KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No niestety nie kituje
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/17efbcf1d6fb.jpg
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Reset no poprostu szok i niedowierzanie. No, ale teraz to juz musi sie udac. Choc wykres mialas ciazowy. Cos sie zadzialo inaczej niz zwykle.
A co z tym progiem?
Minie ciesze sie przeogromnie. Oby najblizsze silne emocje towarzyszyly Ci za 8 miesiecy na porodowce. -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, ja już w sobotę jakoś się z tym pogodziłam i dziś to mogło być co najwyżej przemiłe zaskoczenie. Nie było go i trudno - w maju też ktoś musi zajść
Martwi mnie tylko ten progesteron, który nie jest pomyłką labu.
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReset tylko kurde nadal nasze detektywistyczne dusze nie wpadły na to, o co kaman z Twoją temperaturą... Skoro prog jest jaki jest i owulacji ewidentnie nie było.
Proponuję na maj stymulację + podwójne ovi z monitoringiem po. I może lamę na fazę lutealną?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2018, 16:40
nenusia lubi tę wiadomość
-
lamka wrote:Proponuję na maj stymulację + podwójne ovi z monitoringiem po. I może lamę na fazę lutealną?
Nie wiem, czy mojego gina od razu przekonam "na lamę" w drugim cyklu stymulowanym, ale spróbuję. Co do reszty się to tak planuję - większa dawka estrofemu, Clo jak zwykle, podwójne Ovi.
Oraz muszę wysłać M. na badania i nie wykręci się ciążą jak Ciastek Lunaris
nenusia, Lunaris lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
resecik ogromnie mi przykro odświeżałam, żeby zobaczyć jak tam Twoja beta
bardzo dziwna u Ciebie ta sprawa z tym progiem i takim wykresem... myślę, że niejeden napro miałby niezłą zagwozdkę...
staramy się już ponad 2 lata - udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
nick nieaktualnyreset wrote:Nie wiem, czy mojego gina od razu przekonam "na lamę" w drugim cyklu stymulowanym, ale spróbuję. Co do reszty się to tak planuję - większa dawka estrofemu, Clo jak zwykle, podwójne Ovi.
Oraz muszę wysłać M. na badania i nie wykręci się ciążą jak Ciastek LunarisLuna1993 lubi tę wiadomość
-
no kurna! Bez sensu . Tym bardziej nie rozumiem co tu się zadziało, coś jeszcze podwyższa temp poza progesteronem? W sensie jakiś inny hormon?2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
W sumie to mnie jedna jedyna rzecz uwiera - że jak kiedyś zajdę to do bety nie ma nic pewnego. Bo wykres mam piękny w ... kosmos, bladzioch na bobo BYŁ w regulaminowym czasie, a wszystko o kant dupy potłuc, bo progesteron i beta nie - ciążowe.
Jadę na tą pocztę, po zakupy i po wino. Przynajmniej mogę z czystym sumieniem wypić nie jeden kieliszek, a jedną butelkę. To też jakiś plan
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny