KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ptysia wrote:A ja mam pytanie, kojarze, ze raz było to już mówione na forum, ale nie pamietam odpowiedzi. Czy na badanie insuliny i glukozy tej trzystopniowej : na czczo, po 1h, po 2h trzeba mieć skierowanie czy bez problemu robią to w labo jak się prywatnie wykupi?Bo kojarzy mi się, ze pisalyscie, ze czasem się nie godzą sami robić, bo ze coś tam, ale nie mogę sobie przypomnieć o co chodziło.
-
KateHawke wrote:Hej jasne
Chyba już kiedyś z nami testowałaś Napisz co u Ciebie
Dziś ft3:3,55 i ft4:1,22
Ale nie znam sie na tych wynikach. A po za tym to 3 dzień przeziębienia zdycham strasznie i zaraz mam wizytę u lekarza :pWiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2018, 16:40
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO - !
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
MOJE wrote:Czrna81 widzę że my razem na testowanie jesteśmy umówione. Jak się masz?Czarna81
22 cs. -
Oj ja też się o to obawiam. Widzę że mamy podobnie. Chociaz nie mam pewności czy owu w ogóle byla. Oby 22 okazał się dla nas szczęśliwy.
Czrna 81 lubi tę wiadomość
7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
ANGELIUS- zabieg jajniki i reszta u mnie ok.
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Liczba plemników 12 mln ( norma od 39 mln)
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Starania o dzieciątko od 9 lat 😔😔😔
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
Za mała ilość żeby zrobić morfologię 😭
07.12.2023 zabieg żylaków powrózka nasiennego 🙏
CZEKAMY NA CIEBIE MALUSZKU ❤️❤️ -
Dibolek wrote:A wczoraj badalam progesteron : 30,350 i tsh: 3,56
Dziś ft3:3,55 i ft4:1,22
Ale nie znam sie na tych wynikach. A po za tym to 3 dzień przeziębienia zdycham strasznie i zaraz mam wizytę u lekarza :p
Edit: teraz widzę w wykresie że 7dpo i prog w ng. To proga masz pięknego Bierzesz tylko Duphaston czy Lutkę też?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2018, 16:52
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNenusia i tak musisz zacząć przyjmować zelazo, jestem tylko ciekawa tego Twojego tsh (czy już robiłaś, a ja coś pomyliłam?)
Witam nowe dziewczyny. Dibolek tak jak Kate pisze - tsh do zbicia.
Ptysia nie wiem jak w innych punktach, tam gdzie się orientuję to musisz mieć skierowanie na krzywą. -
Widzę, że dzisiaj dzień straszenia...
Ja robiłam TSH, wyniki też nie są za ciekawe...
Nazwa badania
TSH
Wartość
3,890
Jednostka
µIU/ml
Jeszcze spotkałam koleżankę, która wyjechała do Gdańska i urodziła tam, bo w Krakowie się bała, bo tu łatwiej o poronienie... łatwo mówić, jak ja Krakus z krwi i kości!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Co ze mnie za sierota piszac posta z relacja z wizyty uświadomiłam sobie ze 24dc to u mnie za pozno na jakikolwiek zabieg bo pewnie juz 23dnia dostane @ !!!
Jasna cholera! I teraz co brac dupka zeby podtrzymac ? Bo jak chcialam przesunac zabieg na wczesniej to wszystko zajete
Tylko dlaczego ja nie myślę na wizycie tylko jak zwykle po fakcie ????!!!!19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Achia piękna beta!
Bajka, trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze :*
I zostawiam Wam jeszcze naszą dzisiejszą fotkę Pierwszą do rodzinnego albumu, mam nadzieję.
Po wizycie tylko Wam tak na szybko napisałam, bo byłam u koleżanki i jej miesięcznej córeczki, przesłodka jest!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/36ae88d01d8b.jpgnenusia, lamka, StaraczkaNika, Yoselyn82, Minnie89, Frelcia, Luna1993, Achia, Flowwer, Malgonia, Kotowa, Jeżowa, Czrna 81, gilmoregirl, Amal, Cabrera, Morusek, Kargo31, blue00, Karma88, Izape_91, Angelika83, KateHawke, Lunaris, by7mistake, Mala90, Koteczka82, ANkaG, moyeu, Bocianiątko, nowa na dzielni, Lucia88, wisienka94, MOJE, Bajkaaa, MaryAnn, problemik, Phnappy, Paulina_2603, bazylkove, futuremama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Minnie89 wrote:Widzę, że dzisiaj dzień straszenia...
Ja robiłam TSH, wyniki też nie są za ciekawe...
Nazwa badania
TSH
Wartość
3,890
Jednostka
µIU/ml
Jeszcze spotkałam koleżankę, która wyjechała do Gdańska i urodziła tam, bo w Krakowie się bała, bo tu łatwiej o poronienie... łatwo mówić, jak ja Krakus z krwi i kości! -
Frelcia wrote:Ptysiu dziękuję:* mam Ovarin. Flower pisała i chyba problemik żeby jednak Inofem pić.
Ovarin zawiera inozytol 550 mg w 1 tab czyli 2 tab 1100 mg, kw foliowy 200mcg i inne witaminy
Inofem inozytol 1000 mg w 1 saszetce a dwie to 2000 mg i kw. Foliowy 200 mcg.
Rachunek widać który preparat jest lepszy.
Jesli chodzi o ilość to brałam 1 saszetke inofem + Femibion natan 1 lub 2x1 inofem.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Achia gratuluje przyrostu bety
admiralka gratuluje udanej wizyty i serduszka, a maluszek slicznyWiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2018, 17:37
Achia, admiralka lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️