Forum W oczekiwaniu na testowanie KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)
Odpowiedz

KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 5 kwietnia 2018, 10:02

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    KateHawke wrote:
    Dziewczyny, a która jest z Poznania i poleci jakiegoś gina-cudotwórcę? Koleżanka z forum potrzebuje zmiany i dobry lekarz byłby niezłym początkiem :)


    Z poznania nie jestem ale jeżdżę do dr Krzysztofa Katulskiego. To ginekolog-endokrynolog. Póki co po pierwszym stymulowanym cyklu ciazy nie ma ale wydaje sie ogarnięty. Tylko ze jest drogi. Na wizycie zawsze od razu robi badania hormonalne wiec 300-350 zł trzeba miec

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2018, 10:03

    KateHawke lubi tę wiadomość

  • Meśka Autorytet
    Postów: 1542 1917

    Wysłany: 5 kwietnia 2018, 10:03

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja siedze w jamie do piatku póki nie wezmę ostatniej tabletki Aromku i tylko wychylam sie zobaczyc co u Was slychac.

    Nika trzymam kciuki najmocniej za bete.
    Iza gratuluje ! Glowa boli po szampanie ?
    Yos jesteśmy z Toba i drugi kciuk jest za Was :*

    Yoselyn82 lubi tę wiadomość

    19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
    Starania od lipca 2016 r.
    Synuś ❤️ 11.2014 r.
  • Siwulec Autorytet
    Postów: 3164 5684

    Wysłany: 5 kwietnia 2018, 10:04

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    KateHawke wrote:
    Dziewczyny, a która jest z Poznania i poleci jakiegoś gina-cudotwórcę? Koleżanka z forum potrzebuje zmiany i dobry lekarz byłby niezłym początkiem :)


    ja chodzę do Rzymskiego ale jeszcze nie wiem czy jest cudotwórcą bo dopiero zaczęłam z nim moją przygodę, kuzynka mi go poleciła ale ona nie miała problemów z zajściem w ciążę.

    pamietam, że Lucia polecała Madejczyka ;)

    KateHawke lubi tę wiadomość

    relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 5 kwietnia 2018, 10:04

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zielona falo trwaj!!!! Płyńcie dziewczyny na tej fali! PŁYŃCIE!!!!! <3

    Achia, Paulina_2603, Malgonia, Emiilka, Koteczka82 lubią tę wiadomość

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 5 kwietnia 2018, 10:08

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i z tą tarczyca chyba się przejęłam.. Może to będzie powód niepowodzeń..

  • nowa na dzielni Autorytet
    Postów: 3035 3839

    Wysłany: 5 kwietnia 2018, 10:08

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    KateHawke wrote:
    Dziewczyny, a która jest z Poznania i poleci jakiegoś gina-cudotwórcę? Koleżanka z forum potrzebuje zmiany i dobry lekarz byłby niezłym początkiem :)

    Moja znajoma po 4 latach starań bez efektu zaszła w ciażę po 3 cyklach pod okiem Andrzeja Bremborowicza. Młody, uczył się w USA, ona mega poleca :). Sama się chyba do niego przejdę

    KateHawke lubi tę wiadomość

    Synek już z nami ❤️❤️ Kwiecień 20

    Marzec 19 - strata, 10 tc

    24.07 - || kreseczki 💕
    25.07 - beta 22 | prog 12,5
    29.07 - beta 296,5! <3 | prog 22 <3
    10.08 - serduszko +


    Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań
  • Esperanza Mia Autorytet
    Postów: 5277 3736

    Wysłany: 5 kwietnia 2018, 10:10

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje dziewczyny zielonych kropek <3

    Mi się testować nie chce bo znam wynik, odstawię proga i tyle na tym.

    Dziś powtarzam NK i ANA trzymajcie kciuki bo aż boję się wyników.

