KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobry wieczór!
Nenusia plan wydaje się kompetentny i bardzo konkretny -spodobała mi się Twoja Pani Dr. Życzę Ci aby fasolka dała radę przetrwać razem z Tobą a lekarze wymyślili metodę skuteczną i oszczędzającą dla Was obojga.
Minie gratulacje wiedziałam że beta to formalność zapraszamy na Ex-testerki
RESET !!!!! :* :* :* jupikajejjjjj !!! czekam na moje dwa kawałki ciasta (póki jeszcze mi krzywej ni zrobili i cukrzyca nie potwierdzona ).reset, Minie Black, nenusia lubią tę wiadomość
-
Lunaris wrote:czekam na moje dwa kawałki ciasta (póki jeszcze mi krzywej ni zrobili i cukrzyca nie potwierdzona ).
Wyślij adres na priv!:*
Lena21 wrote:Ominęło Cię na extesterkach
Zatrzymałam się na Weronice!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2018, 22:42
Lunaris lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Dziewczyny jakiś złoty środek na wylew pod skórny? Piszę lewą ręką bo prawa w górze z zimnym okładem. Sądzę że Pani od pobrania się wyzyla na mnie za to że C. poszedł i opierd... Za to że na pobranie krwi czekamy ponad 1,5h... Krew pobrana z bocznej żyły z bólem... Efekt ciemno fioletowy siniak
-
reset wrote:Bajka, a czy Ty aby nie musisz zmienić imienia w stopce?
Więc już tak zostalo, ale dajemy sobie możliwość zmiany po porodzie bo różnie może byc:)reset lubi tę wiadomość
-
Vivanilka poza okładem możesz zastosować maść z kasztanowca albo jakiś żel z heparyną na szybsze gojenie. Kilka dni i tak będzie schodziło
(Aesculan, Heparin, Heparizen, Lioton) -
Vivanillka wrote:Dziewczyny jakiś złoty środek na wylew pod skórny? Piszę lewą ręką bo prawa w górze z zimnym okładem. Sądzę że Pani od pobrania się wyzyla na mnie za to że C. poszedł i opierd... Za to że na pobranie krwi czekamy ponad 1,5h... Krew pobrana z bocznej żyły z bólem... Efekt ciemno fioletowy siniak
Vivanillka, przede wszystkim przyjmij wyrazy współczucia. Życzę dużo sił i wsparcia najbliższych.
Odnośnie krwiaka/siniaka, u mnie w labie jest karteczka, że w takich przypadkach warto smarować Altacetem, ale sama nigdy nie próbowałam. -
M. już śpi, a ja nie mogę. Nie wierzę... w ogóle to pierwszy raz w moim 32 letnim życiu, kiedy już nic nie muszę. Nie ma obrony/egzaminu wstępnego/kolokwium na aplikacji/egzaminu końcowego. Aż dziwnie!*
Powiem więcej- teraz mam poczucie, że wszystko jest możliwe. Nawet we własną ciążę wierzę! Jak nie teraz, to za miesiąc , dwa, trzy...
* i właśnie wymyśliłam podyplomowke z podatków
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2018, 23:05
Luna1993, Bajkaaa, Flowwer, Cabrera, lamka, Minie Black, nenusia, Mala90, Emiilka, Bocianiątko, KateHawke, Lunaris, Klamka82, Meśka, Nadzieja22, Sanka lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyIza a jak teraz u Was że staraniami?
Reset dla mnie to że ty zdasz ten egzamin było tak oczywiste jak 1+1.. Jesteś piękna, mądra a w dodatku w stanie błogosławionym. Cóż chcieć więcej. ? Smuci mnie tylko to że nie wierzysz w siebie, a powinnaś, bo nie jedna chciałaby być taka osoba jak ty.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2018, 23:12
reset lubi tę wiadomość
-
Mamunia, ja wierzę w siebie, wiem, że jestem dobrym prawnikiem. Co więcej, ja w normalnym życiu napisałabym pozew identycznie jak na egzaminie,choć Ministerstwo Sprawiedliwości w kluczu uważało inaczej. Byłam przekonana, że sprawdzający nie podzielą moich poglądów. Na szczęście podzielili...
Mamunia, dziękuję za tyle ciepłych słów pod moim adresem-Mamunia- lubi tę wiadomość
Vivanillka wrote:Dziewczyny jakiś złoty środek na wylew pod skórny? Piszę lewą ręką bo prawa w górze z zimnym okładem. Sądzę że Pani od pobrania się wyzyla na mnie za to że C. poszedł i opierd... Za to że na pobranie krwi czekamy ponad 1,5h... Krew pobrana z bocznej żyły z bólem... Efekt ciemno fioletowy siniak
Vivanillka, przypomniało mi się, że mi pomagał jeszcze Venescin Forte.Lunaris lubi tę wiadomość
❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
Kciuki za sikające jutro! Kto poza Malgonia ?
-Mamunia- wrote:Iza a jak teraz u Was że staraniami?
Reset dla mnie to że ty zdasz ten egzamin było tak oczywiste jak 1+1.. Jesteś piękna, mądra a w dodatku w stanie błogosławionym. Cóż chcieć więcej. ? Smuci mnie tylko to że nie wierzysz w siebie, a powinnaś, bo nie jedna chciałaby być taka osoba jak ty.
Nie wiem mamunia. Dostałam umowę na 2 lata... Trochę nie chce komentować.... Napewno będziemy się badać w dalszym ciągu, ale chyba zastopujemy. Zależy mi bardzo na tej pracy. Daje sobie pół roku na rozwój i zobaczę czy się sprawdzę i jak rozwinie się sytuacja. Ogólnie jestem bardzo mile zaskoczona warunkami widać że dbają o pracownika.
Mimo wszystko się boje, czy sobie poradzę. W końcu to nowe środowisko inna organizacja pracy, nowe przepisy do ogarnięcia... Dużo pracy mnie czeka i wiem że łatwo nie będzie. No nie wiem czy sobie poradzę. Najwyżej wrócę do mojego komornika hehe
Plus jest taki że jest wymóg co do stroju, więc czeka mnie dużo szycia sukienek i spódnic w maju trzeba będzie uzupełnić braki w szafie, jest zakaz spodni. Padam na twarz !
Dopiero dzisiaj do mnie dotarło że zostawiam kancelarie... Jakoś tak mi cholernie smutno. Będzie mi brakowało dziewczyn... Niewiadomo na kogo tam trafię. Do odważnych świat należy.
dlatego dobranoc :*
A u Was jak???Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2018, 00:17
Malgonia, Bocianiątko, -Mamunia- lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Izus, będzie dobrze! :*
W banku też pracują fajne dziewczyny- patrz na naszą Minie BlackIzape_91 lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyWitam w sobotę! Zostawiam wiruski na zachętę gdyby ktoś miał chęć wysikać dziś dwie kreski %%%%%%℅℅℅℅℅℅℅℅%%%%%%%%℅℅℅℅℅℅%%%%%%%%%%%%%%%%℅℅℅℅℅℅℅℅%%%%%%%%%%%℅℅℅℅℅℅℅℅℅℅℅%%%%%%%%℅℅℅℅℅℅℅%%%%%% ❤❤❤❤
Reseciku czy z tej ekscytacji przespałaś choć chwilę?
Iza nowa praca=nowe życie, także wszelkiego szczęścia na tej nowej drodze!reset, Morusek, Izape_91, Emiilka, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
Frezyjciada, trochę spałam, bo chciałam żeby pomiar temperatury był miarodajny I wygląda obiecująco! Po wczorajszym dniu to wiem, że wszystko jest możliwe!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8ac87cb737b4.jpg
Aha, wiruski wzięłam, ale dziś sikać chyba bez sensu, co? Jestem 7 dpo i 8-9 dni po zastrzyku, więc wypłukiwanie Ovi pewnie dopiero się zaczęło?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2018, 06:19
Malgonia, Morusek, blue00, nenusia, Emiilka, Bocianiątko, nowa na dzielni, Phnappy, Lunaris lubią tę wiadomość
Reseciku- jesli jakims cudem nie zajdziesz w tym cyklu to wierze, ze ten spokoj ktory teraz zyskasz pomoze Ci w kolejnym cyklu.
Ja niestety musze Was rozczarowac dwa tesciki zostaja na miesiac nastepny. Tempetarura poleciala na leb na szyje i spadek implantacyjny to to nie jest
Ale... moja FL trwala 11 dni brz zadnych plamien i ma jeszcze szanse dobic do 12
Tajlandia to nasze ukochane miejsce na ziemii i mysle, ze super bedzie tam zrobic takiego malca. Poza tym kobieta najbardziej plodna jest w miesiacy swoich urodzin wiec nie ma wyboru - musi sie udac
Mam nadzieje, ze choc zasluzylam na ten medal z kartofla -
Malgonia, medal jest Twój! Lody lub ciacho również :*
Kurczę, o ile dla dziecka Sanki od razu miałam pomysł na włoskie imię i orzchcilam jej zarodek imieniem Luciano, o tyle o tajskich imionach nie mam pojęcia! Muszę się doszkolić nim wrócisz, bo Twój zarodek nie może zostać bezimiennySanka lubi tę wiadomość
reset wrote:Malgonia, medal jest Twój! Lody lub ciacho również :*
Kurczę, o ile dla dziecka Sanki od razu miałam pomysł na włoskie imię i orzchcilam jej zarodek imieniem Luciano, o tyle o tajskich imionach nie mam pojęcia! Muszę się doszkolić nim wrócisz, bo Twój zarodek nie może zostać bezimienny
Resecik, spałaś Ty w ogóle coś dzisiaj?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2018, 07:00
Malgonia lubi tę wiadomość
-
StaraczkaNika wrote:Proponuję Nung - to po tajsku "pierwszy", więc pasujd dla pierworodnego. Brzmi też odpowiednio
Resecik, spałaś Ty w ogóle coś dzisiaj?
Nikuś, spałam trochę, choć chyba wiem jak czują się ludzie po amfetaminie. Jestem tak pobudzona jakbym miała zamiast krwi espresso, a nawet kawy jeszcze nie piłam
Imię ideolo! Jesteś nieoceniona, jak zwykleIzape_91 lubi tę wiadomość
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.