Forum W oczekiwaniu na testowanie KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)
Odpowiedz

KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)

Oceń ten wątek:
  • reset Autorytet
    Postów: 7226 13038

    Wysłany: 30 kwietnia 2018, 16:38

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, ja już w sobotę jakoś się z tym pogodziłam i dziś to mogło być co najwyżej przemiłe zaskoczenie. Nie było go i trudno - w maju też ktoś musi zajść ;)

    Martwi mnie tylko ten progesteron, który nie jest pomyłką labu.

    relgmg7ymfbmxgyl.png


    * 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • Siwulec Autorytet
    Postów: 3164 5684

    Wysłany: 30 kwietnia 2018, 16:38

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bez sensu :/

    To dajemy razem do ognia w maju ;) :*

    relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 30 kwietnia 2018, 16:39

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reset przykro mi

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 30 kwietnia 2018, 16:39

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reset przykro mi bardzo, tule :*

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 30 kwietnia 2018, 16:39

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reset tylko kurde nadal nasze detektywistyczne dusze nie wpadły na to, o co kaman z Twoją temperaturą... Skoro prog jest jaki jest i owulacji ewidentnie nie było. :-/
    Proponuję na maj stymulację + podwójne ovi z monitoringiem po. I może lamę na fazę lutealną?

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2018, 16:40

    nenusia lubi tę wiadomość

  • Karma88 Autorytet
    Postów: 3088 3640

    Wysłany: 30 kwietnia 2018, 16:40

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    reset przykro mi. :(

    Emilka <3

    gg649vvjtg0z1oj0.png

    Od 09.2013:02.2014-5t6dc <3 07.2015-12tc <3
    MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia
  • reset Autorytet
    Postów: 7226 13038

    Wysłany: 30 kwietnia 2018, 16:42

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    lamka wrote:
    Proponuję na maj stymulację + podwójne ovi z monitoringiem po. I może lamę na fazę lutealną?

    Nie wiem, czy mojego gina od razu przekonam "na lamę" w drugim cyklu stymulowanym, ale spróbuję. Co do reszty się to tak planuję - większa dawka estrofemu, Clo jak zwykle, podwójne Ovi.
    Oraz muszę wysłać M. na badania i nie wykręci się ciążą jak Ciastek Lunaris ;)

    nenusia, Lunaris lubią tę wiadomość

    relgmg7ymfbmxgyl.png


    * 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 30 kwietnia 2018, 16:42

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam swoje wyniki.....

  • Phnappy Autorytet
    Postów: 956 2036

    Wysłany: 30 kwietnia 2018, 16:42

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    resecik ogromnie mi przykro :( odświeżałam, żeby zobaczyć jak tam Twoja beta :(

    bardzo dziwna u Ciebie ta sprawa z tym progiem i takim wykresem... myślę, że niejeden napro miałby niezłą zagwozdkę...

    ckai43r8zmly7il4.png

    staramy się już ponad 2 lata :( - udało się!!
    aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie <3
    Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane :(
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 30 kwietnia 2018, 16:43

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    reset wrote:
    Nie wiem, czy mojego gina od razu przekonam "na lamę" w drugim cyklu stymulowanym, ale spróbuję. Co do reszty się to tak planuję - większa dawka estrofemu, Clo jak zwykle, podwójne Ovi.
    Oraz muszę wysłać M. na badania i nie wykręci się ciążą jak Ciastek Lunaris ;)
    I to jest plan :) maj będzie twój, bo przecież na czerwcowym wątku to musisz być w dwupaku dla przykładu!!

    Luna1993 lubi tę wiadomość

  • nowa na dzielni Autorytet
    Postów: 3035 3839

    Wysłany: 30 kwietnia 2018, 16:46

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    no kurna! Bez sensu :(. Tym bardziej nie rozumiem co tu się zadziało, coś jeszcze podwyższa temp poza progesteronem? W sensie jakiś inny hormon?

    Synek już z nami ❤️❤️ Kwiecień 20

    Marzec 19 - strata, 10 tc

    24.07 - || kreseczki 💕
    25.07 - beta 22 | prog 12,5
    29.07 - beta 296,5! <3 | prog 22 <3
    10.08 - serduszko +


    Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań
  • Malgonia Autorytet
    Postów: 7497 11423

    Wysłany: 30 kwietnia 2018, 16:46

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenusia, co tam?


    age.png

    Kariotyp nieprawidłowy 45XX der(13;14)(q10,q10)
    [*] 02.2018 - Byłeś marzeniem - jesteś wspomnieniem...
  • reset Autorytet
    Postów: 7226 13038

    Wysłany: 30 kwietnia 2018, 16:46

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sumie to mnie jedna jedyna rzecz uwiera - że jak kiedyś zajdę to do bety nie ma nic pewnego. Bo wykres mam piękny w ... kosmos, bladzioch na bobo BYŁ w regulaminowym czasie, a wszystko o kant dupy potłuc, bo progesteron i beta nie - ciążowe.

    Jadę na tą pocztę, po zakupy i po wino. Przynajmniej mogę z czystym sumieniem wypić nie jeden kieliszek, a jedną butelkę. To też jakiś plan :D

    relgmg7ymfbmxgyl.png


    * 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 30 kwietnia 2018, 16:47

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8cebb33d8b4f.png

    Malgonia, Lucia88, MamaFabianka, Nadzieja22, Lunaris, blue00, Czrna 81, KateHawke lubią tę wiadomość

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 30 kwietnia 2018, 16:47

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    reset wrote:
    Minie, Tobie serdecznie gratuluję! <3

    Ja sobie spokojnie będę zachodzić u Niki :)
    A progesteron??
    :(

    Minie gratulacje!

  • reset Autorytet
    Postów: 7226 13038

    Wysłany: 30 kwietnia 2018, 16:49

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klamka82 wrote:
    A progesteron??
    :(

    Minie gratulacje!

    Gdzieś tam wyżej wrzuciłam print screena - progesteron 0,592.

    Nenusia - gratulacje! Guz jest jakimś cholerstwem, ale przynajmniej ciąża rozwija się idealnie :)

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2018, 16:50

    nenusia lubi tę wiadomość

    relgmg7ymfbmxgyl.png


    * 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 30 kwietnia 2018, 16:50

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    nenusia wrote:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8cebb33d8b4f.png
    Brawo!!!

    nenusia lubi tę wiadomość

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 30 kwietnia 2018, 16:50

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenusia powinno być już widać fasolka na usg <3

    nenusia lubi tę wiadomość

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 30 kwietnia 2018, 16:52

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    lamka wrote:
    Nenusia powinno być już widać fasolka na usg <3
    Tylko nie wiem czy go tam znajdzie, bo macicy i jajników nie było widać przez tego zasran*** guza

  • Meśka Autorytet
    Postów: 1542 1917

    Wysłany: 30 kwietnia 2018, 16:53

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reset przykro mi :( ja nie obstawialam bety bo wielokrotnie bobo wkrecal mi ciaze i wiem ze upadek potem boli :(
    Niemniej jednak trzymalam kciuki :*

    Minie gratuluje :*

    reset lubi tę wiadomość

    19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
    Starania od lipca 2016 r.
    Synuś ❤️ 11.2014 r.
‹‹ 416 417 418 419 420 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego