KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lamka ja za to przeciwnie, non stop jestem głodna.
Wciągnęłam dziś tyle zupy pomidorowej, że cała rodzina by się najadła przez półtora dnia.lamka lubi tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
lamka wrote:.
Siwulec niestety najczęściej przegryzki psują cały wysiłek właśnie.
Ale szukam pozytywnych stron i nawet znalazłam z takiego grubaska szybko spadają kilogramy jak się właśnie przestanie podjadać (a w wiosnę i lato jeść chce się znacznie mniej ) i jak patrzę na wagę która póki co leci w dół to mnie mobilizuje
A wczoraj zrobiłam sama lody dzieci się domagały a za chwile zawody wiec liczymy kalorie i znalazłam zamiennik żeby im przykro nie było ze zjeść nie mogąlamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPolecam domowe lody pt. truskawki mrożone + banan + łyżka-dwie jogurtu i do blendera
(ja jeszcze lubię dodać odżywki białkowej, bo jestę koksę)
Jejuuu Siwulec i przez Ciebie muszę zrobić lodyWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2018, 16:31
nenusia, Siwulec, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa zrobiłam dziś gar 5L zupy kalafiorowej-nie wiem czy to dobrze na moją wątrobę, ale na jadłam się jak bąk! I będę mieć obiad na jutro z głowy tak to ciągle jem kanapki z pomidorem i sałatą, bądź dżemem domowej roboty,w albo serki wiejskie z miodem i ostropestem, a też nie wiem czy mogę to wszystko... No i kilogramy też zaraz będą lecieć jak szalone od tego pieczywa
-
Mam dylemat - właściwie za kwadrans mogę wyjść z pracy i jechać na pocztę. Z drugiej strony w aucie/ na poczcie / (na stacji benzynowej, bo za chwilę serio nigdzie nie dojadę) będzie ciężko odświeżać betę co 15 sekund, więc może lepiej siedzieć na tyłku. Drogie Bravo, co robić?!
Edit: NIE mam dylematu. MAM wyniki. NIE MA ciąży.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2018, 16:32
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJest!
Hcg 739.50! Prog 35.92!summer86, nenusia, Siwulec, Cabrera, frezyjciada, lamka, reset, Anaaa90, Malgonia, Kotowa, Nat90, Phnappy, Emiilka, nowa na dzielni, Klamka82, Meśka, Flowwer, Achia, Morusek, sAnsa_28, Jeżowa, MaryAnn, Kingulla, by7mistake, Lucia88, Lena21, Karolina90, MamaFabianka, Bajkaaa, Yoselyn82, gilmoregirl, Bocianiątko, Nadzieja22, Kargo31, Rucola, Lunaris, JustynaG, Kaczorka, blue00, Czrna 81, KateHawke, Barbarka1984, Sanka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Minie Black wrote:Jest!
Hcg 739.50! Prog 35.92!
Cudownie
Ale się ciesze
Lamka nie miałam truskawek i zrobiłam banan + 3 łyżki jogurt + szczypta cynamonulamka, Minie Black lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMinie brawo Ty! Rośnijcie zdrowo!
Reset jedź lepiej na stację i zatankuj, bo serio staniesz gdzieś w drodze na odludziu, gdzie nie będzie zasięgu i nijak ani bety nie sprawdzisz, ani nam tu nie napiszesz, a do domu z buta będziesz dylować. A przy okazji zajmiesz czymś głowę
Edit: dawaj tu wynikiWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2018, 16:34
Minie Black lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Minie, Tobie serdecznie gratuluję!
Ja sobie spokojnie będę zachodzić u Niki
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyreset wrote:Mam dylemat - właściwie za kwadrans mogę wyjść z pracy i jechać na pocztę. Z drugiej strony w aucie/ na poczcie / (na stacji benzynowej, bo za chwilę serio nigdzie nie dojadę) będzie ciężko odświeżać betę co 15 sekund, więc może lepiej siedzieć na tyłku. Drogie Bravo, co robić?!
Edit: NIE mam dylematu. MAM wyniki. NIE MA ciąży.