KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAchia wg mnie to jednak nadal zastrzyk, nie chcę Ci rozbudzać nadziei, lepiej się pozytywnie zaskoczyć.
Iza w jasnej wyglądasz zajebiście, ale osobiście bym nie założyła na ślub, pannie młodej może być przykro. Ciemniejsza też pięknie leży i podkreśla biodra (sexy). Kolega debil, mam nadzieję, że odejdziesz od tego z***anego szefa.
Frelcia
Moje kiedy wynik?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2018, 19:11
-
Iza biała zajeb... do karmienia ;P a pierwsza bomba !!
Aicha beta za szybko poczekaj z 3 dniSiwulec, Izape_91 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Iza mi ta biala sie mega podoba i Ty w niej tez, no ale to tak dziwnie. Pamietam, ze sama bylam w szoku gdy moja kolezanka przyszla na bialo na moj slub, choc ja nie z tych co sie obrazaja.
A donga bierze sie po @ bo intensyfikuje krwawienie wiec trzeba poczekac az sie skonczy. Nie powinno byc nawet plamien.
Wspomaga endometrium i owulacje. Mam nadzieje ze moze na sama komorke jajowa tez wplynie i ze w koncu foczekam sie proga powyzej 10
Ja to lubie soboe dorzucic jakis suplemencik, bo mam choc poczucie, ze cos robieDiamond92 lubi tę wiadomość
-
Iza teraz te flaszki powinnyście z koleżankami wspólnie wypić - w końcu to wspólna wygrana
Kiecke białą przefarbuj na czerwony tez bardziej mi się ten krój podoba niż tej ciemnejIzape_91 lubi tę wiadomość
-
Malgonia wrote:Izape, też mi bardziej się podoba biała, ale generalnei trzymam się zasady, że na weselu na biało tylko panna młoda.
Ale figurkę to Ty masz nie od parady
Achia, mam nadzieję, ze ten 9dpo to wgryzanie. nie zostaje Ci nić innego jak mieć taką nadzieję i czekać. 9dpo to naprawdę bardzo wcześnie.
Kingulla ja tez mam mega obfite @ zwłaszcza teraz po poronieniu, ale tak jak pisze Hope, czekam aż się skończy i zacznę łykać. Mam tylko nadzieję, ze tym razem zamknie się z plamieniami w 7 dniach
Frelcia, aż mi się łezka zakręciła.
Ja Cię proszę, nie strasz mnie taka długa @ -
Siwulcu Ty mialas zabieg to na pewno nie bedzie tak zle. Ja juz widze roznice miedzy ta a poprzednia. Tam jeszcze sporo musialo sie wyczyscic. No ale jest dalen intensywniejsza niz taka moja przecietna. Ale nic nie poradze. Grzecznie czekam, az minie. W sumie @ to taki fajny okres kiedy czlowiek nie czeka jeszcze na owulacje, albo na 10 dzien po owulacji, albo 12, 14 czy na druga bete szukajmy pozytywow
Kingulla, Siwulec lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Achia wrote:Zastrzyk był w zeszły poniedziałek. Czyli to jakoś 9dpo zasstrzyku.Termin @ na wtorek
-
_Hope_ wrote:Nie. Tez mam obfite. Przy dongu musisz zaczekać aż najmniejsze plamienie po @ się skończy i możesz brać. Ja bralam 3 dziennie.
-
Iza, w obu kieckach Ci ślicznie, masz bardzo dużo klasy
Ja bym wybrała tę pierwszą, bo biel jest jednak dla młodej. Ale wiesz - na chrzciny to już będzie idealnaIzape_91 lubi tę wiadomość
-
Nika kochana trzymam kciuki za serduszko! Beta rośnie i to jest super. Teraz niech to małe będzie idealnie duże do tygodni ciąży. Mocno trzymam kciuki!
-
StaraczkaNika wrote:Iza, w obu kieckach Ci ślicznie, masz bardzo dużo klasy
Ja bym wybrała tę pierwszą, bo biel jest jednak dla młodej. Ale wiesz - na chrzciny to już będzie idealna -
nick nieaktualnyStaraczkaNika wrote:To na dwoje babka wróżyła - albo to pozostałość po ovi, albo to mega wczesna ciąża, skoro to owu jest ok 36 po zastrzyku, czyli to dopero 7dpo. Trzeba dalej wytrwale sikać!
-
_Hope_ wrote:Nika kochana trzymam kciuki za serduszko! Beta rośnie i to jest super. Teraz niech to małe będzie idealnie duże do tygodni ciąży. Mocno trzymam kciuki!
Powiedziałam mężowi. Zaproponował spacer, więc skorzystałam, że będziemy sami-sami (bo w domu jest tv, konsolam komputer - zawsze coś odwraca uwagę). Kupiłam w lidlu takie metalowe jajo z cuksami i włożyłam do środka wydruki z badań. Miało być że taki spóźniony prezent od wielkanocnego zajączka. Skubaniec chyba myślał, że to ulotka, odłożył i już się dobierać do czekolady. Facet. Potem zauwaźył że na wydruku jest moje nazwisko i chyba zajrzył, bo mu brwi podjechały prawie do linii włosów. No ogólnie to niby mówił, że się cieszy, ale wyglądał jakby srał w majty ze strachu tak jak ja. Odkąd wróciliśmy w ogóle się nie odzywa.MOJE lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Achia wrote:Najgorzej właśnie jak nadal nic nie wiadomo.we wtorek sikalam żrby sprawdźic czy zastrzyk się wypłukał i nic nie było więc dziś pomyślałam że ten bladzioch to nie zastrzyk ale mogłam się mylić. Sikne w ndz.tak jak jestem zapisana
Izape_91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStaraczkaNika wrote:Starania uczą cierpliwości. Aż chce się krzyknąć, że starczy, już zaliczyłam tę lekcję... a zycie na to "ooo, znowu się niecierpliwisz? To masz!" I tak w kółko
Nie wiem czy mam szukać innego lekarza...jutro jadę na kliniczną zapisać się na hsg. Może tym razem zrobią porządnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2018, 20:39