KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No i żeby nie było. W ramach psikusa test mi evapa pokazał. To na bank nie wyszło w czasie, bo wgapiałam się w test dobre 10 minut i nic nie było. A po ok godzinie spojrzałam i była taka mega blada kreska, tak blada że nie sposób powiedzieć, czy szara, ale chyba tak.
Na nic nie liczę, ale jak zobaczyłam toto po jakiejś godzinie, to się wkurzyłam. No bardzo kurde śmieszne. Następny test wywalam do wc. Nie będzie żadnego ogladanka po czasie! -
Nika, masz jeszcze testy? Może warto jeszcze jutro siknąć? Tak dla pewności30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
Mam jeszcze 2 bobki. Siknę we wtorek, najpierw wypłukam z siebie b-complex, bo od tego test jest cały zółty i słabo cokolwiek widać. Po 2 dniach odwyku juz chyba nie będę sikać na cytrynowo.
Muszę jeszcze przetrwać rodzinny obiad i rodzinne kawkowanie przy cieście (bardzo śmieszne, jak ani kawy ani ciasta nie wolno). A potem ewakuacja!
Małgonia, mam nadzieję, że w przyszłym cyklu nowy lek coś poprawi. Obyś miała rację!Malgonia lubi tę wiadomość
-
Hej. Pisałam kiedyś w którymś miesiącu z Wami. Do tej pory się nie udało.
Dziś też robiłam test i zrobił mi Prima aprilisowego psikusa. Patrzę jest różowa kreska ale poszła w górę po teście i zniknęła . Powtórzę we wtorek ale nie wierzę w cuda.
W lipcu mam laparoskopie i drożność.
Staramy się do końca roku tylko i potem odpuszczamy.
Usunięcie mięśniaka
3 aniołki + 1cp
Jeszcze będzie dobrze, musi być
30.08 - 1 IUI ☹ -
Dzień dobry dziewczyny
A raczej ja dziś lecę do tej jamy (czy jak ja nazywacie) w każdym razie mam taki humor że już płakałam kilka razy dziś i czekam aż emek łaskawie z pracy wróci i jadę do teściów i już mną telepie na samą myśl że tam będę ogólnie bym się schowala dziś pod jakimś kocem i płakała cały czas i niestety to nie prima aprilis zresztą ja nigdy nie obchodzilam tego bo mój tata 29lat temu właśnie 1 kwietnia umarł także u mnie dziś smutno
Wybaczcie że w takie święto się żale ale nie mam do kogo -
nick nieaktualnyStaraczkaNika wrote:No i żeby nie było. W ramach psikusa test mi evapa pokazał. To na bank nie wyszło w czasie, bo wgapiałam się w test dobre 10 minut i nic nie było. A po ok godzinie spojrzałam i była taka mega blada kreska, tak blada że nie sposób powiedzieć, czy szara, ale chyba tak.
Na nic nie liczę, ale jak zobaczyłam toto po jakiejś godzinie, to się wkurzyłam. No bardzo kurde śmieszne. Następny test wywalam do wc. Nie będzie żadnego ogladanka po czasie!
Sikaj ponownie! Może to jednakak nie evap;) a za tydzień ja wysikam 2 kreski i spotkamy się na porodówce w grudniuWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2018, 13:34
lamka lubi tę wiadomość
-
Bajeczko rozumiem, ze ta data jest dla Ciebie bardzo przykra. Jama wszystkie mysle, ze przyjmie wiec wiesz.
Yoselyn tak o intralipidzie mowie. Jakos pojde w te kroplowki, ale coraz bardzie dochodzi do mnie, ze to walka z wiatrakami. Moge sie seksic 100x dziennie codziennie i nic z tego nie bedzie.