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2018, 10:12

    Flowwer, Karma88, KateHawke lubią tę wiadomość

    1usaqtkf1ub9vxv3.png
    "Cokolwiek zasiejesz, po jakimś czasie zbierzesz ! Twoje myśli to ziarno i od nich będą zależeć żniwa ".
    02.01.2020 *IVF *ICSI MACS
    15.01.2020 punkcja ❄❄ ❄
    15.02.2020 transfer 3AA zostały ❄❄
    6 dpt 49,5
    9 dpt 181,5
    11 dpt 286
    13 dpt 446
    16 dpt 1446
    19 dpt 3893
    26 dpt ❤️ 12.03.2020
    18.06.2020 20+3 połówkowe- waga 385 g szczęścia 💕 będzie długo wyczekiwany synek 💕
    19.06.2020 pierwsze ruchy synka 💗
    21.07.2020 25+1 waga 776 g
    21.08.2020 29+5 połówkowe 3 trymestru waga 1502g
    09.09.2020 waga 1944g
    34+2 waga 2200, 35+2 waga 2600
    09.10.2020 36+4 -- 54 cm, 2620g godz 23.21 szczęścia
    01.2020 AMH 2,90, 08.2019 AMH 1,89
    04.2919 AMH 1,00, 07.2017 AMH 2,66
    2018 HSG ok, 2018 histero ok,
    IO, MTHFR A1298C,
    21.02.2020 NK 15%, 09.2019 NK 25% KIR BX brak 2DS1 2DS5 3DS1
    On: HBA 48% morfologia 0-5% DFI 14% HLA-C : C1 i C2
    Początek starań 05.2016
  • Yoselyn82 Autorytet
    Postów: 12481 15234

    Wysłany: 5 kwietnia 2018, 10:10

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    nenusia wrote:
    No i z tą tarczyca chyba się przejęłam.. Może to będzie powód niepowodzeń..

    moja kolezanka zaciazyla bez problemu a tsh miala 9, potem szybko zbijala i spadlo jej do 3 i dalej nie chcialo. Urodzila zdrowego chlopca :)

    nenusia lubi tę wiadomość

    preg.png


    Mój kochany Michałek ❤️❤️❤️

    Starania o drugiego maluszka 💕🥰

    Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 5 kwietnia 2018, 10:11

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    nenusia wrote:
    No i z tą tarczyca chyba się przejęłam.. Może to będzie powód niepowodzeń..
    Bez przesady, taki wynik tarczycy to raczej nie powód.

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 5 kwietnia 2018, 10:13

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam że jojcze Wam..

  • Czrna 81 Autorytet
    Postów: 2898 3333

    Wysłany: 5 kwietnia 2018, 10:14

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katehawke posuwaj się ;-) Też dziś duchowo jestem z Niką. Tylko mogę się domyślać jaki przechodzi dzisiaj stres...

    KateHawke lubi tę wiadomość

    Czarna81
    22 cs.
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 5 kwietnia 2018, 10:14

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie o to chodzi, tylko bez sensu że się przejmujesz wynikiem, który nie jest zły. Dostaniesz eutyrox i będzie lepszy, nie jest to po prostu powód żeby się załamywać. ;-)

    Esperanza kciuki!

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2018, 10:19

  • Paulina_2603 Autorytet
    Postów: 4363 9339

    Wysłany: 5 kwietnia 2018, 10:14

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate ja jestem z Poznania. Polecam dr Małgorzatę Kampioni. Ona pracuje w Invimedzie, ale ja do niej chodzę do gabinetu prywatnego. Jestem zadowolona z niej, bo jako jedyna chce nam pomóc. Po trzech straconych ciążach jako jedyna chce znaleźć przyczynę poronień. W ogóle widać, że jej się chce leczyć. Pracuje w Klinice Ginekologii Operacyjnej w szpitalu ginekologicznym na Polnej w Poznaniu. Mi robiła histeroskopię.

    KateHawke lubi tę wiadomość

    17CDp1.png lcZRp1.png
    Adrianna - 23.12.2018, 3340 g, 55 cm
    Starania od 08.2014 - Aniołki - 05.2015 - 7t3d - cp; 04.2017 5t5d; 07.2017 - cb
  • olik321 Autorytet
    Postów: 3102 4064

    Wysłany: 5 kwietnia 2018, 10:15

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    nenusia wrote:
    No i z tą tarczyca chyba się przejęłam.. Może to będzie powód niepowodzeń..
    Nenusia ja przed zajściem miałam w okolicach 1,9 a zaraz po skoczyło do 6,5 ( albo tuż przed, tego nie wiem)

    Na początku ciąży miałam w okolicach 4 a teraz niecałe 0,5
    TSH w okolicach 2-3 nie jest niczym strasznym.
    Wiadomo najlepiej zeby było około 1,5-2,5

    Tak jak lamka pisze, to żaden powód do zmartwień, eutyroks 3tyg i wynik jak malowany!

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2018, 10:17

    <3 synek 18.08.18

    f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • Paulina_2603 Autorytet
    Postów: 4363 9339

    Wysłany: 5 kwietnia 2018, 10:22

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenusia zbijesz ładnie tsh Euthyroxem i będzie ok. Twój wynik mieści się w normie, ale wiadomo że dla nas staraczek, najlepiej jakby tsh było około 1.

    17CDp1.png lcZRp1.png
    Adrianna - 23.12.2018, 3340 g, 55 cm
    Starania od 08.2014 - Aniołki - 05.2015 - 7t3d - cp; 04.2017 5t5d; 07.2017 - cb
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 5 kwietnia 2018, 10:23

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki jesteście kochane

  • reset Autorytet
    Postów: 7225 13038

    Wysłany: 5 kwietnia 2018, 10:29

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika - myślę o Tobie i trzymam kciuki za betę!

    Iza - jak reakcja szefa na Twój egzamin? Utarłaś mu nosa? :D

    relgmg7ymfbmxgyl.png


    * 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 5 kwietnia 2018, 10:38

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krew upuszczona. Trzymajcie mocno kciuki.mam nadzieję że nie będę musiała spadać z wysoka...

    Siwulec, StaraczkaNika, Flowwer, Paulina_2603, KateHawke, Koteczka82, Barbarka1984, Lunaris lubią tę wiadomość

  • Lucia88 Autorytet
    Postów: 792 794

    Wysłany: 5 kwietnia 2018, 10:41

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siwulec wrote:
    ja chodzę do Rzymskiego ale jeszcze nie wiem czy jest cudotwórcą bo dopiero zaczęłam z nim moją przygodę, kuzynka mi go poleciła ale ona nie miała problemów z zajściem w ciążę.

    pamietam, że Lucia polecała Madejczyka ;)

    Potwierdzam, też pracuje na Polnej.

    Amal , i jak po wizycie? Potwierdzony trójpak?

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2018, 10:41

    PRZERWA W STARANIACH

    29.05- neurolog
    31.05- psychiatra
  • StaraczkaNika Autorytet
    Postów: 6968 12673

    Wysłany: 5 kwietnia 2018, 10:45

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    122.4 mlU/ml
    Przyrost 184.4% z 42.89 2 dni temu.

    Niby przyrost ok, ale ogólnie wynik marniutki.

    W poprzedniej ciązy przyrost z 12 na 14 dpo był 158% na 143mlU/ml.

    Gin jeszcze nie odpisał.

    Yoselyn82, olik321, Achia, nenusia, blue00, lamka, Siwulec, staraczka1111, Meśka, reset, Emiilka, MamaFabianka, summer86, by7mistake, Karolina90, Flowwer, Jedna_z_Wielu, Lena21, Czrna 81, agulineczka, Morusek, problemik, moyeu, Anna Stesia, Angelika83, Kaczorka, Bajkaaa, Kotowa, Kargo31, Karma88, Sanka, Paulina_2603, frezyjciada, ANkaG, gilmoregirl, KateHawke, mi88, Nat90, Luna1993, justyna14, Jeżowa, Koteczka82, Barbarka1984, -Mamunia-, Mala90, Bocianiątko, Lunaris, MaryAnn lubią tę wiadomość

    4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
‹‹ 58 59 60 61 62 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego