KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
KateHawk jak już tu jesteś to powiedz jak się czujesz? Na ex testerkach nie wyłapałam tego info.
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyReset weszłam tu tylko po przeczytanie Twojego streszczenia
kitram się pod kołdrą, bo jakby mnie emek zobaczył to KAPLICA! "Zamiast odpoczywać to siedzisz w tym telefonie, już lepiej jakieś koleżanki sobie Znajdź" no znalazłam właśnie, jak siostry, szkoda tulko, że wirtualnie.....
Która tam wyżerała dziecku kinderki?! Weź no się podziel! UWIELBIAM!!!!❤ Ale nie nie nieeeee mi ze względu na wątrobę chyba nie wolno.... Czy jest na sali dietetyk? Czy już śpi?
Morusek, reset, Emiilka, Meśka lubią tę wiadomość
-
Vivanillka, ja również cały czas trzymam mocno kciuki za małego Cukiereczka! Myślałam wyłącznie ze swojej perspektywy po kilku złych przyrostach lub spadkach. Chociaż u mnie nawet wysoki przyrost nie zakończył się szczęśliwie.PRZERWA W STARANIACH
29.05- neurolog
31.05- psychiatra -
reset wrote:KateHawk jak już tu jesteś to powiedz jak się czujesz? Na ex testerkach nie wyłapałam tego info.
Dziękuję, że pytaszczuję się bardzo dobrze. Troszkę podbrzusze pobolewa bo zaczyna rosnąć ten brzuchol powoli ale poza tym sama radość z drugiego trymestru. To już 16-ty tydzień i jak widać tryskam empatią i sympatią jak głupia
no i zaczynam wpadać w szał zakupów
trochę już jestem spokojniejsza i mam ciut więcej optymizmu - przedtem jednak bałam się cieszyć z ciąży- człowiek jak dużo wie to się bardziej stresuje - ot, świadomość.
reset, Cabrera, nowa na dzielni, Luna1993, Emiilka, Czrna 81, lamka lubią tę wiadomość
-
Kate- bardzo się cieszę, że wreszcie przyszedł czas na luz i cieszenie się ciążą! Pamiętam oczekiwanie na Twój transfer i betę... A tu nagle bach, drugi trymestr!
KateHawke lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
O nieee! Mąż mnie wygania z neta... Do jutra dziołszki - nie wysmarujcie za dużo bo jutro lekarz więc nie nadrobię
Buziaki dobranocne i wiruski zostawiam
#\#$×€÷_%#()#(#!&÷\€××(.'$!*)?#!&×(*)!&××€(*(#_#&!_*(×
reset, Lucia88, Morusek, Emiilka, Bocianiątko, Czrna 81, lamka, Kargo31, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyfrezyjciada wrote:Reset weszłam tu tylko po przeczytanie Twojego streszczenia
kitram się pod kołdrą, bo jakby mnie emek zobaczył to KAPLICA! "Zamiast odpoczywać to siedzisz w tym telefonie, już lepiej jakieś koleżanki sobie Znajdź" no znalazłam właśnie, jak siostry, szkoda tulko, że wirtualnie.....
Która tam wyżerała dziecku kinderki?! Weź no się podziel! UWIELBIAM!!!!❤ Ale nie nie nieeeee mi ze względu na wątrobę chyba nie wolno.... Czy jest na sali dietetyk? Czy już śpi?teraz mnie mdli a cukier skoczył mi tak, że idę spać
mój emek nazywa Was moimi epsiapsiami
Dobranoc, do jutra :*
Nenusia jestem z Tobą myślami !Emiilka, Anaaa90, Siwulec lubią tę wiadomość
-
No to ja Wam też powiem mój dzisiejszy hit z kinderkiem - kupiłam sobie dzisiaj kinder niespodziankę i wymyśliłam, ze jak w środku będzie hipopotamek to na bank mi wyjdą dzisiaj dwie kreski... w środku był jakiś z dupy samochodzik... no, a ja mam 31 lat
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2018, 22:38
Minie Black, Luna1993, Lunaris, frezyjciada, Flowwer, Karma88, lamka, by7mistake, Nat90, Bajkaaa lubią tę wiadomość
Synek już z nami ❤️❤️ Kwiecień 20
Marzec 19 - strata, 10 tc
24.07 - || kreseczki 💕
25.07 - beta 22 | prog 12,5
29.07 - beta 296,5!| prog 22
10.08 - serduszko +
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
StaraczkaNika wrote:Jest zarodek 7mm z tętnem, pęcherzyk żółtkowy 4 mm, a ciążowy prawie 4 cm. Torbiel minimalnie urosła, ale nią mam się martwić dopiero jeśli nie wchłonie sie w 12 tyg. Niby teraz w normie na 6tydzień 3 dzień. Kolana mi się trzęsły i doktor też się przejął. I słabo mi
Cudownie!!! Nikus oby tak dalej!
Synek 2016 💚
Córka 2018 ❤️
👼👼 -
nick nieaktualnyOch Ty żarłoku! Podzieliłabym Twój los jakby jakiś słodycz zachował się w domu! Ale zwyczajnie nie kupuję żeby mnie nie kusiło, bo z moją silną wolą jest jak z Yeti! Może dzięki temu przytyłam na razie tylko 1kg, a z synem o tej porze to już było z 6na plusie. Także jakieś pozytywy tam są, a jak mam chcice na coś słodkiego to zagryzam kanapkę z miodem
Nenusia jutro czekam z Tobą w gabinecie! Mam nadzieję, że już jutro to na bank Cie przyjmą!
A swoją drogą trzymajcie mocno kciuki, bo jutro o 15 mam połówkowe i szczerze to s***am po gaciach ze stresu. Nie wiem skąd mi się to bierze, ale nie potrafię tego powstrzymać...Luna1993, Anna Stesia, Malgonia, lamka lubią tę wiadomość
-
Nowa dobrze że wierzysz w bociany
Pamiętaj nasyp cukier na parapet
Reset I love You ♡Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2018, 22:52
reset, Bocianiątko, nowa na dzielni lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Reset, Kochana, aż się wzruszyłam czytając Twoje dzisiejsze streszczenie
Razem z Antosiem dziękujemy za napisanie tylu ciepłych słów o nas
Kochamy Cię!
reset, Rucola lubią tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
Kochane moje! OF mi zastrajkował i dopiero teraz nadrobiłam! Niby spokojny relaks w wannie z epsiapsiami ale leżę i rechoczę się jak wariatka!
Wy to potraficie humor poprawić! A ja z tego stresu przed jutrem wróciłam z pracy o 19, ugotowałam obiad na jutro i zrobiłam porządek ze wszystkimi wynikami! Ostatnio na zakupach kupiłam taką fajną teczkę z koszulkami
Resecikuchwała Ci za te podsumowania! :*
Nenusia, jestem jutro z Tobą :*
A też jutro poproszę mini kciuki bo po południu mam wizytę u naszego pieszczocha przystojniakai zamierzam nim trochę zakręcić
i zrobić mega wrażenie moim segregatorem z pięknie ułożonymi wynikami + super fajną tabelką!
I korzystając z okazji dziękuję wszystkim ex-testerkom że tak licznie zechciały wspomóc moją kolekcję wirusków pod wykresem! :* :* :*reset, nowa na dzielni, Emiilka, Malgonia, Morusek, lamka, Siwulec, KateHawke, KateHawke, Bajkaaa lubią tę wiadomość
2. ICSI (OviKlinika): 22.01.2021 - 13 kumulusów, 10 dojrzałych komórek - 10 zarodków - transfer odroczony
CRIO 2.3.3 i M3 - 29.10.2020
02.2020 - diphereline 8 miesięcy (sztuczna menopauza, wyciszenie adeno)
ET cl9.3 - 01.08.2019
1.ICSI (nOvum): lipiec 2019 - 10 kumulusów, 6 komórek, 3 zarodki słabej jakości (duża fragmentacja)
IUI - 24.10.2018
IUI - 19.11.2018
maj 2019 - histeroskopia - stan zapalny endometrium, adenomioza
marzec 2019 - dieta bg i bm, zmiana leków i supli - bez efektu
maj 2018 - laparoskopia - skoagulowane drobne mięśniaki
czerwiec 2018 - immunosupresja bez efektu
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, adenomioza, hashimoto, niedoczynność tarczycy, hiperinsulinemia, hiperprolaktynemia, rozjechane cytokiny, wrogi śluz -
Reset jesteś niesamowita ♥️
A ja szyję kurę. Pochwale się jutro:)Bocianiątko, reset, Anaaa90, Flowwer, Emiilka, Lena21, Morusek, lamka lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Matko nadrobiłam w końcu
ale niestety mój ciążowy mózg na tą chwilę zapamiętał tylko cudowne wieści od Nikusi i Gertrudę
Nika Ty wiedz, że na extesterkach czekamy na Ciebie - rozumiemy strachy, ale pamiętaj że w każdej chwili jesteś miłe widziana!
Co do Gertrudy ubawiłam sięmoja przyjaciółka mówi pieszczotliwie Dorota, a druga Zosia
tylko moja jakaś bezimienna- czas ją jakoś nazwać i zacząć ją uświadamiać, że już niedługo spory człowiek będzie testować jej elastyczność
Reset jestem bardzo ciekawa czy fala progesteronu, która niedługo zaleje Twój mózg jakoś na niego wpłynie, bo ja kiedyś nie używałam w ogóle notatek a teraz absolutnie wszystko muszę zapisać bo w głowie czarna dziura
Afera z cukiereczkiem, ja rozumiem doskonale że tutaj chodziło o pomoc i troskę, ale nie każdy jest chyba na nią gotowynajbardziej przeraziło mnie w tej sytuacji to, że są już grudniowki, a to znaczy, że czas zapieprza strasznie !
Trzymam kciuki, czekam na kreski, badania i same pozytywne wieści
reset, lamka, Siwulec lubią tę wiadomość
-
nowa na dzielni wrote:No to ja Wam też powiem mój dzisiejszy hit z kinderkiem - kupiłam sobie dzisiaj kinder niespodziankę i wymyśliłam, ze jak w środku będzie hipopotamek to na bank mi wyjdą dzisiaj dwie kreski... w środku był jakiś z dupy samochodzik... no, a ja mam 31 lat
Czrna 81, nowa na dzielni, lamka, KateHawke, Nat90, Bajkaaa lubią tę wiadomość
-
Nenusia, trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę! Mam nadzieję, że ta torbiel to sama zniknie, albo doczeka do końca ciąży w spokoju. W ciąży ponoć różne rzeczy się dzieją.
Bociek, to wielki krok zrobić segregator z przegródkami. Mam nadzieję, że kupiłaś od razu drugi na ciążowe badania? Trzymam kciuki za powodzenie misji!
Lucia i Nowa cale rano macie sprawiedliwie po 1 kciuku... No, wstawajcie już! Psiii! PSIIIIiiiii! Psiiiii! Samo się nie wysika!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2018, 06:21