trzymam kciuki na jutro -nawet przez sen! -
Ja mam ciągle w głowie, to nasze kiepskie nasienie i strasznie się boje, że kolejny zarodek, albo nie da rady, albo będzie chory.
Dobra, już nie smęce, lecę do łóżkaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2018, 21:01
-
nick nieaktualnyKupiłam sobie bluzkę w paski i tenisówki. mąż mnie zabrał jednak na shopping, ale niestety długo nie wytrzymałam.
Dobrze, że już wszystko wyedytowane.Emiilka, Bocianiątko, Anaaa90, nenusia, Czrna 81, Bajkaaa, Morusek, KateHawke, KateKum, Jeżowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Dziewczynki, cały dzień czytałam co się działo, ale piszę dopiero teraz.
Zła jestem! Kolejny cykl na marne, miał na środę wizytę u gin na podgląd i błaganie o pregnyl, a dziś się dowiedziałam, że mam w środę zebranie z rodzicami, a informacja poszła już w piątek, a ja w piątki jeżdżę z dziećmi na basen i cały dzień mnie nie ma w szkole, no i lipa musiałam odwołać wizytę. Zawsze coś... Na pocieszenie właśnie zrobiłam zamówienie w Rossmanie, a co.
Dziś tylko o sobie, tyle tu się działo, że aż nie wiem do czego się odnieść, mam nadzieję, że żadne serduszka mi nie umknęły.
-
Dobry wieczór! Mam wyniki mojego tsh, trzy tygodnie temu wynosiło 3,2 a dziś już tak:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2e6f48a105d4.png
Więc chyba wygląda na to że to po prostu jakieś zawirowanie było i niedospanie.
Jutro mam wizytę u gina z tymi moimi badaniami z 2dc, tak bardzo się boję że na podglądzie nic nie wyjdzie, że się okaże że mimo tych pozytywnych owulaków wcale owulki nie było trzymajcie proszę za mnie kciuki!KateHawke lubi tę wiadomość
-
A co do wyjazdów to mój mąż ma w niedzielę 40 urodziny i zabieram go na przedłużony weekend właśnie do Rzymu
Lunaris, Flowwer, Bajkaaa, Malgonia, Morusek, KateHawke, Emiilka, Yoselyn82, nenusia, blue00 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Luuuudzie,co się tutaj dzieje Już nawet nie wiem co komu chciałam napisać Ale najważniejszy news dnia! Phnappy!!! Ale niespodzianka! Gratuluję podwójnego szczęścia! Ale się Wam udała podwójna kumulacja
Luna niestety nie załapałam się na twoje zdjęcia,ale po zachwytach dziewczyn wnioskuję że z Ciebie super laska Za to widziałam djęcie bąbelka, miód malina!
Lunaris zdrówka dla twej koteczki!! Moja sobie dzisiaj pyszczek gdzieś pokaleczyła. Dopiero od niedawna wypuszczamy ją na podwórko...
Nika i ja z chęcią mogę potarmosić twoją gęstą czuprynkę
Admiralka kciuki!!! &&&&&&&&&&&
Chciałam jeszcze coś pisać,ale kurde już nie wiem co... Te akcje mnie rozwaliły Jedynie mogę mieć do Was prośbę : nie odpusujcie na zaczepki. NIE ODPISUJCIE! Bo to się w przeciwnym razie wogóle nie skończy. Nie dajmy sobie zepsuć wątku! Takie osoby nakręcają się tym tylko. Tekst o kręgu wzajemnej adoracji tylko upewnił mnie, że ta osoba już z nami była pod innym nickiem. Te same teksty. I nie zdziwię się jak za parę dni powróci pod kolejną przykrywką...
Teraz mi się przypomniało! Reset jakaż orginalna stopka!reset, Luna1993, Lunaris lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Lunatis a co się Kotowi stało?
Czarna ja tez nie chciałam się wypowiadać ale teksty identyko . No i ciągniecie w nieskończoność tego samego wątkuCzrna 81 lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Uff...2 godziny nadrabiam posty i już nie wiem, co napisać.....Dajcie żyć! Zwłaszcza Ty, Srania!
Phnappy , GRATULUJĘ KOCHANA Z CAŁEGO SERCA PODWÓJNEGO SZCZĘŚCIA!
Lunaris Dziękuję Wam bardzo za kciuki! Chyba nareszcie trafiłam na ciekawą pracę z wyzwaniami i możliwościami. No i z językiem...
A Rzym...Roma-moje ukochane miasto, mieszkałam tam prawie 2 lata.Bocianiątko, KateHawke, Emiilka, Anna Stesia, Luna1993, Phnappy, Lunaris lubią tę wiadomość
PRZERWA W STARANIACH
29.05- neurolog
31.05- psychiatra