KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lamka ja za to przeciwnie, non stop jestem głodna.

Wciągnęłam dziś tyle zupy pomidorowej, że cała rodzina by się najadła przez półtora dnia.
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
Emilka

Od 09.2013:02.2014-5t6dc
07.2015-12tc 
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
lamka wrote:.
Siwulec niestety najczęściej przegryzki psują cały wysiłek właśnie.
Ale szukam pozytywnych stron i nawet znalazłam
z takiego grubaska szybko spadają kilogramy jak się właśnie przestanie podjadać (a w wiosnę i lato jeść chce się znacznie mniej ) i jak patrzę na wagę która póki co leci w dół to mnie mobilizuje 
A wczoraj zrobiłam sama lody
dzieci się domagały a za chwile zawody wiec liczymy kalorie i znalazłam zamiennik żeby im przykro nie było ze zjeść nie mogą
-
nick nieaktualnyPolecam domowe lody pt. truskawki mrożone + banan + łyżka-dwie jogurtu i do blendera

(ja jeszcze lubię dodać odżywki białkowej, bo jestę koksę)
Jejuuu Siwulec i przez Ciebie muszę zrobić lody
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2018, 16:31
nick nieaktualny, Siwulec, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa zrobiłam dziś gar 5L zupy kalafiorowej-nie wiem czy to dobrze na moją wątrobę, ale na jadłam się jak bąk! I będę mieć obiad na jutro z głowy
tak to ciągle jem kanapki z pomidorem i sałatą, bądź dżemem domowej roboty,w albo serki wiejskie z miodem i ostropestem, a też nie wiem czy mogę to wszystko... No i kilogramy też zaraz będą lecieć jak szalone od tego pieczywa
-
Mam dylemat - właściwie za kwadrans mogę wyjść z pracy i jechać na pocztę. Z drugiej strony w aucie/ na poczcie / (na stacji benzynowej, bo za chwilę serio nigdzie nie dojadę) będzie ciężko odświeżać betę co 15 sekund, więc może lepiej siedzieć na tyłku. Drogie Bravo, co robić?!
Edit: NIE mam dylematu. MAM wyniki. NIE MA ciąży.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2018, 16:32

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJest!
Hcg 739.50! Prog 35.92!
summer86, nick nieaktualny, Siwulec, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, reset, Anaaa90, Malgonia, Kotowa, Nat90, Phnappy, Emiilka, nowa na dzielni, nick nieaktualny, Meśka, Flowwer, nick nieaktualny, Morusek, sAnsa_28, Jeżowa, MaryAnn, Kingulla, by7mistake, Lucia88, Lena21, Karolina90, MamaFabianka, Bajkaaa, Yoselyn82, gilmoregirl, Bocianiątko, Nadzieja22, Kargo31, Rucola, Lunaris, JustynaG, Kaczorka, nick nieaktualny, Czrna 81, KateHawke, Barbarka1984, Sanka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Minie Black wrote:Jest!
Hcg 739.50! Prog 35.92!
Cudownie
Ale się ciesze
Lamka nie miałam truskawek i zrobiłam banan + 3 łyżki jogurt + szczypta cynamonu
nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMinie brawo Ty! Rośnijcie zdrowo!
Reset jedź lepiej na stację i zatankuj, bo serio staniesz gdzieś w drodze na odludziu, gdzie nie będzie zasięgu i nijak ani bety nie sprawdzisz, ani nam tu nie napiszesz, a do domu z buta będziesz dylować. A przy okazji zajmiesz czymś głowę
Edit: dawaj tu wynikiWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2018, 16:34
-
nick nieaktualny
-
Minie, Tobie serdecznie gratuluję!

Ja sobie spokojnie będę zachodzić u Niki

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBoże kochanie...reset wrote:Mam dylemat - właściwie za kwadrans mogę wyjść z pracy i jechać na pocztę. Z drugiej strony w aucie/ na poczcie / (na stacji benzynowej, bo za chwilę serio nigdzie nie dojadę) będzie ciężko odświeżać betę co 15 sekund, więc może lepiej siedzieć na tyłku. Drogie Bravo, co robić?!
Edit: NIE mam dylematu. MAM wyniki. NIE MA ciąży.