KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
StaraczkaNika wrote:Beta HCG 42.89 mlU/ml
Boję się. Jest jeszcze niżej niż ostatnio - wtedy miałam 55 w 12dpo
FT4 19.78 pmol/l przy normie dla 1 trymestru do 19.6
TSH 1.68 mlU/l
Jak Cie to pocieszy to ja w tej ciąży z synem 12 dpo miałam 37,5 MiU/ml. Podobno z chłopakami wolniej rośnie a u dziewczynek pędzi beta tak jak u Lamci. Ale to tylko zabobony -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Siwulec wrote:Nikuś i Frelciu wierzę w Wasze maleństwa
i podobnie jak Hope betę już tylko traktuje jako potwierdzenie ciąży, jej wartości i przyrosty przestały już mieć jakiekolwiek znaczenie... moja była wysoka i rosła książkowo.
Obie jesteście w ciąży i to jest super wiadomość, teraz musicie przetrwać (szczególnie w głowie) pierwszy trymestr i będziecie spokojniejsze :* a my tutaj będziemy wspierać i kibicować każdego dniagolonat lubi tę wiadomość
-
Minie Blak - 11 po, a od 9 już plamię
Frelcja jeszcze masz czas i na objawy, choć rozumiem Twój strach. Pamiętaj, ze to nie jest Twoja ostatnia szansa, ale też nie można jeszcze przekreślać tego zarodeczka -
Ja dzisiaj wracam do diety i wszystkich leków. Muszę być przygotowana na następny cykl Spisałam sobie ziola od Niki i dzisiaj robię zamówienia! ale już się trzęsę na myśl o wyniku biopsji która będzie dopiero za dwa tygodnie! Głupia jeszcze przed badaniem postawiłam sobie diagnozę
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
nick nieaktualnyNika kochana będziesz sprawdzać przyrost?przeprasZam, jeśli już pisałaś. Ja się tak nie znam, ale myślę że wartość bety to indywidualna sprawa, zależy kiedy było zagniezdzenie.
U mnie dziś też smutno, od wczoraj rana jest mi strasznie słabo, bóle jak przed @, w krzyżu, sporo śluzu. Boję się powtórki z pierwszej ciąży, że to ta cholerna szyjka się skraca. Czekam do wieczora -
nick nieaktualny
-
Kupiłam zapas testów o większej czułości i siknelam przed chwilą jeszcze na dwa różne dla porównania. Teraz myślę tylko żeby mimo to @ nie przyszła.
Frelcia trzymaj się, wierzę że ci się uda. Ja w pierwszej ciąży do 6 tyg nie miałam żadnych objawów. Teraz też nic, cycki tylko bolą ale nie wiem czy bardziej niż zawsze.
StaraczkaNika trzymam kciuki żeby wszystko było w porządkuWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2018, 12:02
-
Bociek Ty tam sobie nic nie wymyślaj bo mamy plany na maj
ja jutro startuje z dietą oczyszczającą - to będzie 3tyg katorgi ale chce wrócić do biegania więc muszę zgubić parę kg żeby mi kolana nie siadły po pierwszym truchtaniuMalgonia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBazylek bete robię 12dpt w przyszły wtorek. Wcześniej w weekend chyba sikne na test ale bardziej w niedziele.
Jutro mój M rozmawia z Wroclawiem w sprawie pracy. To nerwy mi się na coś innego przeniosą
A tak to czekam niecierpliwie na bete Never Lose Hope.lamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Blue teraz wracaj do dzieci bo na pewno się stęskniły ♡ a maluszek zuch...
Nika Hope ma rację ale musisz wierzyć w maluszka !
Frelcia te czekanie od transferu do testu to katorga i czas się ciagnie ale jutro mozesz zrobić bobo kciuki zaciśnięte !
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyFlowciu wiem że mogę ale może wyjść a może nie wyjść a dodatkowy poziom stresu mi niepotrzebny. Wolę klarowna sytuację 12dpt kiedy czarno na białym będzie jak jest. Póki co mam takie porabane sny...testy ciążowe z trzema kreskami:D
Rucola, Flowwer lubią tę wiadomość
-
lamka wrote:Siwulec jeśli mówisz o diecie warzywno-owocowej to nie rób tego, odradzam.
czemu ? dietetyczka uprzedziła że może być ciężko, ale ponoć raz w roku warto