Od tygodni czuje, ze jestem w jakims dole z ktorego ciezko mi wyjsc w kwestii staran.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualnyWesołych Świąt Wielkanocnych kochane ❤❤❤
Życzę Wam abyście niedługo tuliły swoje upragnione dzieciątko,życzę Wam dużo miłości szczęścia i radości ❤❤❤
Ja wczoraj wsadzilam do koszyczka jajko ozdobione dwiema czerwonymi kreskami...symbol nam wiadomyFlowwer, Czrna 81, Kingulla, Lunaris lubią tę wiadomość
-
StaraczkaNika wrote:No i żeby nie było. W ramach psikusa test mi evapa pokazał. To na bank nie wyszło w czasie, bo wgapiałam się w test dobre 10 minut i nic nie było. A po ok godzinie spojrzałam i była taka mega blada kreska, tak blada że nie sposób powiedzieć, czy szara, ale chyba tak.
Na nic nie liczę, ale jak zobaczyłam toto po jakiejś godzinie, to się wkurzyłam. No bardzo kurde śmieszne. Następny test wywalam do wc. Nie będzie żadnego ogladanka po czasie!
Wiesz co ja robiłam pierwszy test 9 dpo i wyszedł negatywny więc sir wkurzyłam i liczyłam że cos się pojawi i go zostawiłam. Dopiero patrzę po kilku godzinach że chyba coś jest albo mam zwidy i dałam go na ścianę... Beta kolejnego dnia była 12,30 mIu -
Misiak a jak M i jego samopoczucie ? Zrobił M fragmentacje DNA nasienia ?
Nie odpuszczaj, szukaj przyczyny bo na pewno jest.
Karma ja wierzę że u mnie parę czynników na raz wspomogło to że jestem w ciąży- kroplówki choć bardziej acoffil i wyleczenie zapalenie endometrium. Druga sprawa to "ten zarodek".
Reset ja rozumiem Problemik bo wiem co przeszła moja siostra i koleżanka. Ivf to nie bułka z masłem i każdy zarodek jest na wagę złota bo " kochamy od pierwszej komórki " i płaczemy po stracie każdego.
Trzeba wierzyć w każdy ale dać się zwariować bo upadek z wierzowca boli co nie znaczy że nie wierzymy w zarodek Frelci.problemik lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flower mąż różnie. Ma kryzysy ale w miarę ok. Nie robił jeszcze badań. Wolną chwilą ma zrobić. W kwietniu ma endokrynologa a w maju hematologa.
Tak wogole to spokojnych Świąt Dziewczyny.
My wróciliśmy od rodziców a później mają wpaść znajomi z 3 dzieci.
Usunięcie mięśniaka
3 aniołki + 1cp
Jeszcze będzie dobrze, musi być
30.08 - 1 IUI ☹ -
Nikusia ja sie non stop modlę o Ciebie, zebys sie nie poddała i żeby w koncu byłondane i Tobie. I wiem, ze sie uda. Dobrze, ze Ty tez znow zaczynasz w to wierzyc.
U mnie @ brak. Oby ten spadek byl wynikiem zmiany miejsca, uchylonego okna lub implantacji mego maluszka. Jeszcze nadzieja sie tli. Sprawdzilam swoj ciazowy wykres to bole menstruacyjbe mialam juz 5 dni przed pozytywem. Ale jak nie to sobie na urodziny wysikamStaraczkaNika lubi tę wiadomość
-
Późno się witam, ale jestem wpadłam na chwilkę.
Malgoniu jak dla mnie to to wygląda na spadek implantacyjny. Poza tym chyba co pisałaś o lekkim plamieniu? To by się wszystko kupy trzymało
Nika trzymam kciuki, żeby test pokazał na dniach dwie, piękne krechy
U mnie @ się rozkręciła, chociaż potopu nie ma jak to zwykle bywało. Może chociaż w tym miesiącu nie będę czuła się jak kura znosząca jaja.
StaraczkaNika lubi tę wiadomość
2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 🙂
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium)
5 dpt⏸
7 dpt - beta 57,4
9 dpt - beta 134
11dpt- beta 300,44 prog. 26
15dpt - 1660 prog. 28 -
Malgonia wrote:Nikusia ja sie non stop modlę o Ciebie, zebys sie nie poddała i żeby w koncu byłondane i Tobie. I wiem, ze sie uda. Dobrze, ze Ty tez znow zaczynasz w to wierzyc.
U mnie @ brak. Oby ten spadek byl wynikiem zmiany miejsca, uchylonego okna lub implantacji mego maluszka. Jeszcze nadzieja sie tli. Sprawdzilam swoj ciazowy wykres to bole menstruacyjbe mialam juz 5 dni przed pozytywem. Ale jak nie to sobie na urodziny wysikam
Kochana wypiłam dziś za Twoja implantację toast :* wiec na Twoje urodziny ja wysyłam pozytywa<3Malgonia lubi tę wiadomość
-
Haha. No ja sie nie napalam, bo poza wczorajszym skokiem to raczej sie na malpe zbiera niz ciaze.. no ale podobno kazda jest inna w kwietniu tez bedzie fajnie zajsc. Moge Nice podniesc statystyki.
Maz mnie zabral na spacer do parku w Chorzowie. A ja wiosenne laszki. On biega a mi dupsko marznie. Skotralam sie w aucie i mam pol godziny dla siebie.. i dla Was
Kingula i Siwulec milo, ze ktos tam wierzy w tego mojego kropka ciekawe co poranek jutro przyniesie. -
Witam się baaardzo leniwie.
Malgonia taki spadek 9dpo to akurat obiecująco wygląda. Trzymam kciuki
Frelcia orzesz kurwasz! Wczoraj byłam tylko na marcówkach, także dopiero doczytałam Przykromi że reszta kropków nie dała rady... Ale wierzę że powtórzy się sytuacja jak u Katehawke
Tak patrzyłam na pierwszą stronę i coraz mniej weteranek Jeszcze kilka osób zostało,które były tu przede mną... Także ten,dziewczyny spinać tyłki i nie blokować kolejki!Haha!
A teraz muszę się pochwalić moimi chłopakami. Pierwszy raz zostałam obudzona na świąteczne śniadanie. Stół był nakryty, wszystko ładnie przygotowane, niby nic wielkiego, ale było mi bardzo miło że raz nie musiałam ja nad nimi skakaćLunaris, Frelcia, Siwulec, Malgonia, Luna1993, Emiilka, nowa na dzielni, Izape_91, moyeu, Koteczka82 lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Frelcia trzymam kciuki za Twojego maluszka- niech zrobi prima aprilis i odwrotnie do rodzenstwa przyczepi się do Was na zawsze!
Jeśli pozwolicie to potowarzysze Wam kwietnioweczki w staraniach. Kibicuje Wam z całej siły i zostawiam Wam Świąteczne wirusów +(:-_;)£¥]\{<*>¥§%~|£&,'^*{¥}Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2018, 20:57
Siwulec, Malgonia, Frelcia, Karma88, StaraczkaNika, Luna1993, Emiilka, Morusek, nowa na dzielni, Izape_91, Mala90, Czrna 81, Koteczka82, KateKum, Kargo31 lubią tę wiadomość
-
Bajkaaa wrote:Dzień dobry dziewczyny
A raczej ja dziś lecę do tej jamy (czy jak ja nazywacie) w każdym razie mam taki humor że już płakałam kilka razy dziś i czekam aż emek łaskawie z pracy wróci i jadę do teściów i już mną telepie na samą myśl że tam będę ogólnie bym się schowala dziś pod jakimś kocem i płakała cały czas i niestety to nie prima aprilis zresztą ja nigdy nie obchodzilam tego bo mój tata 29lat temu właśnie 1 kwietnia umarł także u mnie dziś smutno
Wybaczcie że w takie święto się żale ale nie mam do kogo30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