KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nat przykro mi, ale kiedyś dla wszystkich przyjdzie ten czas :*Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Dzien dobry Dziewczyny. Jeszcze raz wszystkiego co najlepsze na te Święta. Niech Wam się wyklukją słodkie pisklaki.
Ja po pobudce i spadku temperatury o pół stopnia nie mam już złudzeń (choć wczorajszy skok o 3 krechy był obiecujacy). PMS już na całego. Miałam nadzieję, że choć fazę lutealną będę miała jak człowiek choć ze 12 dni a teraz nie wiem, czy do 10 dociągnę... no i jeszcze okazuje się, że na całym świecie pasterka jest o północy a rezurekcja o 6, tylko nie w parafi mojego męża. -
Melduję biel.
Niby wuedziałam,.ale i tak zawsze przykro na ten cholerny biały test patrzeć.
Życzę wszystkich pysznego wielkanocnego śniadania i żeby Wam było bardziej do śmiechu przy prima aprilis.
Ja to bym już tylko chciała żeby się ten dzień skończył i jechać do domu. -
Dzisiaj prima aprilis wiec moge pisac co tylko chce
A wiec Przezylam 3 procedure ivf i jestem w dwupaku od... hmmm piatku (uwielbiam piatki z racji weekendu) i bardzo sie z tego ciesze!!!
Choć raz w roku mozna ludzi powkrecac i was tez babeczki
Wesołego Alleluja ❤KateHawke lubi tę wiadomość
[/url]
07.2016 Crio
II ICSI - ⛄⛄⛄⛄⛄⛄
11.2016 et 4tc
02;07;09.2017 crio
11.2017 leczenie immuno
12.2017 crio ☃☃4tc
III ICSI ⛄⛄
4.2018 crio
07.2018 pożegnanie z Novum
10.2018 telefon do OA (tylko tel...)
07.2021 IV ICSI nowa nadzieja
07.2021 💔🥺
08.2021 💔🥺
10.2021💔💔🥺
12.2021 V ICSI ⛄⛄⛄
01.2022 ET... czekamy
7dpt - 27,5
10dpt - 151
16dpt - 1478
27dpt
04.2022 - poznaliśmy płeć - synek
05.2022 - 21tc usg połówkowe 340g
09.2022 💙🤱3500g 55cm zdrowy synek 🥰❤️🍼 -
nick nieaktualnyFrelcia skarbie przykro mi, że pozostałe maluszki nie przetrwały. Ale tak jak dziewczyny piszą, ten jeden jedyny zostaje z Tobą nie bez powodu sama się niedługo przekonasz o swoim cudzie i następne święta spędzicie już we troje :* to jasne, że do in vitro trzeba podchodzić z pokorą, ale ja całkowicie rozumiem Twoje podejście i radość, sama też bym tak reagowała. Inaczej człowiek by zwariował, gdyby ciągle myślał że to nic nie da. Wierzę w Ciebie i Twojego malucha
Yos zazdroszczę Ci wakacji, ale bym sobie polezala na słoneczku a pisze kochana o ocenie karnej fałszerstwa dzieł sztuki- skończyłam historię sztuki wiec chciałam połączyć przyjemne z pożytecznym miło że pytasz
Nika tule przykro mi, że masz takie smutne święta . Trzeba wierzyć, że następne z maluchem albo ogromnym brzuszkiem
Jeszcze raz wesołych świąt kochane
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2018, 08:22
Frelcia, moyeu lubią tę wiadomość
-
U mnie spadek temperatury, ale mam nadzieję, że to żartCzarek już z nami 🥳 24.11.2021 3270/56
Rozalka już z nami 🥳 24.11.2023 3480/54
👩❤️💋👨Starania od września 2017r. z przerwą na cały 2019r.
💔Poronienie zatrzymane - 11.2017, 09.2018
💔Ciąża biochemiczna - 05.2018, 06.2018, 12.2018, 07.2020, 11.2020, 12.2020, 02.2023
😷PCOS, IO, niedoczynność tarczycy, brak ochrony zarodka
💉Szczepienia limfocytami męża -> alloMLR 0% -> szczepienia pullowane -> alloMLR obcy 84,6%/ mąż 60,6% -
Dzień dobry wszystkim
Witam się w kwietniu życząc Wszystkim ZAFASOLKOWANIA !!! A już tym zafasolkowanym zdrówka i spokojnej ciąży :*
Malgonia, Lunaris, Luna1993 lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki spelnienia w koncu tego jednego marzenia, a na razie rodzinnych Swiat!
Mi dzis owulak wyszedl pieknie. I to nie Prima Aprilis.
Szkoda, ze maz bedzie dopiero jutro w domu.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
A ja obudziłam się z @.
