KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Yoselyn82 wrote:Frelcia trzymam mocno kciuki za twojego babla ktory ejst w brzuszku
p.s zastanawia mnie czemu nie zamrozili twoich maluszkow w tym samym dniu co mialas transfer skoro juz byly blastkami? hmm -
nick nieaktualnyKateHawke wrote:Kochanieńka mój"jedynak" ma już 3 miesiące także zobaczysz jeszcze będziesz mnie gonić u mnie reszta też nie dotrwała ale ten jeden Okruszek skoro dotrwał to został. U Ciebie też zostanie
Pamiętam właśnie:* to mi daje nadzieję!KateHawke lubi tę wiadomość
-
Frelcia, trzymam mocno kciuki za Waszego bąbelka. Będzie dobrze!
Życzę Wam, Kochane, aby te Święta Wielkanocne przyniosły Wam wiosenną radość, pogodę ducha, spokój, ciepło bliskich Wam osób, wewnętrzny spokój i siłę do dalszej walki o to co dla Was jest najważniejsze.
KateHawke, Frelcia lubią tę wiadomość
"Nie da się przyśpieszyć biegu rzeki lub wschodu słońca ani sprawić, aby drzewa rosły szybciej niż rosną. Wszystko wydarza się wtedy, gdy jest na to gotowe." -
Frelcia trzymam mocno kciuki za Twoją kruszynkę
A ja mam jeszcze szybkie pytanie, dostałam polecenie od endokrynologa, że mam brać lutke w każdym cyklu, ponieważ mój prog jest do D. Zawsze miałam ovu ok. 14,15 dc i cykl max 30 dni. Teraz jak patrzę na mój wykres wypadałoby żebym wzięła lutke od jutra przez 10 dni, ale to mi wydłuży cykl.
Teraz proszę mądre głowy o pomoc, brać czy nie?Frelcia lubi tę wiadomość
-
KateKum wrote:Frelcia trzymam mocno kciuki za Twoją kruszynkę
A ja mam jeszcze szybkie pytanie, dostałam polecenie od endokrynologa, że mam brać lutke w każdym cyklu, ponieważ mój prog jest do D. Zawsze miałam ovu ok. 14,15 dc i cykl max 30 dni. Teraz jak patrzę na mój wykres wypadałoby żebym wzięła lutke od jutra przez 10 dni, ale to mi wydłuży cykl.
Teraz proszę mądre głowy o pomoc, brać czy nie?KateKum lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFrelcia, wierzę w Twojego szkraba! Cała reszta jest zbędna, po prostu jesteś w ciąży i to się nie zmieni przez najbliższe 8 miesięcy.
Nika, dokładnie tak wyglądają święta u mojej teściowej.... Jutro będę przeżywała ten sam dramat. Ale jako że mamy już prawie 3 latka to spacer nawet nie wchodzi w grę... Znam ten ból, wspieram mocno!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2018, 19:19
Frelcia lubi tę wiadomość
-
Frelcia, bardzo przykra wiadomosc.
Zapewne dopiero teraz zrozumiesz ze do ivf trzeba podchodzic z ogromna pokora. Tutaj nic nie jest pewne. Jeszcze nie majac zarodkow myslalas o oddaniu ich do adopcji...
Pamietaj ze kazdy zarodek i kazdy oocyt jest na wage zlota.
Za kazdym razem podkreslam ze podchodzac w taki sposob jak ty "Mi na pewno sie uda" bedziesz bardzo cierpiala.
Mozecie mnie zlinczowac tutaj. Ale gdybym szla takim tokiem myslenia przy tych wszyatkich transferach bylabym juz strzepkiem nerwow.Flowwer lubi tę wiadomość
[/url]
07.2016 Crio
II ICSI - ⛄⛄⛄⛄⛄⛄
11.2016 et 4tc
02;07;09.2017 crio
11.2017 leczenie immuno
12.2017 crio ☃☃4tc
III ICSI ⛄⛄
4.2018 crio
07.2018 pożegnanie z Novum
10.2018 telefon do OA (tylko tel...)
07.2021 IV ICSI nowa nadzieja
07.2021 💔🥺
08.2021 💔🥺
10.2021💔💔🥺
12.2021 V ICSI ⛄⛄⛄
01.2022 ET... czekamy
7dpt - 27,5
10dpt - 151
16dpt - 1478
27dpt
04.2022 - poznaliśmy płeć - synek
05.2022 - 21tc usg połówkowe 340g
09.2022 💙🤱3500g 55cm zdrowy synek 🥰❤️🍼 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Frelcia, trzymam kciuki żeby maluszek dał radę :*
ja dzisiaj cały dzień zastanawiałam się czy pokusić się jutro rano na testowanie, w końcu byłby to 12 dzień po wstrzyknięciu ovitrelle i 11 po owu ale moja wizyta w toalecie nie pozostawiła złudzeń - rozciągliwy śluz z nitkami krwi. Czyli cykl jak każdy inny. Kurcze, myślałam że ovitrelle nam pomoże, a tu dupa. i nawet zwiększenie duphastonu do 4x dziennie nie wydłuża mi cyklu - dziś 21dc.
Przepraszam, że smęce na samym początku wątkustarania od IX 2016r.
endometrioza
Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą. -
nick nieaktualnyfrezyjciada wrote:Frelciu! Będzie dobrze! Mocno to to wierzę! Jutrzejsza komunia święta będzie w intencji Waszego Okruszka! Niech z Wami zostanie na zawsze! :*
Dziękuję za wsparcie! To wiele dla mnie znaczy.
Problemik zostanę przy moim podejściu jeśli pozwolisz. Dzięki.Kargo31 lubi tę wiadomość
-
KateHawke wrote:A serduszkowałaś w czasie owulki? Jak tak i jest szansa na fasoleczkę to ja bym brała. A jeśli wiesz że cykl na straty z jakiegoś powodu to nie bierz. Tak myślę
Teraz to ja już nic nie wiem, kiedy ta owulka co i jak. Ale w lutym brałam proga na wywołanie, później dostałam @ w 16 dc. To może wezmę te lutke i się wszystko unormujeKateHawke lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Frelcia ja tez wierze ze będzie dobrze, jestem pewna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2018, 22:13
Frelcia lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Cześć dziewczyny jutro miałam testować, ale niestety @ przyszła dziś wyjątkowo wcześniej ;( także pozostaje mi trzymać za Was kciuki i zapisać się pózniej na testowanie prawdopodobnie 3 maja, yhhhh a takiej dobrej myśli byłam, No nic to, powodzenia dziewczyny!
-
nick nieaktualnyMalgonia wrote:Minie Blac a moze jednak nie? Moze to jakies plamienie owulacyjne?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2018, 21:46
-
Nat90 wrote:Cześć dziewczyny jutro miałam testować, ale niestety @ przyszła dziś wyjątkowo wcześniej ;( także pozostaje mi trzymać za Was kciuki i zapisać się pózniej na testowanie prawdopodobnie 3 maja, yhhhh a takiej dobrej myśli byłam, No nic to, powodzenia dziewczyny!