KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyStaraczkaNika wrote:No tak właśnie, niestety, jest
Ja wzięłam tylko 2 tyg l4, potem widziałam, że siedzenie w domu mi nie służy i wróciłam do pracy mimo plamienia. To nie było zbyt mądre
A Może jakimś cudem uda nam się w tym cyklu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2018, 09:04
-
nenusia wrote:Kochane czy tsh 2,92 nie jest ciut za wysoko... Przepraszam że smece dzis
mi teraz w ciąży skoczylo do 2,91 i dostałam 0,5 tabletki letroxu 50.
Wcześniej zawsze mialam około 1 Max 1,5
staramy się już ponad 2 lata - udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
Część dziewczyny W końcu nadrobiłam. Zajęło mi to dwa dni
Nika gratuluję Trzymam kciuki za piękny przyrost bety
Dip oby @ jednak nie przyszła. Nie łam się :*
Achia leć na betę!!
Ja powoli wkraczam w pracowity okres owulacyjny Oby były tego efekty.KateHawke lubi tę wiadomość
-
Dip88 wrote:Ja wczoraj wieczorem zrobiłam jeszcze test Clearblue i pokazało "ciąża 1-2 tydzien",wiem szalona jestem z tymi testami ale wariacji dostaje, ale rano jak zmierzylam temp i spadła o 3 kreski to się zalamalam Zawsze przed @ tak mi spadała.
Dip mi tez niedlugo po pozytywnym tescie temp spadla o 3 kreski i w dodatku piersi przestaly bolec. W kolejnym dniu temp juz wyzsza i bol piersi powrocil. Takze poki co staraj sie nie martwic az tak bardzo.Dip88 lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Ja jestem posłuszną pacjentką
a tak serio to za dwa tyg robię TSH ft3 i ft4 i zobaczę jak się miewa moja tarczyca, chciałabym ją zbić zanim zaczniemy podboje łóżkowe
nastawiam się więc na maj, chociaż dziewczyny kuszą w tym kwietniu baaardzo tymi swoimi testami i betami, ale przecież ktoś musi zostać na maj tylko ta franca nie chce przyjść (daje jej czas do końca tyg) i boje się że nie zdążę zatestować w maju -
Nika trzymam kciuki dalej
Ja tylko się wypowiem co do piersi to mnie niestety nie bolały w ogóle jedynie sutki były wrażliwe a i bywały dni że nie bolały wcale, więc to nie jest na szczęście żaden wyznacznik.
Ja pragnęłam objawów ciążowych chciałam wymiotować i źle się czuć, a do tej pory nie czuje ze jestem w ciąży (oprócz zgagi ale to i bez ciąży bywało)
To co mnie pocieszalo że nie ma takiego objawu który mówi o prawidłowej ciąży ale też nie ma takiego objawu który mówi o źle rozwijającej się ciąży.
Dziewczyny miłego dnia, trzymam kciuki za wszystkie z was ale myślami jestem głównie z NikaCzrna 81 lubi tę wiadomość
-
Nikuś trzymam mocno zaciśnięte kciukasy za Ciebie! wiem jak się martwisz więc pozwól, że po prostu będę przy Tobie myślami aż do wyników
Achia jak kreska jest to jest będzie dobrze, leć na betę
Dip na spokojnie. Teraz dni nie przeskoczysz - jutro zobaczysz że tempka odbije i odetchniesz trochę kciuki!Achia lubi tę wiadomość
-
Nika to ja Cie zbesztam z tymi cyckami! Kto mi na watku marcowym napisal, ze cycki sa zlosliwe i nie powinnysmy sie nimi przejmowac? Raz bola,na kolejny dzien przestają i znowu bola. Wpedzaja nas w niepotrzebny stres.
