Forum W oczekiwaniu na testowanie KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)
Odpowiedz

KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 30 kwietnia 2018, 16:29

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    lamka wrote:
    Polecam domowe lody pt. truskawki mrożone + banan + łyżka-dwie jogurtu i do blendera <3

    Jejuuu Siwulec i przez Ciebie muszę zrobić lody :-O
    Truskawki ❤️

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 30 kwietnia 2018, 16:30

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest!
    Hcg 739.50! Prog 35.92!

    summer86, nenusia, Siwulec, Cabrera, frezyjciada, lamka, reset, Anaaa90, Malgonia, Kotowa, Nat90, Phnappy, Emiilka, nowa na dzielni, Klamka82, Meśka, Flowwer, Achia, Morusek, sAnsa_28, Jeżowa, MaryAnn, Kingulla, by7mistake, Lucia88, Lena21, Karolina90, MamaFabianka, Bajkaaa, Yoselyn82, gilmoregirl, Bocianiątko, Nadzieja22, Kargo31, Rucola, Lunaris, JustynaG, Kaczorka, blue00, Czrna 81, KateHawke, Barbarka1984, Sanka lubią tę wiadomość

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 30 kwietnia 2018, 16:31

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minie Black wrote:
    Jest!
    Hcg 739.50! Prog 35.92!
    Ijeeeee ❤️

    Minie Black lubi tę wiadomość

  • Cabrera Autorytet
    Postów: 2769 4268

    Wysłany: 30 kwietnia 2018, 16:31

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minie Black wrote:
    Jest!
    Hcg 739.50! Prog 35.92!

    Teraz to już oficjalne gratulacje :)

    Minie Black lubi tę wiadomość

    34bwflw14mwhusd2.png

    ijpbwn15df1560eh.png


    * endometrioza III (2 x laparoskopia), jajowody drożne
    ** NK 15%, V (R2) hetero, MTHFR i PAI-1 homo, ANA i ASA +/-, ACA+, cytokiny nie w porządku, Kir BX
    *** M. --> OK
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 30 kwietnia 2018, 16:31

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    reset wrote:

    Edit: NIE mam dylematy. MAM wyniki. NIE MA ciąży.
    Nie żartuj!

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 30 kwietnia 2018, 16:32

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minie <3

    Reset jak to możliwe? :-O

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2018, 16:32

    Minie Black lubi tę wiadomość

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 30 kwietnia 2018, 16:32

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reset ale jak to???

  • Siwulec Autorytet
    Postów: 3161 5679

    Wysłany: 30 kwietnia 2018, 16:32

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minie Black wrote:
    Jest!
    Hcg 739.50! Prog 35.92!


    Cudownie <3
    Ale się ciesze ;)

    Lamka nie miałam truskawek i zrobiłam banan + 3 łyżki jogurt + szczypta cynamonu

    lamka, Minie Black lubią tę wiadomość

    relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 30 kwietnia 2018, 16:33

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minie brawo Ty! Rośnijcie zdrowo!
    Reset jedź lepiej na stację i zatankuj, bo serio staniesz gdzieś w drodze na odludziu, gdzie nie będzie zasięgu i nijak ani bety nie sprawdzisz, ani nam tu nie napiszesz, a do domu z buta będziesz dylować. A przy okazji zajmiesz czymś głowę ;)
    Edit: dawaj tu wyniki

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2018, 16:34

    Minie Black lubi tę wiadomość

  • Cabrera Autorytet
    Postów: 2769 4268

    Wysłany: 30 kwietnia 2018, 16:33

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reset, jak to?? Jedli to prawda, to baaaardzo mi przykro :(

    34bwflw14mwhusd2.png

    ijpbwn15df1560eh.png


    * endometrioza III (2 x laparoskopia), jajowody drożne
    ** NK 15%, V (R2) hetero, MTHFR i PAI-1 homo, ANA i ASA +/-, ACA+, cytokiny nie w porządku, Kir BX
    *** M. --> OK
  • Siwulec Autorytet
    Postów: 3161 5679

    Wysłany: 30 kwietnia 2018, 16:33

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rest kitujesz ?

    relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • reset Autorytet
    Postów: 7206 13029

    Wysłany: 30 kwietnia 2018, 16:33

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minie, Tobie serdecznie gratuluję! <3

    Ja sobie spokojnie będę zachodzić u Niki :)

    relgmg7ymfbmxgyl.png


    * 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 30 kwietnia 2018, 16:34

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minie Black wrote:
    Jest!
    Hcg 739.50! Prog 35.92!
    Jest pięknie ☺ Gratulacje ❤❤❤

    Minie Black lubi tę wiadomość

  • summer86 Autorytet
    Postów: 8518 7909

    Wysłany: 30 kwietnia 2018, 16:34

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reset, przykro mi bardzo :(

    3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 30 kwietnia 2018, 16:35

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    reset wrote:
    Mam dylemat - właściwie za kwadrans mogę wyjść z pracy i jechać na pocztę. Z drugiej strony w aucie/ na poczcie / (na stacji benzynowej, bo za chwilę serio nigdzie nie dojadę) będzie ciężko odświeżać betę co 15 sekund, więc może lepiej siedzieć na tyłku. Drogie Bravo, co robić?!

    Edit: NIE mam dylematu. MAM wyniki. NIE MA ciąży.
    Boże kochanie... :(

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 30 kwietnia 2018, 16:36

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reset a prog?

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 30 kwietnia 2018, 16:36

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja teraz jestem wku***ona na tego boba, co pokazał zajebistą kreskę :-/

    Reseciku maj to piękny miesiąc.

    Cabrera lubi tę wiadomość

  • reset Autorytet
    Postów: 7206 13029

    Wysłany: 30 kwietnia 2018, 16:36

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niestety nie kituje :)

    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/17efbcf1d6fb.jpg

    relgmg7ymfbmxgyl.png


    * 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • Malgonia Autorytet
    Postów: 7496 11421

    Wysłany: 30 kwietnia 2018, 16:37

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reset no poprostu szok i niedowierzanie. No, ale teraz to juz musi sie udac. Choc wykres mialas ciazowy. Cos sie zadzialo inaczej niz zwykle.
    A co z tym progiem?

    Minie ciesze sie przeogromnie. Oby najblizsze silne emocje towarzyszyly Ci za 8 miesiecy na porodowce.


    age.png

    Kariotyp nieprawidłowy 45XX der(13;14)(q10,q10)
    [*] 02.2018 - Byłeś marzeniem - jesteś wspomnieniem...
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 30 kwietnia 2018, 16:38

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reset cholera strasznie mi przykro :( nie mam pojęcia co ten test odwalił, to nie był evap. Jak prog? To była pomyłka labu?

    Minie oficjalnie gratuluję ciężaróweczko :*

‹‹ 415 416 417 418 419 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego