KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Achia wrote:Dziewczyny! Chyba widzę bladzioch! Nawet nie muszę się specjalnie wpatrywać ale próbowałam zrobić zdjęcie i nic nie widać. Wyszedł w 5minutach. Pink test super czuły. Może jeszcze się ściemni.wiem że to jeszcze nic nie znaczy ale ja nigdy na swoich testach nic nie widziałam!a tu majaczy nieśmiało jakiś cień
Malgonia, Achia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja wczoraj wieczorem zrobiłam jeszcze test Clearblue i pokazało "ciąża 1-2 tydzien",wiem szalona jestem z tymi testami ale wariacji dostaje, ale rano jak zmierzylam temp i spadła o 3 kreski to się zalamalam Zawsze przed @ tak mi spadała.
-
Achia wrote:Dziewczyny! Chyba widzę bladzioch! Nawet nie muszę się specjalnie wpatrywać ale próbowałam zrobić zdjęcie i nic nie widać. Wyszedł w 5minutach. Pink test super czuły. Może jeszcze się ściemni.wiem że to jeszcze nic nie znaczy ale ja nigdy na swoich testach nic nie widziałam!a tu majaczy nieśmiało jakiś cieńCzarna81
22 cs. -
nick nieaktualny
-
Dziewczynki moje Kochane!! Ogromnie trzymam kciuki za wasze dzisiejsze bety! I to, żeby te kreski ciemniały! Nika, Achia, Dip
Lamka, Amal kciuki za wizyty!!!
Malgonia jak sam zakup wody pomaga, to chyba się skuszę
Lamka długo czekałaś na wyniki MUCHy z Alabu?
*starania od marca 2017
*iui x 3 - nieudane
- I - 17.07.2020: 1 pęcherzyk,
- II - 10.09.2020: 2 pęcherzyki,
- III - 9.12.2020: 2 pęcherzyki.
*I ivf - krótki protokół, 15 pecherzyków - 3 komórki - 2 zarodki:
- I FET 27.08.2021 (57cs) - 3 dniowy Maluch
11dpt- beta88,9, prog16,1
13dpt- beta218,9, prog14,3
19dpt -beta 2541, prog 16,6
26dpt- ❤
28.10.2021 poronienie zatrzymane (Aniołek 8tc-11tc)
- II FET 13.01.2022 (59cs)- 6-dniowy Maluch 4ba
6dpt- beta 0, prog 12,5
11dpt -beta 0, prog 40,33
*II ivf - dlugi protokół (7 komórek, 2 zarodki)
- I FET - 3 Dniowy Maluch - beta 0
- II FET 23.012023 - zarodek 4BB
5dpt bladzioch
7dpt negatyw
10dpt beta 0 -
nick nieaktualny
-
Lamka, summer dzieki !!*starania od marca 2017
*iui x 3 - nieudane
- I - 17.07.2020: 1 pęcherzyk,
- II - 10.09.2020: 2 pęcherzyki,
- III - 9.12.2020: 2 pęcherzyki.
*I ivf - krótki protokół, 15 pecherzyków - 3 komórki - 2 zarodki:
- I FET 27.08.2021 (57cs) - 3 dniowy Maluch
11dpt- beta88,9, prog16,1
13dpt- beta218,9, prog14,3
19dpt -beta 2541, prog 16,6
26dpt- ❤
28.10.2021 poronienie zatrzymane (Aniołek 8tc-11tc)
- II FET 13.01.2022 (59cs)- 6-dniowy Maluch 4ba
6dpt- beta 0, prog 12,5
11dpt -beta 0, prog 40,33
*II ivf - dlugi protokół (7 komórek, 2 zarodki)
- I FET - 3 Dniowy Maluch - beta 0
- II FET 23.012023 - zarodek 4BB
5dpt bladzioch
7dpt negatyw
10dpt beta 0 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMasakra jakaś,mój facet ma mnie już dość,gdzie się nie obrócę i pojawię to wszystko mi śmierdzi,nawet on sam ,a moja ulubiona kawa,ech......
lamka, Siwulec, nenusia, KateHawke, olik321, by7mistake, Jedna_z_Wielu, Morusek, Karma88, Koteczka82, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Aicha trzymam mocno kciuki.
Kargo serio. Polecily mi dziewczyny wode utleniona, wrocilam do domu i gardlo nie bolalo
Dip mierzenie przyrostu intensywnoscia testu to zawsze konczy sie nerwami. Zobaczysz, ze bedzie dobrze, choc terminy @ sa zawsze trudniejszymi okresami ciazy zobaczysz bedzie dobrze.Kargo31, Achia, Mini89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jakby co to chętnie przejmę te Wasze @
Blue wiem o czym mówisz, ja siedziałam i przykładałam herbatę miętową do nosablue00 lubi tę wiadomość
-
Malgonia wrote:Aicha trzymam mocno kciuki.
Kargo serio. Polecily mi dziewczyny wode utleniona, wrocilam do domu i gardlo nie bolalo
Dip mierzenie przyrostu intensywnoscia testu to zawsze konczy sie nerwami. Zobaczysz, ze bedzie dobrze, choc terminy @ sa zawsze trudniejszymi okresami ciazy zobaczysz bedzie dobrze. -
nick nieaktualnyMiałam w poniedziałek wracać do pracy, bo wzięłam urlop macierzyński i kadrowa powiedziała, że mogę go skrócić... I co? Dzisiaj dzwoni kadrowa, że źle zinterpretowala kodeks i muszę wybrać 8 pełnych tygodni więc do końca miesiąca jestem dalej w domu
Siwulec, lamka, Malgonia, nenusia lubią tę wiadomość
-
Minie Black wrote:Miałam w poniedziałek wracać do pracy, bo wzięłam urlop macierzyński i kadrowa powiedziała, że mogę go skrócić... I co? Dzisiaj dzwoni kadrowa, że źle zinterpretowala kodeks i muszę wybrać 8 pełnych tygodni więc do końca miesiąca jestem dalej w domu
Kurde, ale bym chciała żeby moja kadrowa mi tak powiedziała
Wiosna idzie to idealny czas na wolny miesiąc korzystaj -
No tak właśnie, niestety, jest
Ja wzięłam tylko 2 tyg l4, potem widziałam, że siedzenie w domu mi nie służy i wróciłam do pracy mimo plamienia. To nie było zbyt mądre -
nick nieaktualnySiwulec wrote:Kurde, ale bym chciała żeby moja kadrowa mi tak powiedziała
Wiosna idzie to idealny czas na wolny miesiąc korzystajSiwulec, nenusia, Lunaris lubią tę wiadomość