KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMnie dzisiaj opętało....obdzwonilam cała rodzinę z pytaniem kto ma maszynę do robienia sandwichy. Normalnie udusilabym chyba za tłuste sandwiche ociekające żółtym serem..
StaraczkaNika, Luna1993, lamka, moyeu, Lunaris, Simons_cat, Koteczka82, Emiilka lubią tę wiadomość
-
moyeu wrote:Doskonale Cię rozumiem, moja mama zmarła 8 lat temu 3 kwietnia w Wielką Sobotę, więc święta nie są dla mnie w żadnym wypadku wesołe. Ide do Ciebie do jamy, mam ciasto i ajerkoniak
Wszystko dziś do tyłka mam nadzieję że we wtorek lekarz mi poprawi humor jak pokaże mi malutka także jeszcze przetrwać jutrzejszy dzień i jakoś to będziemoyeu lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Przeżyłam! Jedziemy do domu! W środku lasu mam lepszy zasięg niż u teściowej na wsi
Cieszę się jakbym wracała z obozu przetrwania dla niepłodnychFrelcia, Achia, Malgonia, Bocianiątko, summer86, blue00, nowa na dzielni, moyeu, Lunaris, innamorata88, Koteczka82, Czrna 81, KateKum, Kotowa lubią tę wiadomość
-
Cześć Kochane
futuremama trzymam kciuki, aby to było to
Nika mam nadzieje, z u Ciebie to nie żaden evap tylko zaraz się pojawi tłusta krecha Pięknie byś rozpoczęła miesiąc.
U mnie już gościna się skończyła, wiec odpoczywamy z mężem
Mozecie mi polecić jakiś syrop na kaszel mokry? Zaraz mi płuca wyskoczą ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2018, 19:24
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
nick nieaktualny
-
Flegamina w syropku, ewentualnie Sambucol o smaku czarnej porzeczki na mnie dobrze działa.
No i to na bank evap, bo nie pojawił się w ciągu dobrych 10 minut, tylko dopiero po wyschnięciu testu. Ale to dopiero 10 dpo, więc tak czy siak trzeba siknąć znowu koło wtorku.
Mam nadzieję, że nie strzeli mi do łba sikać jutro.
-
No i zaczelo sie plamienie.. ale w końcu cykl ktory sie zacznie w Wielkanoc musi się dobrze skończyć.
We wtorek zamawiam test na te wszystkie mutacje i zobaczymy co bedzie oby tylko ta druga faza się choć ciut wydłużyła. Mam nadzieję, że to taki poporonny rozstrój.
Frelcia ja w ciazy zaczelam jesc serWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2018, 19:45
-
nick nieaktualny
-
Małgonia, na wydłużenie lutealnej pomaga wit C w sporych ilościach. Ale trzeba uważać jeśli się bierze acard, bo ona też rozrzedza krew. A w czasie okołoowu warto odkwasić organizm np. octem jabłkowym, bo zarodek ani sperma nie lubią kwaśnego.
Malgonia lubi tę wiadomość
-
To sprobuje w tym cyklu pilam pokrzywe. Gorzej, ze to drugi cykl z tak krotka fl. 10 ide do gina. Zobaczymy co mi powie. O ten ocet zapytam pozniej, bo jak znam siebie to zapomne przez tydzien.
Mam donga na ten cykl. Oby mi tylko okres nie trwal 12 dni no ale do dnia matki mam 2 szanse. Musi sie udac, ale mam nadzieję, że jeszcze w tym zaskocze.
Nika poki co licze na te dwie kreseczki u Ciebie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bajkaaa wrote:To ja ciasto chętnie ale nie ajerkoniak
Wszystko dziś do tyłka mam nadzieję że we wtorek lekarz mi poprawi humor jak pokaże mi malutka także jeszcze przetrwać jutrzejszy dzień i jakoś to będzie30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
nick nieaktualny
-
Nika kochana a ze względu na heparyne nie lepiej wiedzieć wcześniej niż we wtorek ze coś jest na rzeczy?