KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pamiętam, że moja mama robiła prywatnie a mimo to w ŚLA kazali jej skierowanie przynieść.Ptysia wrote:A ja mam pytanie, kojarze, ze raz było to już mówione na forum, ale nie pamietam odpowiedzi. Czy na badanie insuliny i glukozy tej trzystopniowej : na czczo, po 1h, po 2h trzeba mieć skierowanie czy bez problemu robią to w labo jak się prywatnie wykupi?Bo kojarzy mi się, ze pisalyscie, ze czasem się nie godzą sami robić, bo ze coś tam, ale nie mogę sobie przypomnieć o co chodziło.
-
A wczoraj badalam progesteron : 30,350 i tsh: 3,56KateHawke wrote:Hej jasne

Chyba już kiedyś z nami testowałaś
Napisz co u Ciebie 
Dziś ft3:3,55 i ft4:1,22
Ale nie znam sie na tych wynikach. A po za tym to 3 dzień przeziębienia zdycham strasznie i zaraz mam wizytę u lekarza :pWiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2018, 16:40

2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO -
!
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
Ja to chyba spóźniłam się zMOJE wrote:Czrna81 widzę że my razem na testowanie jesteśmy umówione. Jak się masz?
Staraliśmy się dzień po, a te przed to za wcześnie były. Chociaż dzisiaj progam OF zmienił mi datę owu na dzień po
, ale myślę że zrobił błąd...
Czarna81
22 cs. -
Oj ja też się o to obawiam. Widzę że mamy podobnie. Chociaz nie mam pewności czy owu w ogóle byla. Oby 22 okazał się dla nas szczęśliwy.
Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
TSH musiałabyś zbić bo za wysokie. A progesteron w nmol czy ng? Który masz dzień cyklu?Dibolek wrote:A wczoraj badalam progesteron : 30,350 i tsh: 3,56
Dziś ft3:3,55 i ft4:1,22
Ale nie znam sie na tych wynikach. A po za tym to 3 dzień przeziębienia zdycham strasznie i zaraz mam wizytę u lekarza :p
Edit: teraz widzę w wykresie że 7dpo i prog w ng. To proga masz pięknego
Bierzesz tylko Duphaston czy Lutkę też?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2018, 16:52
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNenusia i tak musisz zacząć przyjmować zelazo, jestem tylko ciekawa tego Twojego tsh (czy już robiłaś, a ja coś pomyliłam?)
Witam nowe dziewczyny. Dibolek tak jak Kate pisze - tsh do zbicia.
Ptysia nie wiem jak w innych punktach, tam gdzie się orientuję to musisz mieć skierowanie na krzywą. -
Widzę, że dzisiaj dzień straszenia...
Ja robiłam TSH, wyniki też nie są za ciekawe...
Nazwa badania
TSH
Wartość
3,890
Jednostka
µIU/ml
Jeszcze spotkałam koleżankę, która wyjechała do Gdańska i urodziła tam, bo w Krakowie się bała, bo tu łatwiej o poronienie...
łatwo mówić, jak ja Krakus z krwi i kości!

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Co ze mnie za sierota
piszac posta z relacja z wizyty uświadomiłam sobie ze 24dc to u mnie za pozno na jakikolwiek zabieg bo pewnie juz 23dnia dostane @ !!!
Jasna cholera! I teraz co brac dupka zeby podtrzymac ? Bo jak chcialam przesunac zabieg na wczesniej to wszystko zajete
Tylko dlaczego ja nie myślę na wizycie tylko jak zwykle po fakcie ????!!!!19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Achia piękna beta!
Bajka, trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze :*
I zostawiam Wam jeszcze naszą dzisiejszą fotkę
Pierwszą do rodzinnego albumu, mam nadzieję.
Po wizycie tylko Wam tak na szybko napisałam, bo byłam u koleżanki i jej miesięcznej córeczki, przesłodka jest!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/36ae88d01d8b.jpg
nick nieaktualny, nick nieaktualny, StaraczkaNika, Yoselyn82, Minnie89, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Flowwer, Malgonia, Kotowa, Jeżowa, Czrna 81, gilmoregirl, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Morusek, Kargo31, nick nieaktualny, Karma88, Izape_91, Angelika83, KateHawke, Lunaris, by7mistake, Mala90, Koteczka82, nick nieaktualny, moyeu, Bocianiątko, nowa na dzielni, Lucia88, wisienka94, MOJE, Bajkaaa, MaryAnn, problemik, Phnappy, Paulina_2603, bazylkove, futuremama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tu też się, niestety, zdaża to za częstoMinnie89 wrote:Widzę, że dzisiaj dzień straszenia...
Ja robiłam TSH, wyniki też nie są za ciekawe...
Nazwa badania
TSH
Wartość
3,890
Jednostka
µIU/ml
Jeszcze spotkałam koleżankę, która wyjechała do Gdańska i urodziła tam, bo w Krakowie się bała, bo tu łatwiej o poronienie...
łatwo mówić, jak ja Krakus z krwi i kości!
-
Frelcia wrote:Ptysiu dziękuję:* mam Ovarin. Flower pisała i chyba problemik żeby jednak Inofem pić.
Ovarin zawiera inozytol 550 mg w 1 tab czyli 2 tab 1100 mg, kw foliowy 200mcg i inne witaminy
Inofem inozytol 1000 mg w 1 saszetce a dwie to 2000 mg i kw. Foliowy 200 mcg.
Rachunek widać który preparat jest lepszy.
Jesli chodzi o ilość to brałam 1 saszetke inofem + Femibion natan 1 lub 2x1 inofem.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Achia gratuluje przyrostu bety

admiralka gratuluje udanej wizyty i serduszka, a maluszek sliczny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2018, 17:37
nick nieaktualny, admiralka lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️