KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Siwulcu masz moje błogosławieństwo na ten czerwiec, choć liczyłam po cichu, ze po tej małpie nie małpie przyłączysz się jednak do mnie zaraz po wynikach
-
Malgonia wrote:Siwulcu masz moje błogosławieństwo na ten czerwiec, choć liczyłam po cichu, ze po tej małpie nie małpie przyłączysz się jednak do mnie zaraz po wynikach
niestety muszę czekać do kolejnej dlatego wczoraj napisałam że to mój -30 dzień ciąży, odliczam do kolejnej @ ale może jakimś cudem wysikam II 31 maja
może i lepiej jak Ty zajdziesz pierwsza, nie będziemy się razem nakręcać tylko wspierać a na ex-testerkach czas porodu nie ważny, tam wszystkie w jednym worzeMalgonia, Bajkaaa lubią tę wiadomość
-
Witam
Jestem nowa więc przedstawię swoją sytuację.
Staram się o dzidzię już dobre 8 lat(mam pcos) jednak bez skutku. Od tygodnia mam mdłości, odrzuciło mnie od alkoholu, a zjedzenie mojej ulubionej pizzy zakończyło się rozmową z szuwarkiem . Wczoraj poszłam do gina i powiedziała że jestem w ciąży ale nie może mi jeszcze dać 100% pewności bo mam tylko endometrium powiększone do 16mm i nie widać żeby miała przyjść @ więc kazała mi przyjść za tydzień Co ja mam myśleć?? -
nick nieaktualnyKuchasia wrote:Witam
Jestem nowa więc przedstawię swoją sytuację.
Staram się o dzidzię już dobre 8 lat(mam pcos) jednak bez skutku. Od tygodnia mam mdłości, odrzuciło mnie od alkoholu, a zjedzenie mojej ulubionej pizzy zakończyło się rozmową z szuwarkiem . Wczoraj poszłam do gina i powiedziała że jestem w ciąży ale nie może mi jeszcze dać 100% pewności bo mam tylko endometrium powiększone do 16mm i nie widać żeby miała przyjść @ więc kazała mi przyjść za tydzień Co ja mam myśleć?? -
nick nieaktualny
-
Frelcia wrote:Ja się piszę na lipcowy!!! bo wtedy chyba podejdziemy do kolejnej procedury
Lipcowy to mój urodzinowy, ale mam nadzieję że wtedy będę juz tylko gościnnie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolina90 czy mogłabym prosić o wpisanie mnie na testowanie 21 kwietnia może dzisiejsze wieści z wizyty nie były zbyt optymistyczne ale przynajmniej w końcu zagoszczę na pierwszej stronie
MOJE lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sanka wrote:Karolina90 czy mogłabym prosić o wpisanie mnie na testowanie 21 kwietnia może dzisiejsze wieści z wizyty nie były zbyt optymistyczne ale przynajmniej w końcu zagoszczę na pierwszej stronie
Juu!Sanka lubi tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny