KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja melduje z placu boju ze gad milczy nadal... chwile usiadl w mojej obecnosci na tarasie ale nie przemówił. Nie wiem co to jutro bedzie, caly dzien razem i wszystko pozamykane.
Gdybym go zabila to co mam mówić? Ze slyszalam glosy czy mi wypadł noz przy krojeniu ?19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
nick nieaktualny
-
Reseciku cholerka strasznie mi przykro! I przepraszam że Cię tak nakrecałyśmy! Ale ja byłam pewna że to to! tulę mocno!
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
StaraczkaNika wrote:
Zapraszam wszystkich na maj - będą truskawki i słoneczko i zielona trawa - same fajne rzeczy, więc napewno dołączy do nich mnóstwo || i
A po ile te truskawki? słoneczko biorę i trawę też, ta nasza nowo-zasiana coś kiepsko wschodzi
Ja tez dziękuje za kwiecień i gratuluje serduszek
Pozostałe weteranki lecimy do Niki na maj
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
Meśka wrote:Ja melduje z placu boju ze gad milczy nadal... chwile usiadl w mojej obecnosci na tarasie ale nie przemówił. Nie wiem co to jutro bedzie, caly dzien razem i wszystko pozamykane.
Gdybym go zabila to co mam mówić? Ze slyszalam glosy czy mi wypadł noz przy krojeniu ?Minie Black, Meśka, nenusia, Siwulec, Karma88 lubią tę wiadomość
-
Reset cóż ja mogę napisać poprostu szczęście jest ci dawkowane ale mocno wierzę że to ostatnie twoje chwilę gdzie bezkarnie możesz pić alkohol a potem będzie zakaz
P.s. Ja na te lody przyjadę masz to jak w banku tylko musi mnie ból puścić bo ledwo chodzę a kiepsko mi będzie toczyć się po Krakowie także trzymaj kciuki albo żeby puscilo szybko albo jeśli nie chcesz się spotkać to trzymaj kciuki żeby nie puścił mnie ból hehe -
Minie Black wrote:Reset, kurde nie ogarniam. Ale! Może to miał być test czy nie padniesz nam tu jak zobaczysz dwie kreski? W kwietniu egzamin, a w maju ciąża!
Minie, ja trochę też. Bo o ile mogło nie wyjść, o tyle dlaczego tyle w miarę obiektywnych sygnałów bylo na plus. Rozumiem, że ból piersi,śluz czy inne rzeczy są subiektywne, ale wykres i Bobo sobie ze mnie zakpily.
No i ten progesteron?!
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Meśka mogę Ci zapewnić alibi a dla pociesznia powiem ze ja mam jutro grilla u teściowej... także ten.
Meśka, Rucola lubią tę wiadomość
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
bazylkove wrote:A po ile te truskawki? słoneczko biorę i trawę też, ta nasza nowo-zasiana coś kiepsko wschodzi
Ja tez dziękuje za kwiecień i gratuluje serduszek
Pozostałe weteranki lecimy do Niki na maj -
nick nieaktualnyKarolina90 dziękuję za kwiecień, choć zobaczyłam dwie kreski to nie wiem jak się sprawy potoczą.. Będą mnie czekały trudne decyzje, a za Was wszystkie trzymam kciuki za maj!!!
Edit:
I dziękuję Wam wszystkim za kciuki i wsparcie!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2018, 19:14
-
U mnie w śledziowie po 11 zł za kg, poczekam jeszcze bo nie jestem pewna czy są smaczne7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
bazylkove wrote:U mnie w śledziowie po 11 zł za kg, poczekam jeszcze bo nie jestem pewna czy są smaczne
No i patrz, jakie ździerstwo u mnie! -
nick nieaktualnyReset współczuję, to jakiś dramat z tymi kreskami u mnie to nawet w miejscu gdzie powinna być to jest bielsze niż pozostała część testu. Powiedz mi, co ile kontroluje cie wyniki nasienia?
I przyszła @ nienawidzę jak się spóźnia i robi nadzieję.
Teraz czas na cykl z progesteronem! -
nick nieaktualny
-
Karolina90 dziekuje za kwiecień mimo ze skonczyl sie tak jak poprzednie to w takim towarzystwie bylo mi bardzo milo
Nika szykuj grila i % bo jutro rozpoczynamy majówkę u Ciebiereset, StaraczkaNika, Bajkaaa lubią tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
nick nieaktualnyYosel nie martw się na zapas! Skoro lekarz powiedział, że będzie ok to będzie ok i tego się trzymamy. Ja w to wierzę. Mocno trzymam kciuki.
U mnie truskawy po 13zł, ale nie mam zamiaru narzekać, tylko jem do oporu, bo i tak są bardzo krótko w roku.Rucola lubi tę wiadomość
-
Meśka wrote:Gdybym go zabila to co mam mówić? Ze slyszalam glosy czy mi wypadł noz przy krojeniu ?
nenusia, Siwulec, Karma88, Meśka lubią tę wiadomość
-
Siwulcu ja to mysle ze to jest tak. Jest se to jajo. Ono se rosnie. Jak urosnie to peka. Potem sue stacza jajowodem w strone macicy, bo mimo wszystko jest prostym jahem i tylko to potrafi i z tydzien po tym jak peknie to siedzi w jajowodzie i boli. A ze jajowod blisko jajnikow to ciezko okreslic co to dokladnie... albo nie polazl do macicy bo jest w ogole takim zgnilym jajem i zrobil sie torbielka i potem mozna go ogladac w formie plynu
Siwulec lubi tę wiadomość
-
Malgonia wrote:Siwulcu ja to mysle ze to jest tak. Jest se to jajo. Ono se rosnie. Jak urosnie to peka. Potem sue stacza jajowodem w strone macicy, bo mimo wszystko jest prostym jahem i tylko to potrafi i z tydzien po tym jak peknie to siedzi w jajowodzie i boli. A ze jajowod blisko jajnikow to ciezko okreslic co to dokladnie... albo nie polazl do macicy bo jest w ogole takim zgnilym jajem i zrobil sie torbielka i potem mozna go ogladac w formie plynu
Dziękuje, odpowiedz nie taka głupia i w pełni mnie satyfakcjonuje nawet zrozumiałam co do mnie mówisz