KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jak za trzy miesiące dostane depresji malpowej to mi przypomnijcie ten dzien.
Zeby nie bylo to jade w metrze i lezki mi leca, ale trzeba sie otrzepac i dzialac dalej. Malo jest sytuacji, ktore sa w 100% zle, wiec i ja szukam pozytywow. Raz zaszlam w ciaze to zajde znowu, ale tym razem juz w zadne bulkotania nie uwierze (pewnie za dwa tygodnie zmienie zdanie, ale poki co bede twarda). Mam tylko nadzuehe, ze mnie przez granice z tymi wszystkimi suplami przepusza
Kingulla baw sie dobrze.
Karolina oby w koncu sie w pracy uspokoilo. Celibatu nie zazdroszcze, zwlaszcza, ze jak nie mozna to najbardziej sie chce
No i wstaw Minie dtugie serduszko, moze zaowocuja blizniakami
Lamka no proga to masz kosmicznego. Slyszalam takie "ufff", to bylas Ty?
Nika sliczny ten Twoj okruszek :* -
nick nieaktualny
-
Karolina, mnie się zaraz skonczy ochronny w pracy i będę mieć to, co Ty. Zresztą zaraz po weekendzie majowym dwa razy w tygodniu będę jako samodzielny prawnik u jednego z naszych klientów (dostałam nawet gabinet dyrektorski, hahaha;)), bo firma się rozrasta, mają 300 osób i potrzebują czasem kogoś na miejscu, a nie tylko zdalnie z kancelarii. Boje się nieco, bo tak to zawsze był czas na przemyślenie albo wsparcie mecenasa, a teraz... cholera, sama będę mecenasem :p
Do tego wyjazdowe rozprawy (a propo- jest ktoś z Tarnowa, będę tam w środę).
Znalazlam w domu stare skierowanie na badania i spontanicznie skoczyłam sobie zrobić proga i inne rzeczy tam wypisane. Co sie ma marnować, skoro można za darmo sie pokłóćKingulla, nenusia, lamka, Bocianiątko lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyReset jestem normalnie z Ciebie mega dumna!
Fajny moment, żeby zrobić proga, zobaczysz jak tam sytuacja wygląda.
Małgonia zdecydowanie napisałam do mojej dr czy w takim razie zostawić 3x100 lutkę czy wracać do 2x100. Zastanawiające jest, że przy takim progu cycki nie bolą za bardzo.
Karolina miałam zawsze identycznie, jak się nie staraliśmy to śluz płodny mi prawie nogawką płynął, a przy staraniach posucha. dobrze, że się koksujesz suplami.reset, Karolina90 lubią tę wiadomość
-
Nasza Melevis jest już na majówce bez Internetu i streszczenia dnia dostaje smsami! Taki barter mamy- ja jej wysyłam streszczenia, ona ma mi wysyłać zdjęcia swoich słodkich dzieciaków
Odpisała dziś z prośbą o przekazanie gratulacji, więc wklejam Wam, bo jeszcze coś pokręcę, cytując
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c598e0c7c42a.jpgblue00, Emiilka, Flowwer, Karolina90, wisienka94, Malgonia, Bocianiątko, Izape_91, nowa na dzielni lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Nikuś, jaki masz wspaniały szwaczek! Czekam razem z Tobą na grudzień! Dziewczynki, piszę z komórki, więc przepraszam za formę. Musiałam napisać posta, bo jak zobaczyłam suwak Nikusi, to wykrzyknęłam: łaaaaał! Miłego dnia Kobietki
reset lubi tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
Dzień dobry dziewczyny
Dawno mnie nie było, ale praca wycięła mnie nieco z życiorysu.
Reseciku gratuluje Ci przeogromnie wiedziałam, że rozwalisz system
Nika super, że jest wszystko dobrze
Jak się zbiorę do kupy to może też powalczę o maleństwo, chociaż muszę przyznać, że ciągle mam z tyłu głowy zmianę pracy...reset, summer86 lubią tę wiadomość
-
Emiilka wrote:Nikuś, jaki masz wspaniały szwaczek! Czekam razem z Tobą na grudzień! Dziewczynki, piszę z komórki, więc przepraszam za formę. Musiałam napisać posta, bo jak zobaczyłam suwak Nikusi, to wykrzyknęłam: łaaaaał! Miłego dnia Kobietki
Drugie pobranie za mną!
Uciekłam na schody przed labo i potajemnie zmierzyłam się glukometrem - wyszłam z wprawy i zmarnowałam 3 paski, ale nic to, ważne że wyszło 169 a nie powyżej 180. No wiem, szału nie ma, ale nie ma też chyba cukrzycy. Ufff. Mam nadzieję że mi się glukometr nie rozkalibrował i prawdę mówi.Malgonia, nowa na dzielni, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
lamka wrote:Zwykle na glukometrze wychodzi więcej niż z pobrania, więc tym lepiej
-
Lamko piękny próg !!!
Nikus Twój maluszek mnie urzekł, mały orzeszek, który chce jak najszybciej urosnąć i wyjść z brzuszka mamy jak on tam wytrzyma do grudnia??
Wisienką gratuluję i życzę żeby @ nie przyszła!!!
Reset ja też czekam na zdjęcie w todze Pani MECENAS:)
Zaczęłam ogarniać temat dress code w Banku i jestem przerażona, bo nie mam w czym iść do tej nowej roboty. Nic się nie nadaje :p ojjj czuje że jutro z mężem będziemy uprawiać szoping ! Nie mogę nawet znaleźć nawet wykroju na jakąś fajną prostą sukienkę. Muszę kupić szpilki i lakiery do paznokci w jasnych odcieniach. Powiem wam w sekrecie że zawsze w pracy byłam najbardziej elegancko ubrana, a tu się okazuje że guzik prawda :p
W poniedziałek drukuje ustawy i zaczynam ogarniać tematy... Brrr już się boje także Resecik nie tylko Ciebie czekają stresujące momenty w nowej roli!!!!wisienka94, lamka lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Iza, a od kiedy tam przechodzisz? Ile masz wypowiedzenia? Zadbaj, żeby szef Ci w to wliczył urlop albo wypłacił kasę za urlop.
Co do ubioru, ja po tych zdjęciach, które tu zamieszczałaś wiem, że masz mnóstwo klasy i będziesz wyglądać szałowo w takivh eleganckich strojach - niektórym to poprostu pasuje, a inni - patrz: ja - wyglądają jakby się przebrali i męczyli niemiłosiernie. Ogarniesz to - jak nie znajdzuesz wykroju, to sama wymyślisz -
Z Badury szpilki kupuj, najwygodniejsze! A zobacz jak będzie Ci w pracy powiedzą ze masz ładna spódniczkę np a Ty powiesz „eeetam, sama sobie zrobiłam” . Ja marze o tym żeby chodzić częściej w szpilkach ale nie potrafię się zmusić nawet do marynarki nosze zazwyczaj sportowe buty2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
KateKum wrote:Dzień dobry dziewczyny
Dawno mnie nie było, ale praca wycięła mnie nieco z życiorysu.
Reseciku gratuluje Ci przeogromnie wiedziałam, że rozwalisz system
Nika super, że jest wszystko dobrze
Jak się zbiorę do kupy to może też powalczę o maleństwo, chociaż muszę przyznać, że ciągle mam z tyłu głowy zmianę pracy...
Katekum ja zmieniłam i jadąc z podpisania umowy miałam w głowie tylko tyle że cholernie jestem głupia, bo odpuszczę sobie trochę starania a skupię się na diagnozowaniu problemu, a tym samym zmniejsze możliwość zajścia w ciążę..... Czuje się jak jakaś egoistka która się sprzedała. Czemu mi to nie daje spokoju ? Tak bardzo się cieszylam na tą pracę a jak podpisałam już umowę to mam jakieś głupie myśli... Może to minie. Staram się myśleć racjonalnie że to jest najlepszy moment na zmianę pracy i że taka okazja się długo nie trafi, a może wcale... I czy to nie przypadek że akurat całe moje życie się wywróciło do góry w ciągu jednego miesiąca? Dowiedziałam się że zdałam egzamin, potem ta praca. Powinnam się cieszyć, baaa być w euforii- wszystko poszło zgodnie z moim planem a nawet lepiej. Dostałam to co chcialam a mi tak dziwnie smutno. Baby są dziwne.Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Nika ja sobie ostatnio kupiłam test z rossmana na helicobakter i się zmarnował bo nie umiałam za cholerę się dobrze ukłuć Nic się nie odzywam na temat tych cukrzycowych spraw bo nie znam sień i nie chce znowu pierd****ac jakiejś głupoty, ale wielkie buziaki przesyłam2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Iza może nie tyle smutno co jesteś przrstraszona. Każda zmiana w naszym życiu powoduje chwilowe zachwianie poczucia bezpieczeństwa. Nie wiesz co Cię czeka stąd te wszystkie uczucia. więc to normalne, nie tylko baby tak mają :p ja teraz namawiam mojego Gmana na zmianę pracy i widzę ten przeraźliwy strach w jego oczach, ale nie można stać w miejscu, trzeba działać2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 🙂
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium)
5 dpt⏸
7 dpt - beta 57,4
9 dpt - beta 134
11dpt- beta 300,44 prog. 26
15dpt - 1660 prog. 28
17 dpt - plamienie
18 dpt - 5718
21 dpt - krwawienie, bez ustalonej przyczyny 2,1 CRL - miga ❤ -
StaraczkaNika wrote:Iza, a od kiedy tam przechodzisz? Ile masz wypowiedzenia? Zadbaj, żeby szef Ci w to wliczył urlop albo wypłacił kasę za urlop.
Co do ubioru, ja po tych zdjęciach, które tu zamieszczałaś wiem, że masz mnóstwo klasy i będziesz wyglądać szałowo w takivh eleganckich strojach - niektórym to poprostu pasuje, a inni - patrz: ja - wyglądają jakby się przebrali i męczyli niemiłosiernie. Ogarniesz to - jak nie znajdzuesz wykroju, to sama wymyśliszWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2018, 10:05
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny