KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Reset a pijesz inofem ? W twoim przypadku to wskazane 2x1.
Frelcia ty teżBocianiątko, Anna Stesia, reset lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyWybaczcie że nie pamiętam kto pytał,ale na ostatnich stronach toczyła się rozmowa o lataniu samolotem w ciąży. nie wiem czy obserwujecie na IG mamęginekolog która dopiero co wróciła z Dubaju a dziś się przyznała że jest w ciąży- więc to żywy przykład ze w zdrowej ciąży latać mozna (bo podejrzewam że z jej historią nie odważyłaby się na lot gdyby coś było nie tak)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2018, 15:52
MOJE, gilmoregirl, Nat90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
O widzisz dobrze wiedzieć. Ja mam za dwa miesiące wyjazd na wakacje do Turcji. Już dawno zarezerwowałam i tak myślałam co począć jak się uda.
Chociaż ja z jamy jednak dzisiaj nie wyszłam ;( dalej mam doła a do tego moja gin się nie odzywa. Dzwoniłam i pisałam ehhh jestem taka zła na siebie że aż mnie głowa zaczyna boleć. Dobrze że chociaż ta temperatura podskoczyła.7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
ANGELIUS- zabieg jajniki i reszta u mnie ok.
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Liczba plemników 12 mln ( norma od 39 mln)
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Starania o dzieciątko od 9 lat 😔😔😔
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
Za mała ilość żeby zrobić morfologię 😭
07.12.2023 zabieg żylaków powrózka nasiennego 🙏
CZEKAMY NA CIEBIE MALUSZKU ❤️❤️ -
Ja po ovarinie nie miałam żadnej różnicy. Po 3 cyklach z inofemem 2x2 sam urósł pęcherzyk pierwszy raz.7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
Jestem po wizycie. Pani dr nie zauwazyla plamien, sluz byl czysty... ok ...
Pecherzyk dzis 11dc jest jeden i ma juz 21mm
'Imesimacji' nie bedzie nie ma na czym pani dr nie chce jak to powiedziala odbebnic zabiegu tylko dla kasy tylko chce zeby sie udalo.
Zapytalam o histero - ona robi po 2 nieudanej IUI i ze nie widzi podstaw i ze propobuje scratching w 24 dniu cyklu.
Umowilam sie wiec na scratching ale przez to ten cykl nie mozemy sie starac19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Meska przykro mi bardzo. A taki ładny pęcherzyk7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
Frelcia, ja mam 30 tabletek ovarinu w domu, a nie będę go brała bo przy mojej mutacji to muszę brać metyle, wiec jeśli chcesz to mogę Ci dać. Jakbyś chciała, to moj M pracuje w Mikolowie, a o ile dobrze kojarze to Ty tam mieszkasz, To byś sobie odebrała. Ja nie mam komu tego oddać, wiec koniec końców wyląduje w pojemniku na zużyte leki.
-
Kurcze widzialyscie że mama ginekolog w ciąży znowu? Wszyscy w ciąży ! Wiosna działa oj dziala.
Za to czekam na telefon z banku w sprawie rozmowy kwalifikacyjnej o nową pracę także trzymajcie kciuki mocno! No w końcu może się uda co?!
Dibolek czesc!KateHawke, Ptysia, Czrna 81, Emiilka, nenusia, Anna Stesia, Minnie89, Karolina90, Flowwer, -Mamunia-, lamka, Bocianiątko, Frelcia, Morusek, Malgonia, Kargo31, Kotowa, Kotowa, Jeżowa, reset, Lunaris, moyeu, Bajkaaa, Paulina_2603 lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczynki w zeszłym miesiącu przeszłam przez ciążę biochemiczna dziś rano zrobiłam test i wyszła lekko ryżowe widoczna kreska i nie wiem czy mam się chess tv jestem 2 dni przed okresem i boję się że znowu szczęście A potem @ miała z was którąś tak na będę nie mogę iść gdyż mieszkam w Angli i nie tak łatwoGosiaczek
-
A ja mam pytanie, kojarze, ze raz było to już mówione na forum, ale nie pamietam odpowiedzi. Czy na badanie insuliny i glukozy tej trzystopniowej : na czczo, po 1h, po 2h trzeba mieć skierowanie czy bez problemu robią to w labo jak się prywatnie wykupi?Bo kojarzy mi się, ze pisalyscie, ze czasem się nie godzą sami robić, bo ze coś tam, ale nie mogę sobie przypomnieć o co chodziło.
-
Gosiaczek85 wrote:Cześć dziewczynki w zeszłym miesiącu przeszłam przez ciążę biochemiczna dziś rano zrobiłam test i wyszła lekko ryżowe widoczna kreska i nie wiem czy mam się chess tv jestem 2 dni przed okresem i boję się że znowu szczęście A potem @ miała z was którąś tak na będę nie mogę iść gdyż mieszkam w Angli i nie tak łatwo
-
Meśka wrote:Jestem po wizycie. Pani dr nie zauwazyla plamien, sluz byl czysty... ok ...
Pecherzyk dzis 11dc jest jeden i ma juz 21mm
'Imesimacji' nie bedzie nie ma na czym pani dr nie chce jak to powiedziala odbebnic zabiegu tylko dla kasy tylko chce zeby sie udalo.
Zapytalam o histero - ona robi po 2 nieudanej IUI i ze nie widzi podstaw i ze propobuje scratching w 24 dniu cyklu.
Umowilam sie wiec na scratching ale przez to ten cykl nie mozemy sie starac -
Czrna81 widzę że my razem na testowanie jesteśmy umówione. Jak się masz?7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
CZEKAMY NA CIEBIE MALUSZKU ❤️❤️