KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Yoselyn82 wrote:
U mnie zrobilo sie ciemno i grzmi, pewnie zaraz bedzie lalo
U mnie to samo... Tylko bez grzmienia, ale za to tak pięknie zielono ! Zbliża się maj mój ulubiony miesiąc ! Najpiękniejszy i najbardziej zielony miesiąc w roku
Yoselyn, no trudno niech gada. Nie ma to jak się żalić gdzie indziej:) ahh znowu te dziewczyny z testowania są najgorsZe i kółko wzajemnej adoracji.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2018, 19:40
Bajkaaa, Czrna 81 lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualnyLuna1993 wrote:Jasne, że na l4 nie może Ci wypowiedzieć umowy o prace. To że stawilas się w zakładzie pracy będąc na zwolnieniu ALE TEGO DNIA NIE SWIADCZYLAS PRACY nie oznacza, że mimo zwolnienia tego dnia pracowałas (gdyby tak było to by mógł wręczyć wypowiedzenie). Tym bardziej z mocą wsteczna. Nie wiem, dlaczego się na to zgodziłaś
-
nick nieaktualnyNika super, że wszystko jest na dobrej drodze!
Nenusia trzymam kciuki żeby wszystko się potoczyło do szczęśliwego rozwiązania!
A co do Vivanillki to chyba się przejdę na grudniowki, bo mnie strasznie irytuje takie zachowanie.Bocianiątko, nenusia, StaraczkaNika lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyYoselyn82 wrote:Dziewczyny laska ktora zachowuje sie jak dziecko i sie obraza czyli Vivanillka i poszla z tad, gada o moim poscie na grudniowkach i o dziewczynach ktore je tylko wroza biochem. A reszta oczywiscie w dyskusje idzie za nia.
Jej gina mowi - Moja ginekolog powiedziała że te rzadkie usg to niby żeby zapobiec przegrzewaniu się zarodka i dlatego tak rzadko robią teraz usg. Po prostu smiechu warte..Laski gadaja ze wszystko ok jest itp.. no jakas porazka! -
Przepraszam że tak wtrące, byłam na placu zabaw z małą i nie nadrobiłam jeszcze. Mam już wyniki progesteronu - 32,9 ng/ml, a jeszcze tydzień temu było tylko 13,4
Achia, Bocianiątko, nenusia, Malgonia, StaraczkaNika, Morusek, summer86, Karma88, Izape_91, Yoselyn82, KateHawke, MamaFabianka, Bajkaaa, Rucola, Anaaa90, Kotowa, MaryAnn, Czrna 81, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyYoselyn82 wrote:Dziewczyny laska ktora zachowuje sie jak dziecko i sie obraza czyli Vivanillka i poszla z tad, gada o moim poscie na grudniowkach i o dziewczynach ktore je tylko wroza biochem. A reszta oczywiscie w dyskusje idzie za nia.
Jej gina mowi - Moja ginekolog powiedziała że te rzadkie usg to niby żeby zapobiec przegrzewaniu się zarodka i dlatego tak rzadko robią teraz usg. Po prostu smiechu warte..Laski gadaja ze wszystko ok jest itp.. no jakas porazka!
Edit-pisalysmy w tym samym czasieWiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2018, 19:24
Yoselyn82 lubi tę wiadomość
-
Izape_91 wrote:Ciesze się, że chociaż zaczęłam biegać od stycznia- ostatnio naszła mnie myśl, że gdybym dalej naiwnie wierzyła że jak nie będę się ruszała to Zajde w ciążę : D to bym się rozrosła bardziej, a tak to mam nową pasję i udowadniam sobie że mogę wiecej!
No właśnie muszę iść w Twoje ślady bo jestem zła, ze zawaliłam formę przez starania. Byłam taka wysportowani a ostatnio miałam nawet problem z podciągnięcie się 3 razy na drążku . Po wakacjach zaczynam znowu ćwiczyć. Albo nawet w sumie od dzisiaj :p może sień minimalnie chociaż przed wyjazdem ujędrnieIzape_91 lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nick nieaktualnyYosel wiem, że to dotyczy bezpośrednio Ciebie, ale nie czytaj tego kochana i nie przejmuj się. Jesteś dorosła kobieta a nie jak ona dzieciakiem, który teraz jest glaskany po główce. Nie denerwuj się :* daj znać jak paczka dojdzie
Nenusia jasne, że można mieć dosyć rozumiem Cię. Ja bym walczyła z takim pracodawcą, ale mam brzydki charakterYoselyn82 lubi tę wiadomość
-
Yoselyn82 wrote:Dziewczyny laska ktora zachowuje sie jak dziecko i sie obraza czyli Vivanillka i poszla z tad, gada o moim poscie na grudniowkach i o dziewczynach ktore je tylko wroza biochem. A reszta oczywiscie w dyskusje idzie za nia.
Jej gina mowi - Moja ginekolog powiedziała że te rzadkie usg to niby żeby zapobiec przegrzewaniu się zarodka i dlatego tak rzadko robią teraz usg. Po prostu smiechu warte..Laski gadaja ze wszystko ok jest itp.. no jakas porazka!
No nic, to też trzeba "przerobić", żeby tak na to patrzeć.
EDIT: potwierdza się zasada, że trudne i długie starania wypaczają psychikę. Chyba większość z nas woli podchodzić do wszystkiego ciażowego na chłodno i albo zasisnąć poślady przed upadkiem albo mieć cudowną niespodziankę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2018, 19:43
Karma88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynenusia wrote:A ja mam pytanie jak się niby ten zarodek ma przegrzać?!
nenusia lubi tę wiadomość
-
nenusia wrote:A ja mam pytanie jak się niby ten zarodek ma przegrzać?!
-
nick nieaktualny
-
Luna1993 wrote:Nenusia moja Zuza już się dawno zagotowala od częstotliwości usg
Nikuś to chyba jesteście jedyneLuna1993 lubi tę wiadomość
-
Boćku jesteś moim aniołem
Co do tego przegrzania to ja tez cos slyszalam, ze odchodzi sie od sluchania serduszka tylko na rzecz obrazu, ze niby sie przegrzewa. Pytalam swojego giba to mi mowil, ze jak sie przejde ruchliwa ulica to mnie bardziej napromieniuje.
Ale ogolnie bym sie nie przejmowala. Rozumiem ja, ze bardzo chce byc w ciazy. Ona sie bedzie musiala zmierzyc z tym, jesli cos bedzie nie tak. -
Sanka wrote:Przepraszam że tak wtrące, byłam na placu zabaw z małą i nie nadrobiłam jeszcze. Mam już wyniki progesteronu - 32,9 ng/ml, a jeszcze tydzień temu było tylko 13,4Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualnyHaha Nika myślę, że tatuś nie zniesie żadnego mężczyzny u jej boku, a co dopiero czarnoskorego! (nie, nie jestem rasistka, mój mąż też- żeby nie było).
Zaraz zawału dostanę, komputer mi się nie włącza a tam 3/4 mojej pracy magisterskiej... A ja głupia nawet na pocztę sobie nie wysłałam mam tylko drukowana wersje ( na szczęście )