Wesołych Świąt ♥️♥️♥️.
Frelcia trzymam kciuki za bąbelka!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2018, 09:21
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Wszystkie z @, negatywami i spadkami tulę najmocniej jak potrafię! Ale kwiecień dopiero się zaczął, więc są jeszcze szanse na kwietniowe fasolki i tego Wam życzę
Karma, jak tylko mąż się jutro zjawi to bierzcie się do robotyMalgonia, Izape_91, Karma88 lubią tę wiadomość
-
Zacznę od tego, że właśnie czuję się świątecznie Ponieważ zmieniliśmy nieco tradycję i zamiast na śniadanie, chodzimy do moich rodziców na obiad to teraz siedzę w czystym i cichym domu, podjadam ciasto z żurkiem;)i odpoczywam. Dzięki temu na obiad i cały wieczór pójdę w pełni sił... Może i to niezgodne z tradycją, ale zaczynam dochodzić do wniosku, że to nie ja jestem dla świąt, ale święta dla mnie.
A ponieważ leje paskudnie, to nawet nie widzę, że mam nieumyte okna
A teraz ad rem:
Frelciu - bardzo mi przykro, że pozostałe zarodki nie przetrwały, ale pókico najważniejszy jest ten jeden, który masz już w brzuszku. Trzeba wierzyć, że środowisko wewnątrz mamy jest dla niego przyjaźniejsze niż dla tych pozostałych, co zostałyna szkiełku w laboratorium i że będzie rozwijał się prawidłowo.
Problemik - wiem, z czego bierze się Twoje podejście i chłodny racjonalizm, nie mniej jednak póki co może pozwólmy Frelci na jej optymizm?
Nika - współczuję bieli, teściowej i oglądania dziecka szwagierki. Całokształt może dać nieźle do wiwatu
Wszystkim: wesołych świąt!
Bajkaaa, Emiilka, Malgonia, Frelcia, Luna1993, Morusek lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Ja się zaczynam nakręcać. Nie mam totalnie żadnych objawów ale okresu tez nie mam. Jedyne co mnie studzi to po pierwsze przeświadczenie ze ciąża jest u mnie mało możliwa , a po drugie ze miałam jakieś zawirowania z owu i cholera wie czy się nie przesunęła. Nie mam ani testu, ani termometru, dopiero jutro wieczorem albo we wtorek ewentualnie zatestuje jeżeli @ by jednak nie przyszła. Co chwile jak głupi sprawdzam gacie
Malgonia, Czrna 81, Lunaris lubią tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Reset, odkąd jestesmy na swoim też zmieniliśmy tradycję. Śniadanie jemy u siebie tylko we dwoje a dopiero na obiad idziemy do rodziców lub teściów. Dzięki temu nie ma rano takiego pędu i jest po prostu miło. Szczególnie, że ani ja ani mój mąż nie lubimy się objadać rano, więc takie biesiadowanie o wczesnej porze to nie dla nas
Karma, rozumiem Cię, ale myślę że tak czy inaczej warto wykorzystać szansęLuna1993 lubi tę wiadomość
-
Karma88 wrote:Dziewczynki spelnienia w koncu tego jednego marzenia, a na razie rodzinnych Swiat!
Mi dzis owulak wyszedl pieknie. I to nie Prima Aprilis.
Szkoda, ze maz bedzie dopiero jutro w domu.30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
Karma88 wrote:Summer nie wierze, ze sie uda juz ot tak. Czekam na koniec cyklu i ruszymy z kroplowkami. Moze one jakos pomoga.
A jakie to Kroplowki? Mówisz o intralipidzie?Karma88 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Luna1993 wrote:Frelcia skarbie przykro mi, że pozostałe maluszki nie przetrwały. Ale tak jak dziewczyny piszą, ten jeden jedyny zostaje z Tobą nie bez powodu sama się niedługo przekonasz o swoim cudzie i następne święta spędzicie już we troje :* to jasne, że do in vitro trzeba podchodzić z pokorą, ale ja całkowicie rozumiem Twoje podejście i radość, sama też bym tak reagowała. Inaczej człowiek by zwariował, gdyby ciągle myślał że to nic nie da. Wierzę w Ciebie i Twojego malucha
Yos zazdroszczę Ci wakacji, ale bym sobie polezala na słoneczku a pisze kochana o ocenie karnej fałszerstwa dzieł sztuki- skończyłam historię sztuki wiec chciałam połączyć przyjemne z pożytecznym miło że pytasz
Nika tule przykro mi, że masz takie smutne święta . Trzeba wierzyć, że następne z maluchem albo ogromnym brzuszkiem
Jeszcze raz wesołych świąt kochaneLuna1993 lubi tę wiadomość
30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