No kto? Ty! Dlatego przemawiam do Ciebie! Jak chca byc durne sflaczale to niech sobie beda! Nic im do Twojej ciazy!KateHawke, Malgonia lubią tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
nick nieaktualnyKateHawke wrote:Dziewczyny, a która jest z Poznania i poleci jakiegoś gina-cudotwórcę? Koleżanka z forum potrzebuje zmiany i dobry lekarz byłby niezłym początkiem
Z poznania nie jestem ale jeżdżę do dr Krzysztofa Katulskiego. To ginekolog-endokrynolog. Póki co po pierwszym stymulowanym cyklu ciazy nie ma ale wydaje sie ogarnięty. Tylko ze jest drogi. Na wizycie zawsze od razu robi badania hormonalne wiec 300-350 zł trzeba miecWiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2018, 10:03
KateHawke lubi tę wiadomość
-
Ja siedze w jamie do piatku póki nie wezmę ostatniej tabletki Aromku i tylko wychylam sie zobaczyc co u Was slychac.
Nika trzymam kciuki najmocniej za bete.
Iza gratuluje ! Glowa boli po szampanie ?
Yos jesteśmy z Toba i drugi kciuk jest za Was :*
Yoselyn82 lubi tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
KateHawke wrote:Dziewczyny, a która jest z Poznania i poleci jakiegoś gina-cudotwórcę? Koleżanka z forum potrzebuje zmiany i dobry lekarz byłby niezłym początkiem
ja chodzę do Rzymskiego ale jeszcze nie wiem czy jest cudotwórcą bo dopiero zaczęłam z nim moją przygodę, kuzynka mi go poleciła ale ona nie miała problemów z zajściem w ciążę.
pamietam, że Lucia polecała MadejczykaKateHawke lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KateHawke wrote:Dziewczyny, a która jest z Poznania i poleci jakiegoś gina-cudotwórcę? Koleżanka z forum potrzebuje zmiany i dobry lekarz byłby niezłym początkiem
Moja znajoma po 4 latach starań bez efektu zaszła w ciażę po 3 cyklach pod okiem Andrzeja Bremborowicza. Młody, uczył się w USA, ona mega poleca . Sama się chyba do niego przejdęKateHawke lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Gratulacje dziewczyny zielonych kropek
Mi się testować nie chce bo znam wynik, odstawię proga i tyle na tym.
Dziś powtarzam NK i ANA trzymajcie kciuki bo aż boję się wyników.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2018, 10:12
Flowwer, Karma88, KateHawke lubią tę wiadomość
"Cokolwiek zasiejesz, po jakimś czasie zbierzesz ! Twoje myśli to ziarno i od nich będą zależeć żniwa ".
21.03.2022 transfer 2AA
5 dpt 21,4 7 dpt 61,2 10 dpt 205,9 14 dpt 955 23 dpt 💗
7.06.22 prenetralne, synek
18.07.22 pierwsze ruchy 19+5
22.07.2020 20+2 waga 329g połówkowe
30.09.22 3 genetyczne 30+2 1445g
12.12.2022 40+5 56 cm, 3550 g, g.15.55 😍
02.01.2020 *IVF *ICSI MACS
15.01.2020 punkcja ❄❄ ❄
15.02.2020 transfer 3AA
6 dpt 49,5 9 dpt 181,5 11 dpt 286 13 dpt 446 16 dpt 1446 19 dpt 3893
26 dpt ❤️ 12.03.2020
18.06.2020 20+3 połówkowe- waga 385 g szczęścia 💕 będzie synek
19.06.2020 pierwsze ruchy💗
21.07.2020 25+1 waga 776 g
21.08.2020 29+5 gene 1502g
09.09.2020 waga 1944g
34+2 waga 2200, 35+2 waga 2600
09.10.2020 36+4 - 54 cm, 2620g godz 23.21 😍 -
nenusia wrote:No i z tą tarczyca chyba się przejęłam.. Może to będzie powód niepowodzeń..
moja kolezanka zaciazyla bez problemu a tsh miala 9, potem szybko zbijala i spadlo jej do 3 i dalej nie chcialo. Urodzila zdrowego chlopcanenusia lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny